BIANKA1 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Oto kolejny kudłaczek wzięty na tymczas z wrocławskiego schroniska przez kochaną panią Lucynkę :loveu: imię --Czarusia płeć --sunia wiek --około 4 lat wzrost -- mała , duzo pod kolano waga --może z 8 kilo zgadza się z psami i kotami, nie gania zwierząt gospodarskich . W mieszkaniu zachowuje czystość . Miła , grzeczna , zero problemów . Czarusia prosi o ogłoszenia . Quote
JustynaM. Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Podajcie namiary które maja być w ogłoszeniach Quote
BIANKA1 Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 513 511 200 to telefon p Lucynki Dziękuje :loveu: Quote
mawin Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 śliczna jest :-) czy ona ma krzywe ząbki czy tak wyszła na zdjęciu ? Quote
BIANKA1 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Ma taki śmieszny zgryz , że jeden ząbek jej wystaje . Taka jej uroda :lol: Quote
mawin Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 cudna jest a ten ząbek powoduje że wygląda troszkę groźnie ;-) co przy jej wielkości powoduje smieszne wrażenie ;-) Quote
JustynaM. Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 KOKOSY Czarująca Czarusia prosi o domek! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne ALE GRATKA Czarująca Czarusia prosi o domek! OLX Czarująca Czarusia prosi o domek! — Wrocław OJEJ.PL Czarująca Czarusia prosi o domek! ojej.pl NASIPUPILE Czarująca Czarusia prosi o domek! - Ogłoszenia - Darmowe ogłoszenia, zwierzęta, zdjęcia naszych pupili ADOPCJAPSA.PL Opis: Czarusia to piękna kudłata su / inna / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa KUPIE PSA Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Quote
Dorothy Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ona jest taka piekna. Wyglada jak coreczka mojej Morgany, taka mlodsza wersja :-) Quote
inka55 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Do góry Czarusiu,może cię ktoś wypaczy ! Quote
BIANKA1 Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Jeszcze nikt nie wypatrzył i nie zadzwonił . Quote
BIANKA1 Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Dzwoniła p Lucynka . Czarusia jest po sterylce . Po ogoleniu okazało sie , ze była operowana na listwie mlecznej. Czarusia została znaleziona 25.09. 2008 r. na ul Przybyszewskiego we Wrocławiu . Była czysta , zadbana , uczesana . P Lucynka zastanawia sie , czy Czarusia nie zgineła komus , komu nie udało sie jej znaleść . Ona ma takie charakterystyczne zabki , że łatwo ja zidentyfikować . Pomóżcie mi przeszukać ogłoszenia z września - pażdziernika . Quote
mawin Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Bianka a może napisać do Wyborczej czy nie mogliby sprawdzić czy było ogłoszenie we wrześniu -październiku o zaginionej małej czarnej kudłatej suczce. w ogłoszeniu mogli ludzie o ząbkach zapomnieć, bo dla nich to było coś normalnego. Quote
BIANKA1 Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 mawin napisał(a):Bianka a może napisać do Wyborczej czy nie mogliby sprawdzić czy było ogłoszenie we wrześniu -październiku o zaginionej małej czarnej kudłatej suczce. w ogłoszeniu mogli ludzie o ząbkach zapomnieć, bo dla nich to było coś normalnego. Ja juz sprawdzałam i nie ma . Quote
Recommended Posts