Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rose']ale Olek akurat ma racje:eviltong:[/quote]
a czy to ważne?:eviltong:
czyli już sprawa rozwiązana-nie trzeba dopłacać rzadnej reszty o której pisałaś? pewnie czegoś nie doczytałam i dlatego nie wiedziałam że już reszty nie szukasz.
a do tej biedronki to ile się idzie? w biedronce dobre rzeczy dają z tego co pamiętam.
i jeszcze takie pytanie (jako że jadę na zlot pierwszy raz to mam prawo je zadać)- domki są jakoś podpisane na drzwiach? znaczy sie czy jest kartka że w tym domku mają być takie i takie osoby?

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basiapron']a czy to ważne?:eviltong:
czyli już sprawa rozwiązana-nie trzeba dopłacać rzadnej reszty o której pisałaś? pewnie czegoś nie doczytałam i dlatego nie wiedziałam że już reszty nie szukasz.
a do tej biedronki to ile się idzie? w biedronce dobre rzeczy dają z tego co pamiętam.
i jeszcze takie pytanie (jako że jadę na zlot pierwszy raz to mam prawo je zadać)- domki są jakoś podpisane na drzwiach? znaczy sie czy jest kartka że w tym domku mają być takie i takie osoby?[/quote]

w dniu waszego przyjazdu będziemy wszystkim rozdawać klucze do domków (klucz do domku z numerkiem odpowiadającym numerowi domu) wiec nie trzeba podpisywać domów:eviltong: no chyba, ze ktoś niedowidzi to mu możemy przed domkiem taki wielki bilbord walnąć "tu mieszkasz":eviltong:

Posted

[quote name='rose']w dniu waszego przyjazdu będziemy wszystkim rozdawać klucze do domków (klucz do domku z numerkiem odpowiadającym numerowi domu) wiec nie trzeba podpisywać domów:eviltong: no chyba, ze ktoś niedowidzi to mu możemy przed domkiem taki wielki bilbord walnąć "tu mieszkasz":eviltong:[/quote]
ja chce,ja chce bilbord:multi:bo operacje oczków pozwolili mi zrobić dopiero po 25 roku życia. nie no, spoko, jeszcze widzę:) dzięki za info

Posted

sądzę że dialog teraz nie jest kłótnią
ośmieszanie? hmmm skąd wiesz co ja mówię na serio a kiedy żartuję skoro wypowiadam się na forum i w życiu mnie nie widziałeś. Publiczne? nie wiesz co sądzą inni-czy to ja się ośmieszam czy ty, skoro na forum tak naprawdę wypowiada się góra 6 osób a większość boi się cokolwiek powiedzieć żeby nie zostać zjechana o byle co.a to że ja się wypowiadam i to nie po Twojej myśli to najwidoczniej jest wielkie zło i ośmieszanie siebie, bo przecież wszyscy powinni popierać Ciebie. nie zauważyłeś tego?

Posted

a ty znów sie powtarzasz:P
myśl sobie jak chcesz, ja i tak nie mam w zwyczaju brać na poważnie tego co człowiek gada na forum zanim go nie poznam.Ale Twoje życie Twój dżins.
tymczasem, wychodze...

Posted

[quote name='Agnisia =)']Z ostatniej chwili: jeśli zapisy są jeszcze możliwe, to jedziemy z Anką i Kaśką, jak co roku, plus jeden lub dwa psy. Tym razem namiot. Czy namioty płacą jakieś zaliczki?[/quote]

jeśli chodzi o namioty to już we własnym zakresie;) miejsca na rozbicie na pewno starczy;)

Posted

[quote name='Kasia&Rika']może jutro :(
zdąży zrobić pan koszulki?

a gops nie ma chyba do 18 na dogo, bo gdzieś wyjechała ...[/quote]

w takim razie dla gops nie bedziemy zamawiać koszulki..
jutro pogadam jeszcze z Asią o tym i wyślę kase jeśli Twoja wpłynie a jak nie to wyłożę

[CENTER][B][COLOR=Orange][SIZE=6]6/7[/SIZE][/COLOR][/B]
[/CENTER]

Posted

[quote name='rose']w takim razie dla gops nie bedziemy zamawiać koszulki..
jutro pogadam jeszcze z Asią o tym i wyślę kase jeśli Twoja wpłynie a jak nie to wyłożę

[CENTER][B][COLOR=Orange][SIZE=6]6/7[/SIZE][/COLOR][/B]
[/CENTER]
[/quote]

pewnie będzie, mój bank czasami nawala, ale chociaż jest darmowy:diabloti:

Posted

[quote name='Kasia&Rika']pewnie będzie, mój bank czasami nawala, ale chociaż jest darmowy:diabloti:[/quote]

doszło właśnie:evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia&Rika']teraz?:crazyeye: maszakra:diabloti:[/quote]

no musiało jakoś tak przed północą bo data 12.07, ale jak o 22 sprawdzałam to jeszcze nie było:eviltong:

[LEFT] yyy a to moje[SIZE=6][COLOR=Orange][B] 6/7[/B][/COLOR][/SIZE] to w sumie powinno być dopiero teraz:evil_lol:[/LEFT]

Posted

[quote name='rose']w takim razie dla gops nie bedziemy zamawiać koszulki..
jutro pogadam jeszcze z Asią o tym i wyślę kase jeśli Twoja wpłynie a jak nie to wyłożę[/quote]
Ania wpłać za gops też, bo ja już zamówienie do pana od koszulek wysłałam i w weekend miały być już koszulki gotowe, a w poniedziałek wysyłka. Ściągniemy z niej kasę na zlocie, albo wpłaci jeszcze w tym tygodniu.

[B]Czy ktoś ma nr tel do gops?[/B]

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Ania wpłać za gops też, bo ja już zamówienie do pana od koszulek wysłałam i w weekend miały być już koszulki gotowe, a w poniedziałek wysyłka. Ściągniemy z niej kasę na zlocie, albo wpłaci jeszcze w tym tygodniu.

[B]Czy ktoś ma nr tel do gops?[/B][/quote]

Ja nie mam, ale ona jest wypłacalna. Pewnie zapomniała wpłacić:evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']zlocik tuż tuż:evil_lol:Pakować się!!![/quote]
[COLOR=Blue]Spokojnie jeszcze jest czas:evil_lol:[/COLOR]
[COLOR=Blue]Jo niestety dzis musza sie pakować aaa tak mi sie nie chce:diabloti:
bo jada se na wieś a wracom dzień przed zlotem:eviltong:
A tak wgl bo tak czytom i czytom ale nie umia znajś i juz mi sie szukac nie chce gdzie tam jest jakiś sklep?:diabloti:[/COLOR]