fioneczka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ja myśle że ludzie nie radzą sobie sami ze sobą :angryy: Quote
red Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Nio nie..... nie wiedziałam, że Maja już pojechała.Szkoda, że się nie umówiłyśmy w Radomiu, w takim razie pieniądze na hotel prześlemy na konto Agnieszki. Nareszcie nasza grubcia wyszła z więzienia...:multi: Quote
agaga21 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 majeczka zaczyna już lepsze życie ale macie u was w schronie kilka astowatych.proszę, załóżcie im wątki lub chociaż wątek zbiorczy, by można je było poogłaszać. Quote
ab-agnieszka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Majka jest cudna. Zostawilam ja zamknieta w lazience bo to jak dla mnie najbezpieczniejsze miejsce w domu gdzie nie duzo mozna zniszczyc. Jak wrocilam do domu zastalam Majeczke biegajaca po mieszkaniu. Mam teraz pol drzwi lazienkowych Quote
fioneczka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='ab-agnieszka']Majka jest cudna. Zostawilam ja zamknieta w lazience bo to jak dla mnie najbezpieczniejsze miejsce w domu gdzie nie duzo mozna zniszczyc. Jak wrocilam do domu zastalam Majeczke biegajaca po mieszkaniu. Mam teraz pol drzwi lazienkowych[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: żartujesz ? Quote
agaga21 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ożesz!!!!:crazyeye: wiemy już że majeczka musi nauczyć się zostawania w kennelu:shake: no co za paskuda jedna! Quote
rufusowa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 a to gryzoń :cool1: nie wiedziała co sie dzieje...znowu w zamknięciu...Agnieszko faktycznie klateczka by Ci sie przydała na takie bidy, ktore przewozisz a co do tej młodej, to upewnijcie sie czy ona słyszy..coprawda ma sporo koloru na ciele ale nosek niedopigmentowany. poza tym jakas grubawa jest...albo mi sie wydaje...moze w ciąży? Quote
fioneczka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='rufusowa'] poza tym jakas grubawa jest...albo mi sie wydaje...moze w ciąży?[/quote] też mi się tak wydaje cyba że, cioteczko to taka "normalna"sunia co jak poje za dużo a ruchu za mało to tyje ... nie to co te nasze wypłosze Quote
ania z poznania Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Wydaje mi się, że to taki tłustawy i cycaty typ :evil_lol:, moja Czika taka jest dokładnie. Quote
ania z poznania Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='ab-agnieszka']Majka jest cudna. Zostawilam ja zamknieta w lazience bo to jak dla mnie najbezpieczniejsze miejsce w domu gdzie nie duzo mozna zniszczyc. Jak wrocilam do domu zastalam Majeczke biegajaca po mieszkaniu. Mam teraz pol drzwi lazienkowych[/quote] :-o :-o :-o :-o Aga, ale jak ona to zrobiła, staranowała je???? Quote
agaga21 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 aga mi mówiła że majka najpierw dobrała się do takiej kratki wentylacyjnej na dole drzwi a potem obżarła resztę, by się zmieścić przez dziurę. być może zrobiła to bo chciała się wydostać na zewnątrz by zrobić na zewnątrz koope ale się nie udało i aga miała cały dom do sprzątania i dywanik do prania:razz: nic więcej nie zniszczyła więc może boi się tak małych pomieszczeń Quote
tula Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Aga no to Ci Maja narobiła niezłych szkód:shake:, bardzo Cie przepraszam za tą naszą łobuzicę. Psiaki potrafią naszkodzić, my przez długie lata mieliśmy dwie sunie, które jak były szczeniakami to podczas naszej nieobecności wygryzły nam dziurę w ścianie prawie na wylot do klatki schodowej. Ale Maja szczeniakiem dawno nie jest to i pewnie trudniej ją będzie takiego zachowania oduczyć. Quote
rufusowa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 agaga moze miec racje...niektore psy bardzo nie chcą sie załatwic w miejscu w ktorym przebywają i koniecznie chcą sie wydostać... moj pies kiedys narobił na balkonie, bo wiedzial ze nie zdazy wyjsc a w domu nie chciał.... Quote
ab-agnieszka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Majka jest grzeczna sunia. To ze wyszla z polowa drzwi to tylko dla tego ze slyszala na podworku glosy ludzi. Po wyjsciu z lazienki nie dobrala sie do drzwi wyjsciowych. Widocznie nie lubi byc zamknieta. Chodzila sobie po calym mieszkaniu i nic nie zniszczyla. Cala noc przespala w przedpokoju jest czysta sunia. Lubi warjowac szalec.Teraz bylysmy na takim malym spacerku i Majka wrocila z jezorem po ziemie i poszla spac. Quote
red Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Myślę, że Maja jest dobrze ułożonym psem, zamknięcie jej w łazience sprowokowało chęć uwolnienia się, psy w tym wieku raczej nie niszczą, dobrze, że Majusia ma już spacerki, a jak się zachowuje na spacerku? Quote
ab-agnieszka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Wczoraj szla jak parowoz musialam ja przywolywac zeby nie szarpala ale dzisiaj grubaska szla bardzo ladnie. Rewelacyjnie mnie zaczepia zeby sie nia zajela. Szturcha nosem w tak smiesznysposob. Moje Bialasy to zaraz piszcza i probuja na mnie wejsc a Majka nie. Smiesznie biega jak ja dla zabawy gonilam ta jej gruba dupcia jej ucieka:evil_lol: Moge powiedziec z pelna odpowiedzialnoscia ze jest bardzo lagodna. I bardzo smieszna Quote
tula Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 To super:lol:, chciałabym zobaczyć jak ona biegnie:loveu: Quote
agaga21 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 aga ale za ten brak aparatu to...:mad: ci się należy:razz: Quote
Alicja Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Black][B]:evil_lol: co ja tu czytam ...:roll: ty lepiej Aga sie przyznaj ze chciałaś zmienić drzwi ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
ab-agnieszka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Alicja Ty to mnie zawsze rozgryziesz:evil_lol: Fakt wlasnie mialammalowanie w domu jeszcze nie posprzatane po malarzach ale o drzwiach nie myslalam tak powaznie:evil_lol: [IMG]http://img217.imageshack.us/img217/4016/bild116.jpg[/IMG] [IMG]http://img198.imageshack.us/img198/7645/bild117j.jpg[/IMG] [IMG]http://img198.imageshack.us/img198/5600/bild118.jpg[/IMG] Quote
agaga21 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [url]http://img217.imageshack.us/img217/4016/bild116.jpg[/url] ŁOOOO MATKO! ona ledwo sie mieści na tym dywaniku:evil_lol: Quote
ania z poznania Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ŁOOOO MATKO :crazyeye::crazyeye::crazyeye:, ONA JEST RZECZYWIŚCIE GRUBSZA OD KAŚKI!!!! Aga, Majeczka już wstęp do wymiany zrobiła, fachowa rozbiórka :diabloti:. Quote
tula Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 :lol::lol::lol: ona jest rozbrajająca, a taki mały dywanik to ma chyba za karę za te drzwi:evil_lol: Quote
Recommended Posts