Tigraa Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Dokładnie chodzi mi o to co pisze pucka. Uwierz mi, kilka razy już były takie sytuacje, że ktoś szukając swojego psa pojechał do schroniska i pokazał foto, a pracownik powiedział od razu, że takiego psa nie ma. Jednego takiego psiaka sama odnalazłam i zawiadomiłam właściciela, a on był wcześniej w schronisku 3 razy i za każdym razem mu mówili, że psa nie ma. Znam pracowników schroniska bo od kilku lat jestem tam wolontariuszką i są oni różni. Kilku z nich to wspaniali ludzie, a kilku to leserzy, którzy mają psy gdzieś. Poza tym, masz pw bo znalazłam ogłoszenie, że znaleziono w Radomiu czarną sznaucerkę, podałam Ci mail, telefonu nie było w ogłoszeniu. Jeśli wszystko zawiedzie, rozwieś w mieście ogłoszenia ze zdjęciem i informacją o nagrodzie. Trzymam kciuki, zeby Twoja sunia się odnalazła. Quote
Monia123 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Zgadzam się z Anią-tygrysiczką i pucką69, o czym już pisałam wcześniej. ...ale :oops:, z całym szacunkiem... to nie jest wątek zagninionej suczki tylko znalezionej suczki, która szuka domku!!! Quote
pucka69 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 to prawda, szukamy domu dla suni :p miałam jej zrobić all, ogłoszenia - ale wybacz - z dwoma zdjęciami i dwoma linijkami tekstu o suni to nie ma to sensu, naprawdę. sunię trzeba odpowiednio zaprezentować, ułożyć dobry tekst, dać dobre zdjęcia - w plenerze jak stoi, jak siedzi, jak biegnie. Quote
lilith27 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 paczuszek22 napisał(a):chyba jak tu pisze to znaczy ze byłam w schronisku,schronisko jest zawiadomione od dnia jej znikniecia, nie denerwuj się współczuję może w lecznicach poogłaszaj i zobacz czasem ludzie zostawiają ogłoszenia tam o znajdach lub zgubach koniecznie też schron boks po boksie należy zwiedzić jeśli byłaś już nic nie stoi na przeskodzie spróbować ponownie nie od razu psiak trafia do schroniska, czasem się błąka o ps jeszcze dodam zrób ogłoszenia i napisz, iż suńka jest chora lub w trakcie leczenia...... Dorota S. do allegro ładne foteczki by się przydały w ogóle do ogłoszeń ................ ps. nie martw się, nie od razu rzym zbudowali młoda ta twoja znajda? ani podrzuce wątek......... może ona coś wie o ewentualnej zgubie a twojej znajdzie pozdrawiam Quote
anhata Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Oki jestem z osiedlam akademickiego :)....nie przejrzalam calego watku.....prosze o konkrety na pw.....suni nie kojarze......:/ Quote
anhata Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Jesli miala obroze to czy byly zrobione plakaty i porozwieszane na przystankach ?????????? Quote
lilith27 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 przejrzałam wątek podobno były plakaciki ale nie przyniosły skutku Quote
anhata Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 szczerze mowiac nie widzialam zadnych plakatow......ale plakaty sa szybko zrywane....tak jak w przypadku Lili :/.....proponuje jeszcze raz rozwiesic.....jak cos moge pomoc ...... Quote
lilith27 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 hmmmmm ja polecam anonse oraz radomskie forum Quote
anhata Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 hallooo ?????????????????????????????????? i co z sunia ???????? moze Pani mieszka obo9k mnie ????????? a moze sie znamy ??????? Quote
Monia123 Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Witam, przepraszam, całe wieki nie zaglądałam na forum, a dałabym sobie rękę uciąć, że dałam znać o losach suni. Tak więc maleńtas został na stałe w domu Doroty S (to moja rodzina, więc jestem na bieżąco). Sunia została nazwana Pusią, mieszka obecnie w Warszawie i jest rozpuszczona jak dziadowski bicz. :roll: :lol: Lepiej trafić nie mogła!!! Pozdrawiam :multi: Quote
Recommended Posts