Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=3][FONT=Times New Roman]- mercy - 10 zł/mies[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=black]- Beata19 - 5 zł/mies[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black]- Doda_ - 20 zł/mies - [B]wpłata 20zł (VII)[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black]- Agnieszka103 - 10 zł/mies[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black]- czerda - 20 zł/mies[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black]- BasiaD - 20 zł/mies[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black]- Gonia13 - 10 zł/mies przez 4 miesiące[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black]- Plicha - 5 zł[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black]- paulinken - 10 zł - [B]wpłata 5zł[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black]- dudson13 - 20 zł - [B]wpłata 30zł (VII, VIII,IX)[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black]- kameralna - 20zł/mies - [B]wpłata 10zł[/B] [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]- Javena - 5zł/mies[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]- kotydwa12 - 45zł /mies[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]- pawel1w25 - 30zł/mies - [B]wpłata 60zł (VII, VIII)[/B][/SIZE][/FONT]
- ilon_n - 10zł/mies
- tysiek - 10zł / VIII, IX

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]= [COLOR=red][B][U]230zł / miesięcznie[/U][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
(250zł - VIII, IX
240zł - X, XI)

- Bjuta - 20zł - [B]wpłata 20zł[/B]
- ASL- 15zł
- tysiek - 30zł jednorazowo - [B]wpłata 30zł [/B]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]- [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black]ketunia - opłata pierwszego miesiąca[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]- Rodzice Maciusia - bazarek (prośba o sprawdzenie, czy wpłata dotarła)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]- IVV- 100zł jednorazowo[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]- olena84 - jednorazowo?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Wpłaty oprócz tego - przyznawać się kto jest kim:cool3:: [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Asia 15zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Wanda K. 70zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Karolina C. 10zł [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Paulina K. 20zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Elżbieta P. 25zł [/SIZE][/FONT]

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='elzak3']Wpłaciłam za bazarek Rodziców Maciusia ale w tytule z rozpedu wpisałam elzak 3 i zapomniałam o dopisku że to dla Cykora.
da się to wyprostowac jak juz dotrze do fundacji?
Mam klłopot z wysłaniem pw wiec pisze tutaj.[/QUOTE]

dziewczyny, zerknijcie proszę na pytanie od Elzak3, które zadała dawno temu. Nie ma jej na liście Oleny - więc czy jest możliwość, że poszły nie na Cykora?

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']dziewczyny, zerknijcie proszę na pytanie od Elzak3, które zadała dawno temu. Nie ma jej na liście Oleny - więc czy jest możliwość, że poszły nie na Cykora?[/QUOTE]

postaram się to załatwić
wpłata jest na pewno :)

Posted

Cioteczki zaglądnijcie proszę do [COLOR=Red]Wizuska[/COLOR]- mam go w banerku
[COLOR=Red]chorego ONka, może w każdej chwili jechać do hoteliku[/COLOR]
ale brakuje funduszy...błagam pomóżcie....

[url]http://www.dogomania.pl/threads/184718-POMOCY!!!-WIZUS-stan-TRAGICZNY!Prosimy-o-deklaracje-brakuje-190-z%C5%82-%C5%BBywiec?p=14596529#post14596529[/url]

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']Budrysku - Mercy do mnie napisała czy to ta pani Elżbieta P. z wpisu Oleny, ale na 99% nie. Bo z mojego bazarku ma być tylko 16 zł a poza tym z tego co kojarzę to elzak3 ma nazwisko na Z. :)[/QUOTE]

napisałam Hund zeby wszystko sprawdziła i zaraz napiszę

Posted

wpłaciłam 28.06 kwote 16 zł za torbe z bazarku Rodzicówmaciusia. Konto takie jak w pierwszym poście. W tytule jest elzak3, zapomniałam wpisac że to dla cykora ale prosiłam w jakims poscie o przekazanie na cykora tej kwoty.
Wyjasnijcie kobiety bo córka na torbe czeka i mnie molestuje telefonami czy juz jest, czy zdązy na drugi wyjazd zabrac.
Pozdrawiam.

