Jump to content
Dogomania

Kraków-mialy umrzec,z mrozu lub glodu..potwornie zarobaczone,zaniedbane 7 szczeniakow

Recommended Posts

Posted

No to dwa niedobitki trzeba teraz ciupasem do nowych domów odesłać i po sprawie :razz: Żeby to szybko nastąpiło. Może nowe fotki im troszkę pomogą bo wyszły na nich jak gwiazdy :loveu: Jutro pododaję do ogłoszeń.

karusiap cieszę się że trochę mogłam pomóc bo od kiedy zobaczyłam tą bandę to miałam je w serduchu :loveu:

• Replies 600
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam wieści że Negra przespała grzecznie całą noc, w przeciwieństwie do Ani która czuwała jakby Negrusia płakała to żeby słyszeć ;) O świcie została zabrana na spacerek czego efektem była koopa na polku i siku w mieszkaniu po powrocie ;) Zawojowała nowych państwa na całego :)

Posted

No proszę! :loveu:
A mówił pan Tomek, że one są wyjątkowo czyste i grzeczne w kojcu. Nie tak, jak inne szczeniaczki, które rozdeptują wszystko i gryzą wszystko na drzazgi i wiórki

Posted

[IMG]http://img165.imageshack.us/img165/552/dsc1515lt4.jpg[/IMG]

ogłoszenia z nowymi zdjęciami

[URL]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1816110_tola_i_lola_wesole_urocze_zdrowe.html[/URL]

gumtree.pl

kupiepsa.pl

krakusik.pl

cafeanimal.pl

Posted

Chciałam zameldować ze Negrunia cała i zdrowa wysza na dłuższy spacer z ulubionym od zeszłej nocy towarzyszem zabawy - Jackiem:) Jest ślicznym, kochanym i ufnym pieskiem, mam nadzieję że będzie jej u nas dobrze. Każdą ciocię z hoteliku serdecznie zapraszamy w odwiedziny:) Mam nadzieję że reszta sióstr też znajdzie domek.
Będę na bieżąco zdawać relację z postępów aklimatyzacyjnych Negry:)
Jeszcze raz dziękujemy za wszystko.

Posted

Witamy serdecznie na dogo:multi::multi:
Dziekuje za weisci z pierwszej reki:)Negrunia od wczoraj jest na pewno baaardzo szczesliwa:)
a ja zycze cierpliwosci,bo pewnie nie raz sie przyda do malej rozbojnicy;)

Posted

tu przynajmniej dobre wieści! :loveu:

Dziewczyny, podejmuję walkę o życie Alutki... liczę na Wasze duchowe wsparcie!

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/malenstwo-walczy-o-zycie-130224/index12.html"][COLOR=#000000]Maleństwo walczy o życie!!![/COLOR][/URL] :-(

Posted

Dziś pierwszy dzień w pracy po urlopie macierzyńskim z Negrunią i jest zwała:( Myślę na okrągło o aniołku. Na szczęście ma towarzystwo Jacka który wylądował na L-4:):razz: Sunia jest urocza i z każdym dniem coraz bardziej nas zadziwia swoimi malutkimi postępami. Od 20 godzin nie załatwiła sie w domku ale na spacerkach, przespała dziś całą nockę bez kwilenia i sikania, po czym grzecznie wyszła rano na spacerek i zrobiła co trzeba. Jacek przez 15 min szukał miejsca gdzie suńka mogła się załatwić w domku przez noc, hehehe na próżno, mała dama z niej rośnie:)
Umieściłam zdjęcie suni na pulpicie i już tęsknie, Byle do 16:)
Pozdrawiam gorąco:)

Posted

Wiecej takich domkow!!!:multi::multi::multi:

Mama Negruni juz wie,ale napisze tez tutaj.Musze dzis obdzwaniac rodzenstwo bo...Loli zrobily sie lyse plamki i strupki,Toli sie zaczynaja.Bylismy u weta (Patia dziekuje:loveu:).
Pobrano zeskrobiny,ale najprawdopodobniej to nuzyca lub grzyb;/cholerstwo ...
Dziewczynki dostalu advocata i beda braly tabletki,ktorych nazwy nie pamietam.
Czekamy na wyniki i poprawe ...