Klaudus__ Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Hmm... Ciekawe... Zobaczymy jak się ta sprawa potoczy... Oby pozytywnie dla Cykorka... Pinczerko...? :razz: Można się do Ciebie ładnie uśmiechnąć o banerek dla Cykorka...? :roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Proszę jeszcze o chwilkę czasu, a uśmiechy z pewnością pomogą ;) :razz: Quote
_bubu_ Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Jestem w kontakcie z tą osobą zainteresowaną Cykorkiem . Rozważamy za i przeciw.. Zobaczymy czy coś z tego wyniknie. To nie jest łatwa adopcja. Jesli tak to będzie potrzebna wizyta w Sanoku a na dogo nikogo niestety nie znalazłam. Może znacie kogoś z tamtego rejonu? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ogłosiłam tutaj Cykora: Adopcje Psów ORG - portal adopcji zwierzat - Zaginione, zgubione, bezdomne, internetowe schronisko Quote
aganela Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Może ktoś z Mielca,albo lepiej z Rzeszowa? edit.patrzyłam na mapę z Sanoka do Rzeszowa jest grubo ponad 70 km,z Przemyśla do Sanoka 69 km.Z mielca jeszcze o wiele dalej. Ale nie rezygnujcie!Może zgodził by się ktoś na wizytę np. z Przemyśla lub Rzeszowa,tylko trzeba by było się dołożyć np. do transportu na wizytę-70 km w jedną stronę tanie nie jest:roll: To może być jedyna SZansa dla CYKORKA!!!!!:oops::placz::placz::placz: Quote
zuzlikowa Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 aganela napisał(a):Może ktoś z Mielca,albo lepiej z Rzeszowa? edit.patrzyłam na mapę z Sanoka do Rzeszowa jest grubo ponad 70 km,z Przemyśla do Sanoka 69 km.Z mielca jeszcze o wiele dalej. Ale nie rezygnujcie!Może zgodził by się ktoś na wizytę np. z Przemyśla lub Rzeszowa,tylko trzeba by było się dołożyć np. do transportu na wizytę-70 km w jedną stronę tanie nie jest:roll: To może być jedyna SZansa dla CYKORKA!!!!!:oops::placz::placz::placz: Napisałam do dziewczyn z tamtego rejonu- jeśli same nie mogą ,to może znają kogoś kto może:oops::oops::oops: Podałam wątek Cykorka. Cioteczki nie są obojętne- już nie raz pomagały!:loveu: Quote
Klaudus__ Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 zuzlikowa napisał(a):Napisałam do dziewczyn z tamtego rejonu- jeśli same nie mogą ,to może znają kogoś kto może:oops::oops::oops: Podałam wątek Cykorka. Cioteczki nie są obojętne- już nie raz pomagały!:loveu: Ja też szukam gdzie się da... To ogromna szansa... Quote
Klaudus__ Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Trzymam maluszku za Ciebie mocno kciuki... Quote
BUDRYSEK Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Cykorek urzęduje teraz z Baryłką :lol: Quote
peate Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 BUDRYSEK napisał(a):Cykorek urzęduje teraz z Baryłką :lol: może Baryłka troszkę go rozweseli .. :kciuki: Quote
_bubu_ Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Ta osoba zainteresowana Cykorem narazie zrezygnowała wiec szukamy dalej. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 A ja się tak zastanawiam... Czy Baryłka została wysterylizowana po ciąży, albo Cykorek jest kastratem? Quote
Klaudus__ Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 [quote name='_bubu_']Ta osoba zainteresowana Cykorem narazie zrezygnowała wiec szukamy dalej. Woedziałam,że tak będzie... :roll: Quote
peate Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 _bubu_ napisał(a):Ta osoba zainteresowana Cykorem narazie zrezygnowała wiec szukamy dalej. no nie !!! Quote
Klaudus__ Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Jak to ta Pani z NK której profil ogądałam to wiedziałam,że tak będzie - poprostu to czułam... To bardzo młoda osóbka - nie przymyślała wszystkiego. A Cykor to nie mała puchata przytulanka... :roll: Quote
peate Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 nikt Cie nie odwiedza :shake: a Ty tam marzniesz pewnie w tej zimnej i zlodowaciałej budzie :-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Wszyscy już stracili nadzieję? :-( Quote
BUDRYSEK Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Cykorek jest juz w innym kojcu Bidulek strasznie się trzęsie :-( Baryłka niedobra :shake: Quote
peate Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 może maluszek powinien jednak dostać jakąś spokojniejszą dziewczynę do kojca :roll: biedaczek, tak strasznie mi go żal :placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Eh, no i zmienili mu boks, w którym był tyle czasu, boks w którym czuł się tak bezpiecznie... :( Ciekawe, czy jest sam teraz, czy ma jakieś towarzystwo? On to powinien pożegnać się ze schroniskiem raz na zawsze! :-( Quote
_bubu_ Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 jest sam w kojcu, tym ciemnym ponurym. pierwszym po lewej. Jutro zobaczymy jak się miewa.. Quote
Recommended Posts