malawaszka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 biedna myszka nie ma szczęscia do ludzi :placz: Quote
ewatr Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Malawaszka :p YES YES YES !!!!!:eviltong: [SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]Czyli Cosia w piatek jedzie do domu do W-wy !!![/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=#9932cc][/COLOR][/SIZE][/B] [IMG]http://img15.imageshack.us/img15/3143/obraz015zm.jpg[/IMG] Pastwo kontaktowali sie z kierowniczka i w piatek maja po nia przyjechac :lol: [SIZE=3][COLOR=darkorchid][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkorchid][/COLOR][/SIZE] Quote
malawaszka Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 o jezu[SIZE=4][COLOR=DarkOrchid][B] NIE CIESZYĆ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE] :lmaa: TRZYMAM :kciuki: :loveu: :mdleje: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 :-o to narazie sie jeszcze nie ciesze bo czasami potrafia zawiesc ale trzymam kciuki :multi::thumbs: nom dobra nie da sie nie cieszyc z taka wiadomoscia xD :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
sleepingbyday Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 dawno nie było mojego ulubieńca józka, pokazecie go któregos dnia? plis, plis, plis... a ja bym chciała nieśmiało zaprosić do wątku dziadka ze szczecina. w schronie jest w niebezpieczeństwie (taka polityka), pilnie trzeba go wyciagnąć.... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1170/biedne-psisko-jamnik-pomozcie-w-szczecinskim-schronisku-146569/[/URL] jak nie moge oftopikować, to oczywiście edytuje posta. Quote
ewatr Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='sleepingbyday']dawno nie było mojego ulubieńca józka, pokazecie go któregos dnia? plis, plis, plis... [/quote] Mowisz i masz nawet w ruchu :eviltong: gupola jednego :loveu: Jozio to jeden z najfajnieszych starszaków w schronie :0 [URL="http://www.youtube.com/watch?v=BNafNkU9Hj4"]YouTube - Obraz 038[/URL] Quote
sleepingbyday Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 o mój ty panie! łzy mi w oczach stanęły, toż to żywe srebro jest :loveu: moja zosieńka też uwielbia tarzanko w trawie :p Quote
haliza Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 A myślałam ,że może są jakieś dobre nowiny-że domki się znalazły,dobrze że chociaż psiaki starają się uśmiechać do swoich opiekunek :p.Zdjęcia są rewelacyjne ,a Icek radzi sobie ? to mój ulubieniec :evil_lol: Trzymam kciuki za Corsę :Dog_run: niech biegnie do tego domku bo jakoś taka biedna jest.... Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='haliza']A myślałam ,że może są jakieś dobre nowiny-że domki się znalazły,dobrze że chociaż psiaki starają się uśmiechać do swoich opiekunek :p.Zdjęcia są rewelacyjne ,a Icek radzi sobie ? to mój ulubieniec :evil_lol: Trzymam kciuki za Corsę :Dog_run: niech biegnie do tego domku bo jakoś taka biedna jest....[/QUOTE] we wtorek Icuś dawał rade xD mam nadzieje ze jak jutro wróce ze szkoły ...bedzie tutaj wspaniala nowina ...ze Corsa jedzie już do nowego domku :cool3::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Noo własnie dostałam mailika, ze szykują się do drogi po Corsunię :loveu: jeju jeju zaciskam :kciuki: Nie karmcie laluni jutro rano!!! żeby nie męczyła się w podróży :loveu: Quote
ewatr Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='malawaszka']Noo własnie dostałam mailika, ze szykują się do drogi po Corsunię :loveu: jeju jeju zaciskam :kciuki: Nie karmcie laluni jutro rano!!! żeby nie męczyła się w podróży :loveu:[/quote] Zaciskam kciuki za Cosiunie MOOOOOOOCNO :kciuki: Bede tesknić bo kto bedzie za mna chodził krok w krok? Ale przede wszytskim bede szczesliwa jak i ona bedzie szczesliwa :loveu: Quote
siekowa Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Nie no filmik z Józiem mnie rozbroił. :loveu: No właśnie a kiedy będą nowe fotki i filmik Icusia? :loveu: Trzymam kciuki za Corse! :) Quote
ewatr Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 napisze małymi literami zeby nie zapeszac : Corsunia moja śliczna jest w drodze do domu !:multi: Quote
malawaszka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [COLOR=Purple][SIZE=1][B]aaaa trallalalaaaa huraaaaa :bigcool::Cool!: [/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=Purple][SIZE=1][B]malenka bądź szczęsliwa!!!!!:iloveyou:[/B][/SIZE][/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 :laola::Cool!::iloveyou: ale Fajnie ^^... :beerchug::drink1::drink1::drink1::drink1::knajpa::knajpa::cunao: Quote
Chikinchan Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Oby to już był domek OSTATECZNY :oops: Quote
ewatr Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Cosia juz w domu .Podróż minęła spokojnie . W domu mieszka z sznauerem olbrzymim ktory przyjął ja bez entuzjazmu :eviltong: ale i bez problemowo :loveu:. Jak narazie to najwiekszy stres przezywa kot :evil_lol: Corsa najwyrazniej nie jest w jego typie ... A Corsa ponoc "luzik":cool1: - poszła zwiedzac teren wokół domu a ze teren dosc duzy to moze troche potrwac ;) Po rozmowie z jej Pania mam takie przeczucie ze to wreszcie jest[B] ten[/B] dom :lol: Oby ci Cosiuniu noc przeszła spokojnie a dzien przyniosł same miłe przezycia czyli duzo głaskania i przytulania od nowych Panstwa . Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='ewatr']Cosia juz w domu .Podróż minęła spokojnie . W domu mieszka z sznauerem olbrzymim ktory przyjął ja bez entuzjazmu :eviltong: ale i bez problemowo :loveu:. Jak narazie to najwiekszy stres przezywa kot :evil_lol: Corsa najwyrazniej nie jest w jego typie ... A Corsa ponoc "luzik":cool1: - poszła zwiedzac teren wokół domu a ze teren dosc duzy to moze troche potrwac ;) Po rozmowie z jej Pania mam takie przeczucie ze to wreszcie jest[B] ten[/B] dom :lol: Oby ci Cosiuniu noc przeszła spokojnie a dzien przyniosł same miłe przezycia czyli duzo głaskania i przytulania od nowych Panstwa .[/QUOTE] no to narazie dobre wiadomości :lol::multi::multi::multi:i myśle że już tak zostanie do końca jej życia które jeszcze potrwa kilka pięknych lat :loveu::loveu::multi::multi: Quote
Chikinchan Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='ewatr']Cosia juz w domu .Podróż minęła spokojnie . W domu mieszka z sznauerem olbrzymim ktory przyjął ja bez entuzjazmu :eviltong: ale i bez problemowo :loveu:. Jak narazie to najwiekszy stres przezywa kot :evil_lol: Corsa najwyrazniej nie jest w jego typie ... A Corsa ponoc "luzik":cool1: - poszła zwiedzac teren wokół domu a ze teren dosc duzy to moze troche potrwac ;) Po rozmowie z jej Pania mam takie przeczucie ze to wreszcie jest[B] ten[/B] dom :lol: Oby ci Cosiuniu noc przeszła spokojnie a dzien przyniosł same miłe przezycia czyli duzo głaskania i przytulania od nowych Panstwa .[/quote] :Cool!: :Cool!::Cool!: Quote
matinestka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Corsiak wszystkiego naj :) jak wpadłam na schron to Damy już nie było... wiec nie mam ani pół zdjęcia z tej szczęsliwej chwili :(:(:(:( :bluepaw: Quote
malawaszka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='ewatr'] Po rozmowie z jej Pania mam takie przeczucie ze to wreszcie jest[B] ten[/B] dom :lol: [/quote] ja też tak myślę, że to TEN domek na który czekaliśmy :multi::multi::multi::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 ciekawe jak tam za nią noc :loveu::loveu::diabloti: Quote
gosiulaa Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 No pięknie... chwilę na dogo mnie nie ma a tu takie wspaniałe wiadomości!! :-o Strasznie się cieszę:loveu::loveu:...oby Corsia podbiła serca swoich nowych opiekunów i nie musiała być zwracana do schroniska!! :diabloti: NAJLEPSZEGO :multi::multi: Quote
ewatr Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Wiadomosci z soboty :lol: od Corsuni : "[B][COLOR=darkorchid] Dzisiaj zaliczyła ponad godzinny spacer po lesie, potem zjadła i padła na swoim legowisku, wyciągnięta i uśmiechnięta.":loveu: [/COLOR][/B] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='ewatr']Wiadomosci z soboty :lol: od Corsuni : "[B][COLOR=darkorchid] Dzisiaj zaliczyła ponad godzinny spacer po lesie, potem zjadła i padła na swoim legowisku, wyciągnięta i uśmiechnięta.":loveu: [/COLOR][/B][/QUOTE] mmm ale teraz ma przygody :diabloti: chodzi po lasku z wlascicielami:diabloti::loveu::loveu::loveu: i pomyslec ze jeszcze w piatek była w schronisku ... Quote
Recommended Posts