Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='McDzik']...u nas 3 Tibbisie... :lol::loveu:[/quote]

A ja wiem tyle co mi znajome mowily i 2 psy odkrylam reszta mi nieznana :evil_lol:
I wiem ze mamy conajmniej jedna konkurentke

Posted

Podział na ringi wówniez jest :lol: Ja na ringu 6, koleżanka z którą jade na 1, na szczęście to ringi naprzeciwko siebie :lol:

Kogo spotkam w sobote? :cool3:

Posted

[quote name='McDzik']Podział na ringi wówniez jest :lol: Ja na ringu 6, koleżanka z którą jade na 1, na szczęście to ringi naprzeciwko siebie :lol:

Kogo spotkam w sobote? :cool3:[/quote]

Ja bede przy Beaglowyjm ringu, ring nr 3

W niedziele jestem przy ringu Corgi, czyli ring nr 5 :cool3:

Posted

[quote name='Judit']My na ringu 5, sobota. :p
Ale godzin sędziowania to ja dalej nie widzę.[/quote]
Są godziny sędziowania !!! Zjedź niżej w Planie :lol:

Posted

[quote name='McDzik']Są godziny sędziowania !!! Zjedź niżej w Planie :lol:[/quote]

no właśnie coś nie halo u mnie z tym planem....
jest sobota i jaka rasa na jakim ringu, potem jest niedziela i jaka rasa na jakim ringu, mapka wystawy i zaczyna się coś od godzin z ringu 1 o buldogach francuskich. Dalej mam już tylko czystą kartkę :roll: biało i biało.... nie wiem jakby urwało albo jakby nie mogło się załadować.... strona 19 to ostatnia jaka mi się wyświetla w tym pdf.... :roll:

Posted

[quote name='Judit']no właśnie coś nie halo u mnie z tym planem....
jest sobota i jaka rasa na jakim ringu, potem jest niedziela i jaka rasa na jakim ringu, mapka wystawy i zaczyna się coś od godzin z ringu 1 o buldogach francuskich. Dalej mam już tylko czystą kartkę :roll: biało i biało.... nie wiem jakby urwało albo jakby nie mogło się załadować.... strona 19 to ostatnia jaka mi się wyświetla w tym pdf.... :roll:[/quote]

U mnie normalnie wszystko ;). Jeśli dobrzę kojarzę to o te chodzi?
[LEFT]Seter irlandzki czerwono-biały 12:25[/LEFT]
[B][FONT=ZurichPL-BoldCondensed][LEFT]SUKI[/LEFT]
[/B][/FONT][FONT=ZurichPL-LightCondensed][LEFT]Klasa [/FONT][FONT=ZurichPL-LightCondensed]młodzież[/FONT][FONT=ZurichPL-LightCondensed]y 1 1102 - 1102
Klasa pośrednia 1 1103 - 1103
[/LEFT]
[/FONT][LEFT]Gordon 12:35[/LEFT]
[B][FONT=ZurichPL-BoldCondensed][LEFT]PSY[/LEFT]
[/B][/FONT][FONT=ZurichPL-LightCondensed][LEFT]Klasa [/FONT][FONT=ZurichPL-LightCondensed]młodzież[/FONT][FONT=ZurichPL-LightCondensed]y 2 1104 - 1105
Klasa otwarta 1 1106 - 1106
Klasa championów 1 1107 - 1107[/LEFT]
[/FONT][B][FONT=ZurichPL-BoldCondensed][LEFT]SUKI[/LEFT]
[/B][/FONT][FONT=ZurichPL-LightCondensed][LEFT]Klasa szczeniàt 1 1108 - 1108
Klasa [/FONT][FONT=ZurichPL-LightCondensed]młodzież[/FONT][FONT=ZurichPL-LightCondensed]y 1 1109 - 1109
Klasa pośrednia 1 1110 - 1110
Klasa otwarta 1 1111 - 1111
Klasa championów 1 1112 - 1112

Jeśli coś innego jest Ci potrzebne to pisz ;)[/LEFT]
[/FONT]

Posted

[quote name='Różyczka']U mnie normalnie wszystko ;). Jeśli dobrzę kojarzę to o te chodzi?
[LEFT]Seter irlandzki czerwono-biały 12:25[/LEFT]
[B][FONT=ZurichPL-BoldCondensed][LEFT]SUKI[/LEFT]
[/FONT][/B][FONT=ZurichPL-LightCondensed][LEFT]Klasa [/LEFT]
[/FONT][LEFT][FONT=ZurichPL-LightCondensed]młodzież[/FONT][FONT=ZurichPL-LightCondensed]y 1 1102 - 1102
Klasa pośrednia 1 1103 - 1103
[/FONT][/LEFT]
[FONT=ZurichPL-LightCondensed]
[/FONT][LEFT]Gordon 12:35[/LEFT]
[B][FONT=ZurichPL-BoldCondensed][LEFT]PSY[/LEFT]
[/FONT][/B][FONT=ZurichPL-LightCondensed][LEFT]Klasa [/LEFT]
[/FONT][LEFT][FONT=ZurichPL-LightCondensed]młodzież[/FONT][FONT=ZurichPL-LightCondensed]y 2 1104 - 1105
Klasa otwarta 1 1106 - 1106
Klasa championów 1 1107 - 1107[/FONT][/LEFT]
[/FONT][B][FONT=ZurichPL-BoldCondensed][LEFT]SUKI[/LEFT]
[/FONT][/B][FONT=ZurichPL-LightCondensed][LEFT]Klasa szczeniàt 1 1108 - 1108
Klasa [/LEFT]
[/FONT][LEFT][FONT=ZurichPL-LightCondensed]młodzież[/FONT][FONT=ZurichPL-LightCondensed]y 1 1109 - 1109
Klasa pośrednia 1 1110 - 1110
Klasa otwarta 1 1111 - 1111
Klasa championów 1 1112 - 1112

