kamilka91 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Nie da się zmienić tytułu, próbowałam już jakiś czas temu. Ja też nie mogłam na innym wątku, ale teraz już mogę ;) Więc może to tylko kwestia czasu? ;) Quote
Karolcia_ko5 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Czy Pongusia można odwiedzać? Ktoś ma adresik do tego hoteliku? Quote
Karolcia_ko5 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Borysek na pierwszą śmigaj biedaku............... Quote
Karolcia_ko5 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Takie ogłoszonka ode mnie: http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,10319,Lw==.html http://ale.gratka.pl/ogloszenie/3091961_borys_prosi_o_dom_nie_badz_obojetny.html http://www.petworld.pl/ogloszenie/psy/borys-prosi-o-dom-nie-przechodz-obojetnie/10761 Quote
Karolcia_ko5 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 I jeszcze jedno..... http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=6033 Quote
dalmibea Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 kamilka91 napisał(a):Hoopsaa... a ja chcialabym tak bardzo miec tego bannerka z moja SARA !!! ja mam Sare a inni maja jej bannerek ;((( Quote
majku33krakow Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 BORYS ma 2 watki? bo ziutka chyba teraz ma borysa z fundacji nero Quote
dalmibea Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 najwyzszy czas zeby ktos Cie pokochal, zeby ktos wreszcie zwrocil na Ciebie uwage Tak bardzo trzymam za Ciebie kciuki Quote
dalmibea Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Masz u nas na naszej HP chyba najdluzszy watek!!! i ciagle nic......cisza..... juz mi sily opadaja i nie wiem co moglabym jeszcze o Tobie pisac zeby ktos Ci pokochal sos-dalmatinerrettung Quote
kamilka91 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Booryniu... Kiedy Ty wreszcie znajdziesz swój dom? :-( Quote
dalmibea Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Kochani!!! Na początek chcę Wam podziękowac. Jesteście wspaniałymi ludźmi z sercem i duszą. Danka, Piotrek i wielu innych do których dzwoniłem i pisałem. Dziękuje Wam, że jesteście i tworzycie na tych stronach to więź, między człowiekiem, a najlepszym kumplem czworonogiem. Danka dziękuję tobie szczególnie za zaufanie i pomoc poszukiwaniu za nowym łobuzem Wesoly Dzisiaj tj. 03.01.2010 jestem szczęśliwy, a za parę godzin będzie ktoś jeszcze!!! Postanowiłem adoptowac BORYSA vs. BONZO obecnie znajdującego się w Gorzowie Wlkp. Słodki, wesoły, pełen życia psiak. DZIĘKUJE RAZ JESZCZE WAM!!! POZDRAWIAM I DO USŁYSZENIA Quote
dalmibea Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 to jest tresc dzisiejszej wiadomosci na dalmatynczykiwpotrzebie. Borys ma nareszcie domek , wspanialego, najwspanialszego pana pod sloncem ktory postanowil dzisiaj ze go zaadoptuje. Pies i Pan sa bardzo szczesliwi , a ja tez :))))) :)))))) :)))))) Quote
Karolcia_ko5 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Jaka wiadomość....... Wspaniale! ;) Quote
Karolcia_ko5 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 dalmibea napisz coś więcej, gdzie domek itd??????? Quote
kamilka91 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 To wspaniała wiadomość! :multi: Nasz kochany kropek nareszcie się doczekał domku! :loveu: A jednak cuda się zdarzają... Tak się cieszę... :multi: Jesteście niesamowici! :loveu: Quote
dalmibea Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Karolcia_ko5']dalmibea napisz coś więcej, gdzie domek itd???????[/QUOTE] Dorota wie wiecej, to jej zasluga , gdzies kolo Poznania , widzialam juz zdjecia szczesliwego pana i jeszcze szczesliwszego Bonzo/ Borysa Quote
dalmibea Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 wlasnie ogladalam zdjecia Borysa z nowego domku na dalmatynczykiwpotrzebie. Ja nie umiem tutaj wstawiac zdjec, cos mi nie chwyta Borys ze szczescia to wogole pychola nie zamykal, i o 21.30 padl szczesliwy w koszyczku zmeczony wrazeniami dnia ...... :))):)))))):))))) Quote
Karolcia_ko5 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Spacer.. A na koniec tego pięknego dnia usnął ;) Quote
Recommended Posts