_ChiQuiTa_ Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Strasznie się cieszę ! To najważniejsze że dochodzi do siebie. Oby tak dalej :p Quote
:: FiGa :: Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Narazie zdrówko i to czy przeżyje najważniejsze jest... :( Quote
:: FiGa :: Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 patizet napisał(a): Dzis będa wyniki badan krwi. Wet ma do mnie zadzwonic co prawda dzis maja zamknięte ale jak wyjdą złe mamy przyjechać. Martwicy zębów nie ma na pewno. Zęby są w stanie złym ale widziaąłm juz znacznie gorsze. Na pewno utudnia mu ból jedzenie. Wstrzykuje mu szałwie do pyszczka i "ognia" juz tam nie ma. jest lepiej. W pierwszych badaniach krwi pies miał nerki wporzadku dopiero w drugim badaniu wyniki sa fatalne. Cos w miedzyczaise sie stało co tak je pogorszyło. Weci mowia ze moze miec rownież cyste (chyba to o ile pamietam) na nerce to by mogło wyjasnic skad takie nagłe pogorszenie wyników. Jesli wyniki sa złe tzreba bedzie wykonac USG zeby stwierdzic co tak na parwde sie dzieje. Na samo macanko nic nie da sie stwierdzić. Czekamy na wyniki jak tylko będa dam znać Wieści od kropka. Więcej na kropkowym. Quote
:: FiGa :: Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Walczymy o Twoje życie maleńki... Quote
:: FiGa :: Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Zrobione na ''szybcika'' i byle jakie, ale postaram się o lepsze. Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Jejooo jaka sierotka :( Nie mam nawet możliwości wspomóc finansowo :shake: Quote
:: FiGa :: Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Ja również, jestem pod kreską... :( Quote
sdal2 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Trzymam kciuki za psiaka i za was, sama mam na moim terenie kupe psów potrzebujących pomocy, ale jestem z wami. Quote
:: FiGa :: Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 sdal2 napisał(a):Trzymam kciuki za psiaka i za was, sama mam na moim terenie kupe psów potrzebujących pomocy, ale jestem z wami.Każda pomoc, nawet wiara jest ważna... Bo teraz pozostaje nam wierzyć, że wszystko skończy się dobrze... Quote
:: FiGa :: Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Czym zasłużył sobie na ten los... ? Quote
Coffee&Nera Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Boże jaka bida :placz: Może bazarek na psiuna co wy na to liczę iż byłoby wsparcie! :multi: Quote
Coffee&Nera Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 kamilka91 napisał(a):To świetny pomysł :multi: W najbliższych dniach dostane materiały dzięki którym będę mogła zrobić bazarek :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts