Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 741
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czekamy na wiesci o Majce; jak dobrze, ze dziewczyna rozpoczela nowe i tym samym dobre zycie ...

Jeszcze tylko mily jej sercu domek by sie przydal ...

* Moje obiecane pieniazki sa jeszcze w transferze ... powinny niebawem do Was dotrzec.

Posted

Z Majki kawal baby jest :lol:
Podroz zniosla bardzo dobrze.
Gorzej bylo juz w hoteliku jak Lukasz ja odprowadzal a ona nie chciala isc tylko patrzyla za mna. :shake:
Obecnie jest na diecie odchudzajacej ale nie drastyczej wszystko pomalutku troszeczke mniej jedzenia a wiecej ruchu.

Posted

zapraszam na bazarek dla psiaków z bogatyni:cool3::
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/watrobowe-ciasteczka-rarytas-dfla-twojego-psa-na-b-b-do-3-sierpnia-142517/#post12660205[/URL]

Posted

[quote name='ab-agnieszka']
Gorzej bylo juz w hoteliku [B]jak Lukasz ja odprowadzal a ona nie chciala isc tylko patrzyla za mna[/B]. :shake:
[quote]

dziwisz się Majeczce ? ja nie :shake:
dostała duzą porcję serca, jedzonka, domowego ciepełka i wielki kawał drzwi od obgryzienia :diabloti::eviltong:

Posted

Ale mi sie rozdzwonil telefon w sprawie Majki.
Pierwszy postawil mnie na nogi juz po siodmej a dzisiaj postanowilam sobie pospac dluzej.:evil_lol:
Ktora ciotka zrobila ogloszenie w Metro juz mi sie przyznac szybciutko

Posted

A ja robię ogłoszenia na cafeanimal i odnawiam codziennie, Majkę już drugi raz mi wydrukowali w Metrze, ale za pierwszym razem nie było odzewu niestety, mam nadzieję że teraz ktoś fajny sie trafi:lol:

Posted

Ja mam juz dosc moj telefon jest goracy. Pawel od Hektora przeprowadzi nam wizyte przedadopcyjna we Wroclawiu. Mam jeszcze jeden fajny domek w Szczecinie ale musimy zrobic Majce test na koty no i dzwoni mase srubokretow ktorzy ja chca dzis i to bez gadania.

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Ja mam juz dosc moj telefon jest goracy. Pawel od Hektora przeprowadzi nam wizyte przedadopcyjna we Wroclawiu. Mam jeszcze jeden fajny domek w Szczecinie ale musimy zrobic Majce test na koty no i dzwoni mase srubokretow ktorzy ja chca dzis i to bez gadania.[/quote]

no to sie może teraz wuj Paweł wykazać :diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='ab-agnieszka'](...)Mam jeszcze jeden fajny domek w Szczecinie (...).[/quote]

Majka gdzie ...?...., w Szczecinie, w moim rodzinnym miescie? Ludzie, musialabym ja chociaz zobaczyc.:loveu:

Czy doszla juz moja wplata? Wysylanie pieniedzy PayPal'em bardzo wydluza ten proces.