zuzka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Soema napisał(a):Oj Zuzka on troszkę większy od Kajtusia :lol: obyś i jemu tyle szczęścia przyniosła i żeby znalazł wspaniały dom :) bo u Cię to z pewnością mu będzie bardzo dobrze...:) Tak jest troche większy ale też bardzo kochany :loveu: mam taką nadzieje że przyniose muszczęście.Dziękuje.:oops:. Quote
ciapuś Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 oooooooo widzę że już skumał gdzie jest najwygodniej :razz::crazyeye: Quote
zuzka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 ciapuś napisał(a):oooooooo widzę że już skumał gdzie jest najwygodniej :razz::crazyeye: O tak jak tylko się dobrze rozejrzał po mieszkaniu pojadł wyszedł na dwór za potrzebą nie patrząc na to że go obserwuje ułożył się w jak najlepsze wygodnie na łóżku :mad: Quote
ciapuś Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Ktoś kto da mu dom zyska wielkiego przytulasia i wspaniałego przyjaciela. Ja już sie w nim zakochałam a widziałam go tylko kilka minut :loveu: Quote
zuzka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 No i jest tak jak myślałam Mały i Max już sią razem bawią Nie burczą na siebie ani nie dąsają.Max to delikatny ,bardzo grzeczny i mądry piesio. Quote
ewatonieja Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 gdyby na moich kolanach nie przesiadywał Dajmon , Maxia bym wzieła na dt, jest słodki, odrobine wystraszony, zupełnie bezkonfliktowy i te okulary:loveu: a to jeszcze foty z dzisiejszej wyprawy do dt gdzie przebywał Max i jego "klejnoty" Quote
szajbus Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Taki piękny psiak i nadal bez domku........... ręce opadają! Quote
zuzka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Maksio to pis potrzebujący wiele miłości on jest taki delikatny nawet jak podskoczy żeby go pogłaskać to tak że prawie nie czuje się puknięcia łapką ,widać że bardzo potrzebny jest mu kochana pancia i domek bo u mnie jest zaledwie pare godzin a już chodzi za mną krok w krok a jak leży to wodzi za mną tym swoim smutnym wzrokiem. Pięknie wytrzymuje nie nabrudzi w mieszkaniu,nocke przespał tak na zmiane z Małym raz na podłodze przy łóżku raz na łóżku.Koty zupełnie go nie interesują. Quote
szajbus Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Domku, skarb nie pies czeka na ciebie! Quote
zuzka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='zuzka']Maksio to pis potrzebujący wiele miłości on jest taki delikatny nawet jak podskoczy żeby go pogłaskać to tak że prawie nie czuje się puknięcia łapką ,widać że bardzo potrzebny jest mu kochana pancia i domek bo u mnie jest zaledwie pare godzin a już chodzi za mną krok w krok a jak leży to wodzi za mną tym swoim smutnym wzrokiem. Pięknie wytrzymuje nie nabrudzi w mieszkaniu,nocke przespał tak na zmiane z Małym raz na podłodze przy łóżku raz na łóżku.Koty zupełnie go nie interesują. Quote
ciapuś Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/ciuchy-ciuszki-fatalaszki-dla-fpr-zwp-do-28-02-zapraszam-132108/ Quote
zuzka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='zuzka'][FONT=Fixedsys][/FONT] [FONT=Fixedsys]W tej śnupce można się zakochać domku nie ociągaj się Max czeka. [/FONT] Quote
ciapuś Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 i kolejny bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/cos-fajnego-dla-kazdego-dochod-dla-fpr-zwp-do-28-02-a-132125/#post11842190 zapraszam Quote
Dyzia Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Kochaniutek niech znajdzie kochany domek!!!!:placz: Quote
zuzka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Max to zgodny i grzeczny psiorek kot to dla niego nie wróg tylko przyjaciel Quote
ewatonieja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Max ma problemy z kamieniem nazebnym , zapalenie dziąseł oraz mocne rozwolnienie, dzisiaj bylismy w lecznicy SOWA, dostał no spe na bolący brzuszek, oraz antybiotyk pod miał podwyższona temperaturę, prze 1-2 dni musi jesć tylko rozgotowany ryż z siemieniem lnianym ,do wody wymieszać trzeba lakcid a dwa razy na dobe podawać lek, we wtorek po południu lub w srode rano kolejna wizyta, ale raczej w srode, gdyby coś sie działo niepokojącego wcześnie tez trza biec do weta bardzo mile zaskoczenie w lecznicy cakiem niski rachunek :evil_lol: Quote
ciapuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Natalko bardzo dziękuje że go zabrałaś do weterynarza Quote
ciapuś Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Zapraszam na wątek maleńkiej suni która niknie w oczach http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-malenka-ratlerkowata-sunia-wola-o-pomoc-132508/#post11872799 Quote
zuzka Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Zapraszam na wątek sierotki .... http://www.dogomania.pl/forum/f28/moja-pani-zabrala-mnie-ze-schroniska-teraz-umarla-czy-znowusz-mam-tam-isc-132549/#post11876312 Quote
ciapuś Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Maksiu biegniemy sie przypomnieć światu Quote
Recommended Posts