Posted

[quote name='elzak3']wpłaciłam 28.06 kwote 16 zł za torbe z bazarku Rodzicówmaciusia. Konto takie jak w pierwszym poście. W tytule jest elzak3, zapomniałam wpisac że to dla cykora ale prosiłam w jakims poscie o przekazanie na cykora tej kwoty.
Wyjasnijcie kobiety bo córka na torbe czeka i mnie molestuje telefonami czy juz jest, czy zdązy na drugi wyjazd zabrac.
Pozdrawiam.[/QUOTE]

wszystko się zgadza :)
wpłata jest - idzie na Cykorka.... dziękujemy :)

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/128596-12-letni-Cykror-ma-guza.Je%C5%BCeli-315-os%C3%B3b-podaruje-Mu-1-z%C5%82-mies-Cykor-b%C4%99dzie-bezpieczny"][/URL]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/128596-12-letni-Cykror-ma-guza.Je%C5%BCeli-315-os%C3%B3b-podaruje-Mu-1-z%C5%82-mies-Cykor-b%C4%99dzie-bezpieczny"][U][IMG]http://img576.imageshack.us/img576/1906/ad15a92637261c36med.jpg[/IMG][/U][/URL]

CYKORKU, ale jesteś bogaty w pieniążki i ogłoszenia...:multi::multi:
TYLKO JESZCZE TEN [SIZE=3][COLOR=red]DOMEK !!![/COLOR][/SIZE]

Posted

Zmieńcie tutuł wątku. Nasz Cykorek jest chyba bogatszy...a dbamy, by jeszcze powiększył się jego posag.
[INDENT]Czy jest jakiś hotelik dla naszego kochanego bohatera?? [/INDENT]

Posted

proszę o pomoc, rady dla 17 letniej kici Kropeczki
ma ogromne guzy na listwie mlecznej
nie wiem co robić?
operować zle, zostawić tez zle? :-(
może ktoś spotkał się z podobnym przypadkiem?

[url]http://www.dogomania.pl/threads/188716-17-letnia-kotka-ma-guzy-na-listwie-mlecznej-operowa%C4%87-%28?p=14995467#post14995467[/url]

Posted

[quote name='BUDRYSEK']na oku juz ma
ale czekamy na odpowiedz[/QUOTE]
Witajcie:)
Nie wiem,czy akurat mnie miałyście na oku,ale dostałam od Oleny zapytanie na pw.Przekopiuję Wam co napisałam Olence,bo nie wiem,kiedy Ona wejdzie na dogo,a chciałabym,żebyście miały jasnośc sytuacji...
[I]
Olenko,do domu za nic go nie wcisnę[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/shake.gif[/IMG],mam w prawdzie jeszcze obok domu hotelik,w którym sa 2 psy(sunia i pies),ale nie mam jeszcze kojcy i psy latają i śpią razem.Te dwa psiaki zgadzają sie ze sobą,nie mam pojęcia jakby Cykorek na nie zareagował,ani jak one zareagowałyby na Cykorka.Mam 2 wybiegi i mogłabym je w dzień oddzielać,gdyby jakoś nie mogły się pogodzić,ale w nocy oddzielenie psiaków jest niewykonalne.Nie mam żadnych keneli,ani klatek,także bałabym sie zostawiać ich samych na noc.Także ze względu na bezpieczeństwo Cykorka muszę niestety odmówić.Przepraszam[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/sad-222.gif[/IMG][URL="http://img269.imageshack.us/img269/9859/61118047.jpg"]
[/URL][/I]

Posted

Byłaś u nas, Reniu..miło Cię było zobaczyć, przeczytać??- nawet jesli nie możesz zabrać Cykorka. Oczywiście rozumiemy, ale pamiętaj o nas. Odwiedź w miarę " wolnego czasu"- którego masz przecież nadmiar, jak niektórzy twierdzą, Cykorka i nas. Buziaczki.

Posted

U Renatki miałby świetne warunki. Ale bezpieczeństwo jest ważne.
On raczej jest chyba spokojnym psiakiem?- takim własnie Cykorem... no ale ja go nie znam.

Posted

[quote name='Gonia13']U Renatki miałby świetne warunki. Ale bezpieczeństwo jest ważne.
On raczej jest chyba spokojnym psiakiem?- takim własnie Cykorem... no ale ja go nie znam.[/QUOTE]
No wiesz Goniu,są osoby co mają inne zdanie:diabloti:
Ale wracając do Cykorka,to też mi się wydaje,że to spokojna psinka,wręcz wylękniona.Żebym chociaż miała kenelek,w którym Cykorek mógłby spać,to byłabym spokojna o jego losy w dzień,ale ponieważ nie mam żadnego zamknięcia,to za bardzo sie boję ryzyka,że w nocy cos któremuś psiakowi strzeli do głowy,a ja nawet nie będe wiedziała,że coś się dzieje:shake: