Katie Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Czesc ;) Sliczne zdjecia :loveu: gratuluje tylu sukcesow na wystawie :loveu: Flash jest cudny :loveu::loveu: trzymam kciuki i bardzo ci zycze, zeby Neo w koncu wrocil ;) Quote
konikowa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [FONT=Comic Sans MS]OLU!![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!![/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Spełnienia najskrytszych marzeń, [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]dużo uśmiechu i miłości:evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Obyś miała jak najwiecej radości z tego co robisz[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i byś miała dalej siłę by trwać w swojej pasji.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ania z rudymi.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]P.S.[/FONT] :eviltong: Quote
Zuza i Noddy Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 To i ode mnie najlepsze życzenia i spełnienia wszystkich marzeń ;) Quote
Kisses Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Już na facebook`u pisałam, ale jeeszcze raz NAJ NAJ NAj, jeszcze większych sukcesów! :multi::loveu: Quote
marciaaa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Również się dołączam do życzeń:)! Wiem, że Jedno szczególnie jest na dnie Twego serca, stałe i niezmienne.. TEGO CI ŻYCZĘ! Pasje masz piękne - rozwijaj je, daj im płynąć razem z Tobą zawsze tylko w dobrym kierunku! A w Tobie niech drga taki CHILL OUT jak w tej kultowej Sweet Sixteen Billy'egio Idol'a http://www.youtube.com/watch?v=FGxwaYyjfUU Quote
IrishDevils Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Dziękuje wszystkim za miłe życzenia i wogole za pamiec ;)! Naprawde miło sie to czyta :). A najlepszy prezent dostałam od Flasha o którym to poźniej ;). Quote
IrishDevils Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Prestige 2010 - CACIB Leszo Flasho - wo1, Best Puppy, BIS Puppy1 !!! [SIZE=2]Opis: "Bardzo ładny młody pies, dobra głowa, ładne przednie i tlnie kątowanie, doskonale sie porusza" To był jego ostatni wytęp w tej klasie i tym samym zrobił mi cudowny prezent urodzinowy :) . Wystawiany przeze mnie: Neiven AMOR'S ARROW - dosk, CWC, resCACIB! "] Quote
IrishDevils Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Salford Wizard z Arislandu - bdb 3 Copper's It's A Kind of Magic - dosk 2 To był gorący i cudowny weekend :)! Quote
IrishDevils Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Darianna napisał(a):GRATULACJE :) Ponownie ;) Zaszaleliście! Dziękować :) Quote
FLY Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 duże gratulacje dla Flasha za małego BISa;) pewnie spora konkurencja była.. Quote
konikowa Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Olu, serdecznie GRATULUJĘ!! Flasho zrobił Ci przepiękny prezent na urodziny! Oby tak dalej;) Trzymam kciuki! Quote
Pieseczkowo Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Olu wielkie gratulacje!!!!!! Nie można wymarzyc sobie lepszego prezentu na urodziny i na zakończenie puppy-siowych występów. :thumbs::laola: Quote
marciaaa Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Aż to sprytna Błyskawica z niego:) Gratulacje! Powiem tak - to było PRESTIŻOWE zakończenie etapu Puppy:) Ściskam zdolne rączki od ringówki:D Quote
IrishDevils Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Czas nadrobić zaległości ;). A jest ich troche :). Ostatni weekend razem z Flashem i Dawidem, spedziliśmy świetnie na kursach przygotowywujących do FT ;). Flasho dostał dużo pochwał i jak widac chyba nie było mu źle :D. Brando w oddali Flash ze swoim menerem ;) Quote
IrishDevils Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Danie główne czyli przepiórki ;). Grzeczny pies po polowaniu ;) Quote
Darianna Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Foty wspaniałe, czekam na więcej na Legawcach ;) Quote
IrishDevils Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Wczorajszym popołudniem na spacer zabraliśmy ze sobą aparat ;) Quote
Recommended Posts