zuzka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Maksiu po stracie klejnotów :evil_lol: jest w nieciekawym humorze :angryy: swoich kolegów , koleżankę i kocura poustawiał :mad: po kontach a sam w jak najlepsze ułożył się na łóżeczku i próbuje odespać stratę :evil_lol: Quote
zuzka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 ewatonieja napisał(a):czyli zeby zostały, ufff :multi::multi: odwiedze Maxa jak mi tylko wypłata wpłynie na konto, znajdzie sie miejsce w lodówce dla kurczaka i warzywek mrożonych? Znajdzie się znajdzie.Maksia bolą dziąseł ka i bardzo chętnie je gotowane potrawki Quote
anovip1 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Nasza biedniutka Maksiulka ,nie dosyć że zębole bolą to jeszcze klejnoty ciachnięte. Oj nacierpi się biedaczysko :shake: Zuzko utul Maksiula od ciotki anovip .On jest taki kofaniutki :loveu: Domek musi się szybciutko znaleźć dla Maksiulka !!! Quote
Niewiasta_21 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Maxiu trzymaj się, jestes w dobrych rękach :-) Quote
zuzka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Maksiu jest po wieczornym spacerku i już wślizgnął się pod kołderke i smacznie śpi.Acha Maksik jest grzecznym pacjętem nie wylizuje szwów wiec ma zdjęty kołnierz żeby mu było wygodniej spać :lol: Quote
Reno2001 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Super wieści. Prosimy jednak o pilnowanie urwiska, bo baaaaardzo niewskazane, aby bakterie z przyzębia przeniósł na szwy :roll:. Spokojnej nocki. Quote
szajbus Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Maxiu, jesteś teraz lżejszy o parę deko. Widzisz jak to jest wpaść w ręce bab?Zaraz zaglądają do gęby , miedzy nogi i kombinują co by tu chlasnąć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Reno2001 napisał(a):Super wieści. Prosimy jednak o pilnowanie urwiska, bo baaaaardzo niewskazane, aby bakterie z przyzębia przeniósł na szwy :roll:. Spokojnej nocki. Maksiu śpi bez kołnierza ale ma założone spodenki :evil_lol: Quote
zuzka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Dzisiaj pierwszy raz w życiu z duszą na ramieniu i z sercem w gardle robiłam zastrzyk,i muszę się pochwalić że bardzo dobrze mi to wyszło bo Maksiu nawet nie zareagował że coś mu niemiłego ale dla jego dobra robie.:multi::multi::multi: Quote
szajbus Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Ma do ciebie zaufanie to pozwolił sobie na małe kuj kuj! Dzielny chłopczyk Quote
Reno2001 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 zuzka napisał(a):Dzisiaj pierwszy raz w życiu z duszą na ramieniu i z sercem w gardle robiłam zastrzyk,i muszę się pochwalić że bardzo dobrze mi to wyszło bo Maksiu nawet nie zareagował że coś mu niemiłego ale dla jego dobra robie.:multi::multi::multi: zuzka- jesteś dziena :loveu:. Bardzo dziękuję w imieniu ... Maksa ... :evil_lol: Quote
zuzka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Jajeczka Maksika już prawie się zagoiły i nie było z tym żadnego problemu .Nadziąśliska nadal dostaje zastrzyki. Quote
szajbus Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Jak to? Przecie on wypoczywa po stracie klejnotów. Ciotka nie bądź bezduszna :evil_lol::evil_lol: Quote
olgaj Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 To chyba ulubione zajecie naszego odjajczonego przystojniaka ;) Na kanapie lezy len, nic nie robi cały dzien ...:eviltong: Quote
zuzka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Maksio lubi się wylegiwać na łóżeczku a zwłaszcza w towarzystwie mojego kocura:evil_lol: Quote
ewatonieja Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Max gotowy na nowy dom i nowego człowieka! Quote
Reno2001 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Maxiu, przekochany psiaczek czeka na nowy domek. Dziś chyba ostatni zaszczyk :evil_lol: na dziąsełka? Quote
zuzka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Maksiu ma jeszcze jutro (ostatną ) tą niemiłą przyjemność :angryy: Quote
ewatonieja Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 czy Max nie miał sensacji po kurczaku?u mnie dajmon narobił w pokoju i w kuchni ,a ruteczka dzisiaj zapaskudziła w pokoju tesciowej :placz: Quote
zuzka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 To ładną ucztę im zrobiłaś :evil_lol: Maksiu nie narobił w mieszkaniu ale za to zrobił mi o 5 rano pobudkę i musiałam wyjść z nim na dwór . Quote
Recommended Posts