Jeśli coś innego jest Ci potrzebne to pisz ;)[/FONT][/LEFT]
[/FONT][/quote]

jejciu..! tak o te chodzi :cool3: wielkie dzięki!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Czyli tak...my jesteśmy obok dogów i obok dobermanów? Jestem na ringu 3...Boże, jaka ja zielona jestem :placz:

Chyba się zaraz popłacze ze strachu....:scared:

Kurczę tak bym chciała, żeby to miało ręce i nogi( ten nasz występ - pierwszy:shake: )

Straszne...:nerwy:

Pociesza mnie fakt, że będę jednym dalmatyńczykiem w klasie otwartej, będzie tylko jeszcze jeden w championach, Boże jak n dobrze! Przynajmniej moja klęska nie będzie miała wielu świadków :(

A ja się łudziłam, ze tam nie będzie żadnego dalmata, a jest:placz:

Klęska, klęska, klęska... :mdleje::mdleje::chaos::grab:

Posted

[quote name='Patisa']Czyli tak...my jesteśmy obok dogów i obok dobermanów? Jestem na ringu 3...Boże, jaka ja zielona jestem :placz:

Chyba się zaraz popłacze ze strachu....:scared:

Kurczę tak bym chciała, żeby to miało ręce i nogi( ten nasz występ - pierwszy:shake: )

Straszne...:nerwy:

Pociesza mnie fakt, że będę jednym dalmatyńczykiem w klasie otwartej, będzie tylko jeszcze jeden w championach, Boże jak n dobrze! Przynajmniej moja klęska nie będzie miała wielu świadków :(

A ja się łudziłam, ze tam nie będzie żadnego dalmata, a jest:placz:

Klęska, klęska, klęska... :mdleje::mdleje::chaos::grab:[/quote]
[B]Patisia[/B], spokojnie :lol: panika to teraz najgorsze, co możesz zrobić:lol: zrelaksuj się !!! Pamiętaj, że na wystawie zestresowany właściciel = zestresowany pies :lol: A jeśli kompletnie nie wiesz, jak taki debiut ma wyglądać, możesz zawsze dać psa do wystawienia profesjonalnemu handlerowi i na pierwszy raz przypatrzeć się jak on to robi, a na następnych wystawach już bez obaw śmigać samemu:lol:

Posted

łatwo napisać....:shake:
o handlerze mogę zapomnieć.
Poza tym, ja nie martwię się w sumie o siebie... bardziej boje się o Frodka.
Martwię się, żeby mi nie stchórzyło toto, albo się gdzieś nie wyrwało...na podwórku hasa elegancko, ale w takim dzikim tłumie może zgłupieć. :shake:

Posted

[quote name='Patisa']łatwo napisać....:shake:
o handlerze mogę zapomnieć.
Poza tym, ja nie martwię się w sumie o siebie... bardziej boje się o Frodka.
Martwię się, żeby mi nie stchórzyło toto, albo się gdzieś nie wyrwało...na podwórku hasa elegancko, ale w takim dzikim tłumie może zgłupieć. :shake:[/quote]

Do wystawy jeszcze troszke, ostatni dzwonek, weź go do tego czasu pare razy w jakieś huczne, tłumne miejsce, np.na dworzec kolejowy, rynek.. Chwal go, nagradzaj, niech inni głaskają, dotykają, niech się obędzie :lol: Jesli całe zycie tylko biegał beztrosko po ogrodzie, to tak nagle na wystawe-huczną i gwarną-może być ciężko.

Posted

[quote name='IGUANA'][B]BILETY NORMALNE PO 10 zł.[/B]
[B]BILETY ULGOWE PO 5 zł.[/B]
[B]PARKING 15 zł.[/B][/quote]

IGUANA, bilety ulgowe obejmują tylko dzieci do jakiegośtam wieku czy także uczniów/studentów oraz emerytów/rencistów?

Posted

[quote name='McDzik']IGUANA, bilety ulgowe obejmują tylko dzieci do jakiegośtam wieku czy także uczniów/studentów oraz emerytów/rencistów?[/quote]

Ja kilkakrotnie na tej wystawie kupowałam bilet ulgowy jako studentka i nikt nie prosił o legitymacja a z psem wchodziła moja mama bo ona ulgi nie ma:)