dorota07 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 skoro zajął się ta rasą to i pewnie zagląda tu sam , aby mieć obraz sytuacji ...
Magda Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Mraulina']Sprawdziłyście IP? :mad:[/quote] Tak.... nic nie ma Jolisiu biewery przepiękne, a jakie czyściutkie! Tylko pogratulować
Chefrenek Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Mraulina']Sprawdziłyście IP? :mad:[/quote] Nic nie wykazało natomiast widzę 2 rzeczy: "ktoś" kasuje swoje posty a za to mogą być karniaki to raz a dwa...artasik chyba wie coś więcej o tym tajemniczym panu z Włocławka.
Migotka Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 A tu co się dzieje ???????? :snipersm: jak w jakimś kryminale :eek2: i na jakiś czas zapomnieliśmy o naszej znajomej , która ma ładne pieski a wiem z telefonu , gdyż wiele osób do mnie telefonuje z zapytaniem co sądzę o białych yoreczkach ze Strykowa :bluepaw: - podobno są ładniejsze w rzeczywistości niż na fotkach :loveu: oj !! gdybym nie miała tak daleko to bym tam pojechała zobaczyć... wczoraj zamówiłam na Alegro nawigacje ... jeszcze tylko samochód co się nie psuje i mogę podróżować... Ciekawi mnie to , kto do mnie telefonuje ???? szkoda ,że większość to panie :eviltong: :eviltong:
Chefrenek Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Migotka'] Ciekawi mnie to , kto do mnie telefonuje ???? szkoda ,że większość to panie :eviltong: :eviltong:[/quote] Pytasz się tak jakbyś nie wiedziała.:diabloti::diabloti::diabloti:
Fibi Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Migotka: "jakiś czas zapomnieliśmy o naszej znajomej , która ma ładne pieski a wiem z telefonu , gdyż wiele osób do mnie telefonuje z zapytaniem co sądzę o białych yoreczkach ze Strykowa :bluepaw: - podobno są ładniejsze w rzeczywistości niż na fotkach :loveu: oj!!" Tak Migotko, najladniejsze Yorki, o czym doskonale zapewne wiesz, sa jak matke kryje sie synem:cool3:, a siostre bratem:mad:No i wtedy sa najzdrowsze na świecie, bo wiadomo, ze chów w im wiekszym pokrewienstwie,to...same zalety:razz: "Ciekawi mnie to , kto do mnie telefonuje ???? szkoda ,że większość to panie :eviltong: :eviltong:" Migotko, po co te maskarady :evil_lol: i krygowanie sie;), lepiej pisz co porabiają Twoje psiaki, jak ciaza sie rozwija itp, itd. Beda male kluski czy nie beda?;) Pozdrawiam:)
Minta Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 No to znowu ja. Witam szanowne grono handlar żywym towarem. Jedna cycki suce ogląda bo sie nie moze doczekac, druga ja podziwia bo mysli , że dostanie od niej za darmo psiaka, a tu nie, to sa już policzone pieniążki, kasa musi się zgadzać. No chyba, że szanowne Panie maja pieski na kolanka i nieświadome krycia swoich suk, teraz będą rozdawały pieski za darmo, ja się piszę , poproszę jednego, jak Panie juz będą rozdawały za darmo. Co do Pana z Włocławka to mu do pięt nie dorastacie, przekupy, ten Pan jest na forum juz długo i nie z racji reklamy swoich psich interesów, jeśli ktoś ciekawy to niech poszuka, napewno gdzies to jest, jego login to Michaud, to uczciwy człowiek, przynajmniej nie rozmanża psów tylko dla pieniędzy, pyta w ogłoszeniu, a potem przywozi konkretnie na zamówienie, [B][COLOR=Red][tekst usunięty] [/COLOR][/B]Pozdrawiam.
Minta Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Migotka']A tu co się dzieje ???????? :snipersm: jak w jakimś kryminale :eek2: i na jakiś czas zapomnieliśmy o naszej znajomej , która ma ładne pieski a wiem z telefonu , gdyż wiele osób do mnie telefonuje z zapytaniem co sądzę o białych yoreczkach ze Strykowa :bluepaw: - podobno są ładniejsze w rzeczywistości niż na fotkach :loveu: oj !! gdybym nie miała tak daleko to bym tam pojechała zobaczyć... wczoraj zamówiłam na Alegro nawigacje ... jeszcze tylko samochód co się nie psuje i mogę podróżować... Ciekawi mnie to , kto do mnie telefonuje ???? szkoda ,że większość to panie :eviltong: :eviltong:[/quote] Reklama dżwignią handlu. Tak trzymać He He. No teraz to ten Stryków w końcu sprzeda te biedactwa.
Chefrenek Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote=Minta;9911796Jedna cycki suce ogląda bo sie nie moze doczekac, [/quote] Nie wiem kim jesteś ale z tym się muszę niestety zgodzić.:shake::shake::shake:
bajadera Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Ciekawie się robi. Chyba się w niedzielę na Start przelecę.
Fibi Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='Minta']No to znowu ja. Witam szanowne grono handlar żywym towarem. Jedna cycki suce ogląda bo sie nie moze doczekac, (...)jego login to Michaud, to uczciwy człowiek, przynajmniej nie rozmanża psów tylko dla pieniędzy, pyta w ogłoszeniu, a potem przywozi konkretnie na zamówienie, tak jak mi, [B][COLOR=Red][tekst usunięty] [/COLOR][/B]Pozdrawiam.[/quote] 1) Czy bedziemy tolerowac taki wulgarny styl rozmow? 2) Z drugiej strony frustracja musi byc wielka, ze za mieszanca dalo sie 2500 zl 3) Ale to nie zwalnia z kultury.
Minta Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Czy mówienie prawdy to brak kultury ? To zależy na jakich wartościach jest ktoś wychowany. A gdzie kultura i szacunek do drugiej istoty u tych handlar ? Przecież one traktują te biedne zwierzęta jako swój sposób na zarabianie pieniędzy. Czy to jest kultura ? A gdzie morale ? Nie wiem o co chodzi z tą frustracją za 2500, mój psiunek kosztował mnie 4000 zł, ale w tej chwili jest dla mnie bezcenny.
Visenna Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Przepraszam, ale ja tu z doskoku, wiec nie do konca rozumiem: kogo nazywasz "tymi handlarami"? Poproszę z nicka, bo z własnych przemysleń nt. tego watku miałam tylko dwa typy, ale zostały one zabanowane.
Migotka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Do Minta - Nie martw się :shake: ... mój psiurek jeden kosztował mnie 6 000 zł i kredyt na oba (12 000 ) do dziś spłacam :evil_lol: i nie dziw mi się ,że cycki oglądam :crazyeye: jak Bank Śl. siedzi mi na karku. :mad:....moje szczeniaki z rodowodem nie będą takie drogie jak Twoje i chyba dlatego taka awantura :wallbash: bo w telefonach zaznaczam ,że moje szczeniaki ( o ile bedą ) nie będą :turn-l: cenowo się rózniły od tych bez rodowodu i nie będą na pewno uszkodzone rozrodczo...:laola: zależy mi i zapewne innym hodowcom , aby ta rasa na dobre zawitała w Polsce i to egzemplarze dobrej jakości ( jak już mówimy językiem kupieskim )
Visenna Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Hmmm Migotko, może jestem jakaś niedzisiejsza, ale nie widze nic złego w tym że ktos się szzczeniąt nie może doczekać :razz:...też bym chciała mieć małe, słodkie kulki w domu :loveu: W tym, ze ktoś hoduje psiaki żeby je sprzedać komus innemo tez nie widze nic złego - bo skad bym miała moje psiaki, gdyby nie tacy ludzie? Panie/pani? Minta, żadna ujma zarabiać na psach - pod warunkiem że mają rodowody, krycie jest przemyślane, a same psy sa zadbane i wychuchane jak psy Migotki na przykład. A nie jak psy pompeo czy białe yorki - nawet nie przypominające rasy, którą są określane, z niedomykajacymi się pyszczkami, tragicznym włosem, skarlałe i w ogole przypominajace raczej obraz nędzy i rozpaczy niż psa.
Mraulina Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Visenno - nic dodać, nic ująć. Psy się hoduje, psy się sprzedaje. Nie ma w tym nic zdrożnego, o ile psy są hodowane mądrze (rodowody, odpowiedni dobór rodziców) i nie robi się im krzywdy. Ktoś tu po prostu umiera z zawiści. Może ja sama dorobię się kiedyś biewera?
Burchardt Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 A mnie to zawsze dziwi po co takie osoby jak Minta logują się na forum. Nie mają nic ciekawego do powiedzenia a sieją tylko zamęt. Wydają opinie o ludziach, o których nic nie wiedzą. Mądrzą się w głupi sposób. Po co czyżby to jakaś forma reklamy a może brak poradzenia sobie z własnymi emocjami bądź flustracjami. Proponuję BANA.
BIEWERKA Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Minta']No to znowu ja. Witam szanowne grono handlar żywym towarem. Jedna cycki suce ogląda bo sie nie moze doczekac, druga ja podziwia bo mysli , że dostanie od niej za darmo psiaka, a tu nie, to sa już policzone pieniążki, kasa musi się zgadzać. No chyba, że szanowne Panie maja pieski na kolanka i nieświadome krycia swoich suk, teraz będą rozdawały pieski za darmo, ja się piszę , poproszę jednego, jak Panie juz będą rozdawały za darmo. Co do Pana z Włocławka to mu do pięt nie dorastacie, przekupy, ten Pan jest na forum juz długo i nie z racji reklamy swoich psich interesów, jeśli ktoś ciekawy to niech poszuka, napewno gdzies to jest, jego login to Michaud, to uczciwy człowiek, przynajmniej nie rozmanża psów tylko dla pieniędzy, pyta w ogłoszeniu, a potem przywozi konkretnie na zamówienie, tak jak mi, [B][COLOR=Red][tekst usunięty] [/COLOR][/B] Pozdrawiam.[/quote] Ale się komuś stresior włączył :lol::lol::lol::lol::lol::lol: A takie szczeniaki bez rodowodu to spokojnie można za 300 euro kupić :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
Chefrenek Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='BIEWERKA']Ale się komuś stresior włączył :lol::lol::lol::lol::lol::lol: A takie szczeniaki bez rodowodu to spokojnie można za 300 euro kupić :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] A póxniej puknąć się w czoło że się kupuje kundle za taką sumę.
jolisia34 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 "nie rozmanża psów tylko dla pieniędzy, pyta w ogłoszeniu, a potem przywozi konkretnie na zamówienie"-a na zamówienie to przywozi charytatywnie? "[B][COLOR=Red][tekst usunięty] [/COLOR][/B]"-czy takie obrażanie ludzi uchodzi tu na forum bezkarnie?Gdzie moderatorzy?
Magda Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Mam nadzieję, że już nigdy nie będę musiała interweniować w ten sposób. Bardzo proszę szanujmy się nawzajem!
Minta Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='artasik']Widziałam foty psa kupionego od faceta z Wocławka ja pierdziele ale się nacieli ludzie tyle kasy dali. Jeszcze ten facio im kit puscił ze moga psa bez papierow zarejestrowac. Nawet tatuaż pies ma Psy Doroty przy tym psie to cudenka.:mad:odblokować Dorotke:loveu: Fotek nie umieszcze oczywiscie bez zgody właściciela ale moge wysłac na gg:evil_lol:[/quote] Podsumowując.Widze kobitki nie jedna z Was jest na poziomie, ale jest wśród Was osoba która prowokuje Was do takich zachowań. Co prawda nie mam czasu i jestem juz za stara, aby bawic się w detektywa, ale poświeciłam chwile na rozmowe z Panem z Włocławka, sama mieszkam w tym mieście. Wszystko zaczęło się od tego postu, cała ta awantura, chciałam zmusić chłpaka, aby zareagował. Przeczytał, z tego co wiem, coś z tego forum i jedno co mi powiedział to to, że to prawdopodobnie sprawka dziewczyny, z którą ma kontakt na GG. Mieszka chyba gdzieś na południu Polski, pokazał mi tylko archiwum swojego GG i nic juz nie musiał mówić, a to jej He He z każdego kogo opisuje to tylko świadczy o jej prymitywie. Myślę, że to ta osoba z Koziej Wólki, apropo, kto to zarejestrował na tym forum ?, miały byście co czytać kobitki, o grubej jak świnia 5-cio kilowej germanii, nie wiem czyj to pies, jakas Jola co to na czołgu miała jej przywieżć psa , bo tyle pieniędzy za przywóz od niej wzięła( chyba jej przywiozła cos brzydkiego, bo nie zadowolona), nie wspomne o laboratorium w stodole Pani Cichoń. Także kobitki dajcie sobie spokuj, bo chodzicie pod dyktando tej Pani, a przecież tych psiaków sprzedacie jeszcze tysiące, są bardzo ładne i napewno dużo ludzi je kupi, starczy rynku dla wszystkich. Nie dokuczajcie chłopakowi, a nawet wydaje mi się, że powinnyście go przeprosić, oczywiście na forum. Pomyślcie o tym, jak któraś chce lektury na swój temat to poproszę go o kopię, chociaz teraz nie chciał ze mna na ten temat mówić, twierdzi, że to nie ma sensu, niech kazdy robi swoje i tyle, ma chłopak rację, tak mnie sie wydaje. Moje GG to Pozdrawiam co zlego to nie ja;)
bajadera Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 No naprawdę, coraz ciekawiej się tu robi ........
Recommended Posts