Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maksiu po stracie klejnotów :evil_lol: jest w nieciekawym humorze :angryy: swoich kolegów , koleżankę i kocura poustawiał :mad: po kontach a sam w jak najlepsze ułożył się na łóżeczku i próbuje odespać stratę :evil_lol:

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewatonieja napisał(a):
czyli zeby zostały, ufff :multi::multi: odwiedze Maxa jak mi tylko wypłata wpłynie na konto, znajdzie sie miejsce w lodówce dla kurczaka i warzywek mrożonych?

Znajdzie się znajdzie.Maksia bolą dziąseł ka i bardzo chętnie je gotowane potrawki

Posted

Nasza biedniutka Maksiulka ,nie dosyć że zębole bolą to jeszcze klejnoty ciachnięte. Oj nacierpi się biedaczysko :shake:
Zuzko utul Maksiula od ciotki anovip .On jest taki kofaniutki :loveu:

Domek musi się szybciutko znaleźć dla Maksiulka !!!

Posted

Maksiu jest po wieczornym spacerku i już wślizgnął się pod kołderke i smacznie śpi.Acha Maksik jest grzecznym pacjętem nie wylizuje szwów wiec ma zdjęty kołnierz żeby mu było wygodniej spać :lol:

Posted

Maxiu, jesteś teraz lżejszy o parę deko.
Widzisz jak to jest wpaść w ręce bab?Zaraz zaglądają do gęby , miedzy nogi i kombinują co by tu chlasnąć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Reno2001 napisał(a):
Super wieści. Prosimy jednak o pilnowanie urwiska, bo baaaaardzo niewskazane, aby bakterie z przyzębia przeniósł na szwy :roll:.

Spokojnej nocki.

Maksiu śpi bez kołnierza ale ma założone spodenki :evil_lol:

Posted

Dzisiaj pierwszy raz w życiu z duszą na ramieniu i z sercem w gardle robiłam zastrzyk,i muszę się pochwalić że bardzo dobrze mi to wyszło bo Maksiu nawet nie zareagował że coś mu niemiłego ale dla jego dobra robie.:multi::multi::multi:

Posted

zuzka napisał(a):
Dzisiaj pierwszy raz w życiu z duszą na ramieniu i z sercem w gardle robiłam zastrzyk,i muszę się pochwalić że bardzo dobrze mi to wyszło bo Maksiu nawet nie zareagował że coś mu niemiłego ale dla jego dobra robie.:multi::multi::multi:

zuzka- jesteś dziena :loveu:. Bardzo dziękuję w imieniu ... Maksa ... :evil_lol:

Posted

To ładną ucztę im zrobiłaś :evil_lol: Maksiu nie narobił w mieszkaniu ale za to zrobił mi o 5 rano pobudkę i musiałam wyjść z nim na dwór .