Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 634
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moj najdrozszy skarbek odszedl 5 stycznia. Mialby w kwietniu 9 lat. Bokserek o imieniu Egonek. Zawasze byl taki radosny, kochal wszystkich. w listopadzie ub roku zachorowal. wszystko potoczylo sie b. szybko. Mial bardzo chore serduszko. Myslalam ze przez te 2 miesiace oszaleje, codzienne wizyty u weta, raz po raz nadzieja, W grudniu zaczelo sie pogarszac. Znowu walka. Tak bardzo za nim tesknie, tak bardzo. Kocham cie aniołku i nigdy nie zapomne. Badź szczesliwy, biegaj sobie za TM i mysl o mnie moj skarbie.

Posted

http://www.dogomania.pl/forum/f28/bidus-za-tm-128392/#post11578743
odszedł za TM w schronisku bez swojego ludzia:placz::placz::placz: ale jest już z Psotką, Borysem, Miśkiem i innymi zwierzakami

Posted

11 stycznia, w niedzielę, została zagryziona w krakowskim schronisku kolejna sunia ....
Nawet jej nie znaliśmy. Wniesiono ja do szpitaliku całą zakrwawioną.
Nie doczekała się na domek.

[']

Posted

Talizman, podobnie jak Zahir:

Kraków potworne cierpienie latami, tygodniami.. pies z wnyków zagłodzony i ranny

przez długi czas błąkał się po obrzeżach Krakowa, podobnie jak Zahir wpadł w leśną pułapkę, która zadawała mu ból przez wiele dni. Podobnie jak Zahir miał trafić do schroniska w Olkuszu ale podobnie jak Zahir przyjechał do Krakowa. Zahir przebywa w domu tymczasowym. Talizman w krakowskim schronisku. Łapę Zahira udało się uratować. Łapa Talizmana zwisała na kawałku skóry. W zasadzie bardziej odpadła niż została amputowana.

Talizman jest dużym, wychudzonym psem, w typie ogara. Jest spokojny i niekonfliktowy w stosunku do innych psów. Potrzebuje profesjonalnej opieki po amputacji tylnej łapy. Prosimy o pomoc w szukaniu domu stałego lub tymczasowego, o zdjęcia i ogłoszenia.

[email protected]

604 933 031

Zdjęcie autorstwa Asior:

NIE ŻYJE !! ['] ['] [']
Amputacja nie pomogła :shake:

Posted

13 stycznia 2009 o godz.19.45 odszedł mój najukochańszy przyjaciel,moje Słoneczko owczarek niemiecki Nero.
W kwietniu skończyłby 13 lat -walka o jego życie trwała od listopada ,niestety przegrałam :(
Mam nadzieję ,że Neruś jest szczęśliwy za TM -zawsze będzie w moim sercu
mój pies z duszę ,magiczny pies
Kocham Cię Nero bardzo :-(

Posted

Panie Boże, nie jestem aniołem
dziś niewielu jest takich na świecie,
może ci, co na ziemskim padole
pokochali zwierzęta i dzieci.
Panie Boże, powiedziałeś "proście",
rzekłeś "proście, a będzie wam dane"
wiesz, że właśnie po Tęczowym Moście
poszedł do Ciebie mój Kot Ukochany?
Panie Boże, poznasz go z łatwością,
miał sierść niebieściutką, cztery łapki i różowy nosek,
proszę o Panie, zawołaj go głośno,
o szczęście dla niego Ciebie proszę.
Panie Boże, nie proszę dla siebie,
znajdź mu jakąś osobę przyjazną,
by głodny i smutny tam nie był, i żeby
mógł sobie przy kimś spokojnie zasnąć.
Panie Boże, a gdy tak się stanie,
że i mnie kiedyś do siebie zawołasz,
pozwól mu proszę wyjść mi na spotkanie,
jeśli oczywiście zostanę aniołem.

Posted

:placz: swieczka dla bezowego kundelka ktorego potracilo auto na moich oczach:placz:Uspil go weterynarz,jelita na wierzchu,bez szans:placz:
Przepraszam ze szlam tedy,moze gdybym nie szla nie zyl bys dluzej piesku:placz::-(:-(Miales tylko 2 lata:placz:
(*)(*)(*)(*)(*)