Olena84 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Gdyby zwolniło sie miejsce u Paji to brakowałoby chyba 100zł. Na pierwszy miewsiąc ją dorzucę, ale pottem to już nie wiem, też mam dużo psów na dogo z wpłatami:(. Quote
Olena84 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Tu jest wątek o hotelu: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/184857-Dom-Tymczasowy-(Płatny)-Okolice-Wrocławia!!-Możliwosc-F-vat-lub-paragonu[/URL] To może napisze i tak o Cykorku. Quote
IVV Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Paji miejsce znam ,ale ona nie ma wolnych miejsc. czy macie cos innego na oku? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 ja mogę pomóc znowu bazarkowo - mam jeszcze trochę rzeczy i obiecuję, że jeśli będzie dochód to pójdzie na Cykora m.in. Czy doszła wpłata od Elkaz bo chcę jej wysłać fant bazarkowy, do mnie jej wpłąta za przesyłkę doszła, więc pewnie i tutaj. Quote
beataczl Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 tez mam deklaracje stale na kilka psow , jesli ktorys pojdzie do domku to przezuce kwote na Cykorka.... Quote
dudson13 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Kochany Cykorku, żebram na PW dla ciebie o zainteresowanie, deklaracje. Olenka -dzięki, że jesteś na bieżąco. Dziękuje wszystkim którzy odpowiedzieli na mój apel na pw. Jesteście cudowni. Pomóżcie szukać domku, hoetliku dla Cykorka. Pierwszy miesiąc opłacony przez Ketunię:) Na resztę uzbieramy - mamy już 145 zł Quote
zuzlikowa Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='dudson13']Kochany Cykorku, żebram na PW dla ciebie o zainteresowanie, deklaracje. Olenka -dzięki, że jesteś na bieżąco. Dziękuje wszystkim którzy odpowiedzieli na mój apel na pw. Jesteście cudowni. Pomóżcie szukać domku, hoetliku dla Cykorka. Pierwszy miesiąc opłacony przez Ketunię:) Na resztę uzbieramy - mamy już 145 zł[/QUOTE] Dzięki,że pamiętacie o Cykorku...a hotel dla niego to wspaniały pomysł...lepszy byłby dt,ale niestety nie ma...więc hotelik w którym sobie choć swobodnie z psiakami pobiega...w którym wolnośc poczuje...to cudowny pomysł. [B]Bardzo prosimy o pomoc dla Cykorka...jego młodość,dojrzałe życie to schron...niech pozna i wolność i przestrzeń nieograniczoną bez mała na starsze lata...[/B] Quote
anita_happy Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='dudson13']Kochany Cykorku, żebram na PW dla ciebie o zainteresowanie, deklaracje. Olenka -dzięki, że jesteś na bieżąco. Dziękuje wszystkim którzy odpowiedzieli na mój apel na pw. Jesteście cudowni. Pomóżcie szukać domku, hoetliku dla Cykorka. Pierwszy miesiąc opłacony przez Ketunię:) Na resztę uzbieramy - mamy już 145 zł[/QUOTE] finansowo klapa...ale wysyłam WASZ watek do yumanji...niech poczyta - hotelowanie otwiera :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/187399-gdzie%C5%9B-jest-TAKI-DOM...gdzie-jest-ich-moc-gdzie-dostaj%C4%85-Mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-i-odzyskuj%C4%85-Wiare/page13[/url] on potrzebuje serca i wolnosci i szybko nabierze wiary w siebie..ale moze posiedziec w hotelu dłuuugggooo Quote
mercy Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Gonia13']Cykorku uda nam się...[/QUOTE] pewnie ze się uda !!!! :) Quote
UBOCZE Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Cykorek bardzo prosi choć o kilka złotych deklaracji...:roll: Quote
dudson13 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Czy wiadomo coś o hoteliku dla Cykorka?? Jest gdzieś miejsce?? Quote
IVV Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 napiszcie tez tu [URL]http://www.dogomania.pl/threads/186442-Hotel-kudłate-i-łaciate[/URL] i tu [URL]http://www.dogomania.pl/threads/187647-Polecam-hotelik-dla-psów-w-potrzebie-w-Teresinie[/URL] u yumanji chlopak mialby jak w raju :) Quote
UBOCZE Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Może w tytule warto byłoby napisać, ile Cykorek ma już deklaracji? [FONT=Arial Black]Cykorek ma już 145 zł. deklaracji miesięcznych. Kto jeszcze mu kila złotych dorzuci?[/FONT] Quote
UBOCZE Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [FONT=Arial Black]Co Cykorka dziś ucieszy?[/FONT] [FONT=Arial Black]Parę złotych z Twojej kiesy![/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images31.fotosik.pl/431/28faf15822b04165med.jpg[/IMG][/URL] Quote
dudson13 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Już Klaudus zmieniła. Szukamy hoteliku, a by zabrać Cykorka jak najszybciej Quote
dudson13 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Ketunia, czy dostałaś jakąś odpowiedź w sprawie hoteliku, bo widziałam że szukałaś. Ja wysłałam zapytanie do donki. Czekam na odpowiedź. Dzieki za pomoc!!!:loveu: Quote
Javena Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 ...........................................................:razz::razz:dwa razy to samo....:evil_lol: Quote
Javena Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Ubocze mnie zaprosił,wiec jestem. Pamietam Cykorka.Juz jakis czas temu ,gdzies o nim czytałam.Biedny psiak.Stracił swoją bliską przyjaciółke a własciwie stracił wszystko co miał.:( Dobry pomysł z hotelikiem,moze sie chłopak otworzy,pozna inną ;) Dołoze 5 zł mies.ale wyśle dopiero po 15-tym lipca.Nie moge wczesniej i nie moge wiecej. Pobiegam troche po innych wątkach. Moze dołozy ktos choć maleńką piątke?? Quote
UBOCZE Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Javena']Ubocze mnie zaprosił,wiec jestem. Pamietam Cykorka.Juz jakis czas temu ,gdzies o nim czytałam.Biedny psiak.Stracił swoją bliską przyjaciółke a własciwie stracił wszystko co miał.:( Dobry pomysł z hotelikiem,moze sie chłopak otworzy,pozna inną ;) Dołoze 5 zł mies.ale wyśle dopiero po 15-tym lipca.Nie moge wczesniej i nie moge wiecej. Pobiegam troche po innych wątkach. Moze dołozy ktos choć maleńką piątke??[/QUOTE] Dziękuję Javena za przybycie!!!:loveu: Twoja piątka oznacza, że będziemy mieli już 150 zł. miesięcznie.:multi: Tak mi żal tego psiaka. Może uda się nam go wyciągnąć jak Dylankę?;) [FONT=Arial Black]Mamy 150 zł. miesięcznych deklaracji, czyli chyba już połowę tego, co mamy uzbierać!!!:multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial]Teraz już naprawdę liczy się każda złotówka...[/FONT] Quote
AlfaLS Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Jak tylko któryś "mój" psiak znajdzie dom to przekażę deklaracje na Cykorka;). Ale ponieważ sponsoruję praktycznie same staruszko to może to nie być szybko. Pomyślę jak mu pomóc w inny sposób ;). Quote
UBOCZE Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Tak to jest z naszymi kochanymi staruszkami, że o domek trudno, a w hoteliku niech żyją najdłużej, bo najczęściej przez całe swoje życie nie miały takich warunków, jak tam... Kto jeszcze poratuje Cykorka: pieniążkami albo zaproszeniami, a może też radą? Quote
dudson13 Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Szukałam hoteliku, niestety Donka nie ma miejsc. Szukamy nadal, zostało już tylko 150 zl - Javena dziękuję serdecznie za 5zł. Dla Cykorka twoje 5 zł oznacza wiellllki krok do normalności. Ubocze dzięki za pomoc w rozsyłaniu:) Quote
Recommended Posts