Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ra_dunia']Bardzo dobrze :) Grunt to rzetelna informacja :cool3:
A Tofika Kidi poleciła Agusiazet - już zrobiłam dochodzenie :razz:[/quote]

Bardzo dobrze. Grunt to kontrola na wszystkich frontach ;).

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ulka18'][B][COLOR=sienna]Tofik przypomina, ze nadal nie ma domu[/COLOR][/B] :roll:[/quote]

To on juz szuka, czy jeszcze jest na "kwarantannie"?
Mureczko, myślałaś juz jak z kastarcją. Ile to wyniesie??
Zrobimy zrzutę. Każdy po 10zł i wyda :lol:.

Posted

Z akcją ogłoszeniową ruszymy lada dzień, bo z ogłoszeń o znalezieniu pieska cisza...
Ciachać będziemy gdzieś w przyszłym tygodniu, jak się Węgielek nieco podgoi :razz:

Posted

[quote name='Murka']Z akcją ogłoszeniową ruszymy lada dzień, bo z ogłoszeń o znalezieniu pieska cisza...
Ciachać będziemy gdzieś w przyszłym tygodniu, jak się Węgielek nieco podgoi :razz:[/quote]

Ile ta kastracja? Zaczniemy się zrzucac!

Posted

Dzięki cioteczki za wsparcie :loveu:
Nie wiem ile będzie kosztować kastracja, pewnie ok. 100 zł :roll:
Myślę, że będzie ciachać w przyszłym tygodniu :razz:
No i czas wziąć się za ogłaszanie pięknotka :loveu:

Posted

To ja jak bede robic jakies platnosci, przeleje 1/3 na kastracje.
Pokazywalam Mamie Tofika, jest nim zachwycona, mowi, ze jak tylko zaczniemy go oglaszac, pojdzie jak swieze bulki.

Posted

[quote name='Filipki']Tofik jest przepiękny. Trochę podobny kudłaczek był u Marlenki w Tarnobrzegu i kolejki się po niego ustawiały.[/quote]

Otóż to. Z ogłoszeniami proponuję ruszyc w okolicach ... kastracji :evil_lol:.

Posted

Mam dla cioteczek niespodziankę: Toficzek właśnie wybudza się z narkozy.. już bez jajków :eviltong:

Stwierdziliśmy że nie ma na co czekać, nikt się nie zgłasza po niego, czas znaleźć mu dom.

[B]Reno[/B] :loveu: wpłaciła na kastrację Tofika 20 zł :loveu:

Posted

[quote name='Reno2001']Ale niespodzianka!!
No to śmiało można zabrac się za ogłoszenia :loveu:[/quote]
Trzymam kciuki za chłopaka .

Posted

Kastracja kosztowała 100 zł.
Tofik niedawno wrócił. Straszliwie nie podoba mu się co mu tam narobili. Mam nadzieję, że w nocy nie rozpracuje kołnierza, bo rozlizanie szwów murowane :razz:

Dziś i jutro biorę się za ogłaszanie, zrobię małemu allegro itp.

Acha, Tofik ma ok. 2-3 latek ;)

Posted

[QUOTE]
Mam dla cioteczek niespodziankę: Toficzek właśnie wybudza się z narkozy.. już bez jajków [/QUOTE]
Murko, jak bede robic przelewy w najblizszych dniach, to wplace tez na kastracje Tofika. On na pewno szybko znajdzie dom, trzeba tylko oglosic pięknote.

Posted

No.. wczoraj w nocy zrobiłam allegro, a dziś rano już jest domek... Tylko wizyta...
I maila jeszcze dostałam... Nie ma to jak być ładnym młodym pieskiem ;)

[B]eloise[/B], dzięki :loveu:

Posted

[B]Murko[/B], to moze pobierzesz oplate adopcyjna tak jak to robi Jogi?
Skoro jest chetny na tak pięknego psiaka, to niech przyjamniej odda czesc kosztów utrzymania i kastracji Toffika.

Posted

[quote name='Ulka18'][B]Murko[/B], to moze pobierzesz oplate adopcyjna tak jak to robi Jogi?
Skoro jest chetny na tak pięknego psiaka, to niech przyjamniej odda czesc kosztów utrzymania i kastracji Toffika.[/quote]

Dobry pomysł z niewielką opłatą.
A gdzie ten domek???

Posted

No wlasnie np. 50 zeta czyli na polowe kastracji, byloby na jakies najbardziej zadluzone bidy. Za jakas bide bym grosza nie wziela, ale Tofik to przeciez gwiazda urody :loveu:

Posted

Domek jest niedaleko Lublina, właśnie organizuję wizytę przedadopcyjną, bo pani sobie sama załatwiła transport przez kolegę który pracuje w Janowie Lubelskim.

Jeśli chodzi o opłatę adopcyjną, to ja miałam ambitny plan zarządać zwrotu kosztów kastracji, czyli 100 zł, tylko że... w trakcie rozmowy z Panią o Tofiku i jej pieskach... zapomniałam o tym :mdleje:I teraz mi głupio się upominać gdy wszystko ustalone :oops: Zwłaszcza, że na allegro napisałam, że piesek do oddania.
Ale przy przekazaniu pieska zapytam o jakiś datek na inne hotelikowe psiaki :roll: