Jump to content
Dogomania

Borys po 4 latach oddany do schroniska już NIE SZUKA DOMU!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 354
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Masz u nas na naszej HP chyba najdluzszy watek!!!
i ciagle nic......cisza..... juz mi sily opadaja i nie wiem co moglabym jeszcze o Tobie pisac zeby ktos Ci pokochal
sos-dalmatinerrettung

Posted

Kochani!!!
Na początek chcę Wam podziękowac.
Jesteście wspaniałymi ludźmi z sercem i duszą.
Danka, Piotrek i wielu innych do których dzwoniłem i pisałem.
Dziękuje Wam, że jesteście i tworzycie na tych stronach to więź, między człowiekiem, a najlepszym kumplem czworonogiem.
Danka dziękuję tobie szczególnie za zaufanie i pomoc poszukiwaniu za nowym łobuzem Wesoly

Dzisiaj tj. 03.01.2010 jestem szczęśliwy, a za parę godzin będzie ktoś jeszcze!!!
Postanowiłem adoptowac BORYSA vs. BONZO obecnie znajdującego się w Gorzowie Wlkp.
Słodki, wesoły, pełen życia psiak.

DZIĘKUJE RAZ JESZCZE WAM!!!
POZDRAWIAM I DO USŁYSZENIA

Posted

to jest tresc dzisiejszej wiadomosci na dalmatynczykiwpotrzebie.
Borys ma nareszcie domek , wspanialego, najwspanialszego pana pod sloncem ktory postanowil dzisiaj ze go zaadoptuje. Pies i Pan sa bardzo szczesliwi , a ja tez :))))) :)))))) :))))))

Posted

To wspaniała wiadomość! :multi:
Nasz kochany kropek nareszcie się doczekał domku! :loveu: A jednak cuda się zdarzają...

Tak się cieszę... :multi:
Jesteście niesamowici! :loveu:

Posted

[quote name='Karolcia_ko5']dalmibea napisz coś więcej, gdzie domek itd???????[/QUOTE]

Dorota wie wiecej, to jej zasluga , gdzies kolo Poznania , widzialam juz zdjecia szczesliwego pana i jeszcze szczesliwszego Bonzo/ Borysa

Posted

wlasnie ogladalam zdjecia Borysa z nowego domku na dalmatynczykiwpotrzebie. Ja nie umiem tutaj wstawiac zdjec, cos mi nie chwyta
Borys ze szczescia to wogole pychola nie zamykal, i o 21.30 padl szczesliwy w koszyczku zmeczony wrazeniami dnia ......
:))):)))))):)))))