Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hmm... Ciekawe... Zobaczymy jak się ta sprawa potoczy... Oby pozytywnie dla Cykorka...

Pinczerko...? :razz: Można się do Ciebie ładnie uśmiechnąć o banerek dla Cykorka...? :roll:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem w kontakcie z tą osobą zainteresowaną Cykorkiem . Rozważamy za i przeciw.. Zobaczymy czy coś z tego wyniknie. To nie jest łatwa adopcja. Jesli tak to będzie potrzebna wizyta w Sanoku a na dogo nikogo niestety nie znalazłam. Może znacie kogoś z tamtego rejonu?

Posted

Może ktoś z Mielca,albo lepiej z Rzeszowa?
edit.patrzyłam na mapę z Sanoka do Rzeszowa jest grubo ponad 70 km,z Przemyśla do Sanoka 69 km.Z mielca jeszcze o wiele dalej.
Ale nie rezygnujcie!Może zgodził by się ktoś na wizytę np. z Przemyśla lub Rzeszowa,tylko trzeba by było się dołożyć np. do transportu na wizytę-70 km w jedną stronę tanie nie jest:roll:
To może być jedyna SZansa dla CYKORKA!!!!!:oops::placz::placz::placz:

Posted

aganela napisał(a):
Może ktoś z Mielca,albo lepiej z Rzeszowa?
edit.patrzyłam na mapę z Sanoka do Rzeszowa jest grubo ponad 70 km,z Przemyśla do Sanoka 69 km.Z mielca jeszcze o wiele dalej.
Ale nie rezygnujcie!Może zgodził by się ktoś na wizytę np. z Przemyśla lub Rzeszowa,tylko trzeba by było się dołożyć np. do transportu na wizytę-70 km w jedną stronę tanie nie jest:roll:
To może być jedyna SZansa dla CYKORKA!!!!!:oops::placz::placz::placz:

Napisałam do dziewczyn z tamtego rejonu- jeśli same nie mogą ,to może znają kogoś kto może:oops::oops::oops:
Podałam wątek Cykorka. Cioteczki nie są obojętne- już nie raz pomagały!:loveu:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Napisałam do dziewczyn z tamtego rejonu- jeśli same nie mogą ,to może znają kogoś kto może:oops::oops::oops:
Podałam wątek Cykorka. Cioteczki nie są obojętne- już nie raz pomagały!:loveu:

Ja też szukam gdzie się da...
To ogromna szansa...

Posted

Jak to ta Pani z NK której profil ogądałam to wiedziałam,że tak będzie - poprostu to czułam... To bardzo młoda osóbka - nie przymyślała wszystkiego. A Cykor to nie mała puchata przytulanka... :roll: