Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dokładnie chodzi mi o to co pisze pucka. Uwierz mi, kilka razy już były takie sytuacje, że ktoś szukając swojego psa pojechał do schroniska i pokazał foto, a pracownik powiedział od razu, że takiego psa nie ma. Jednego takiego psiaka sama odnalazłam i zawiadomiłam właściciela, a on był wcześniej w schronisku 3 razy i za każdym razem mu mówili, że psa nie ma.
Znam pracowników schroniska bo od kilku lat jestem tam wolontariuszką i są oni różni. Kilku z nich to wspaniali ludzie, a kilku to leserzy, którzy mają psy gdzieś.
Poza tym, masz pw bo znalazłam ogłoszenie, że znaleziono w Radomiu czarną sznaucerkę, podałam Ci mail, telefonu nie było w ogłoszeniu.
Jeśli wszystko zawiedzie, rozwieś w mieście ogłoszenia ze zdjęciem i informacją o nagrodzie.
Trzymam kciuki, zeby Twoja sunia się odnalazła.

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zgadzam się z Anią-tygrysiczką i pucką69, o czym już pisałam wcześniej.

...ale :oops:, z całym szacunkiem... to nie jest wątek zagninionej suczki tylko znalezionej suczki, która szuka domku!!!

Posted

to prawda, szukamy domu dla suni :p
miałam jej zrobić all, ogłoszenia - ale wybacz - z dwoma zdjęciami i dwoma linijkami tekstu o suni to nie ma to sensu, naprawdę. sunię trzeba odpowiednio zaprezentować, ułożyć dobry tekst, dać dobre zdjęcia - w plenerze jak stoi, jak siedzi, jak biegnie.

• 1 month later...
Posted

paczuszek22 napisał(a):
chyba jak tu pisze to znaczy ze byłam w schronisku,schronisko jest zawiadomione od dnia jej znikniecia,

nie denerwuj się
współczuję
może w lecznicach poogłaszaj i zobacz
czasem ludzie zostawiają ogłoszenia tam o znajdach lub zgubach
koniecznie też schron boks po boksie należy zwiedzić
jeśli byłaś już nic nie stoi na przeskodzie spróbować ponownie
nie od razu psiak trafia do schroniska, czasem się błąka

o ps jeszcze dodam
zrób ogłoszenia i napisz, iż suńka jest chora lub w trakcie leczenia......

Dorota S. do allegro ładne foteczki by się przydały
w ogóle do ogłoszeń ................

ps. nie martw się, nie od razu rzym zbudowali

młoda ta twoja znajda?

ani podrzuce wątek.........
może ona coś wie o ewentualnej zgubie a twojej znajdzie

pozdrawiam

Posted

szczerze mowiac nie widzialam zadnych plakatow......ale plakaty sa szybko zrywane....tak jak w przypadku Lili :/.....proponuje jeszcze raz rozwiesic.....jak cos moge pomoc ......

• 4 years later...
Posted

Witam, przepraszam, całe wieki nie zaglądałam na forum, a dałabym sobie rękę uciąć, że dałam znać o losach suni. Tak więc maleńtas został na stałe w domu Doroty S (to moja rodzina, więc jestem na bieżąco). Sunia została nazwana Pusią, mieszka obecnie w Warszawie i jest rozpuszczona jak dziadowski bicz. :roll: :lol: Lepiej trafić nie mogła!!! Pozdrawiam :multi: