Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wklejam z maila od Alicji.
"Sunieczka jest dość młoda, ma ok 2 lata, na imie jej dali Pusia.
Jest bardzo nieśmiała, próbowała się schować przed aparatem między nogami pani Doroty - co nie było do końca wykonalne technicznie ;)
Łagodna, zdrowa klinicznie, przylepka tylko nieśmiała, dała mi się wytarmosić i wycałować, tylko nie jest na razie strasznie wylewna ale zupełnie łagodna."

Trzeba ją wyciągnąć jak najszybciej, bo ona strasznie przeżywa ten schron.. przez całą kwarantanne nie wyszła z budy, spędzała tam 99 % czasu, praktycznie tylko na jedzenie i załatwienie się wychodziła z budy....
Ona jak najszybciej powinna znaleść jakiś dom.. chociaż tymczas...

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moge jej porobic ogloszenia, ale prosze podajcie mi do kogo mam pisac telefon kontaktowy......i co o niej pisac ?? to co jest na watku ?? czy cos innego ?? ja nie mam talentu do pisania tresci ogloszen :(

Posted

to moze Ci wyśle tel do Alicji, wolontariuszki która tam częsciej bywa niż pracownicy :)
Ona mi ją podesłała, ona robi stronkę schroniskową :)

Posted

Asior napisał(a):
to moze Ci wyśle tel do Alicji, wolontariuszki która tam częsciej bywa niż pracownicy :)
Ona mi ją podesłała, ona robi stronkę schroniskową :)

chodzi mi tylko o telefon jaki podawac w ogloszeniach - tel. do ktoregos z dogomaniakow czy do schroniska ?

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Jak ona piękna :loveu: Płaszczowa i ten łeb jak donica... na pewno nie ma tatuażu? Nie no normalnie chyba was uduszę ze mi takie psy pokazujecie.... :shake:

no niestety nie nas trzeba dusić......tylko tych którzy ja oddali !!!!!! albo wyrzucili.....

Posted

[quote name='ulvhedinn']Kurcze, a ja mam dom zapchany wyżej sufitu.... :-(

A mnie małżeństwo by ...udusiło:-(, już teraz skutecznie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
t_kasiek, zarejestrowałam się na Gumtree...będziesz jej tam robiła ogłoszenia , czy mam zrobić?Kiedyś się muszę nauczyć!
Ale rzeczywiście konieczny kontakt z kimś kompetentnym!

Posted

[quote name='ulvhedinn']Jak ona piękna :loveu: Płaszczowa i ten łeb jak donica... na pewno nie ma tatuażu? Nie no normalnie chyba was uduszę ze mi takie psy pokazujecie.... :shake:

t_kasiek...ulvhedinn sama się prosi o...duszenie:evil_lol::evil_lol:...offuje nawet na...miau !

Posted

[quote name='zuzlikowa']A mnie małżeństwo by ...udusiło:-(, już teraz skutecznie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
t_kasiek, zarejestrowałam się na Gumtree...będziesz jej tam robiła ogłoszenia , czy mam zrobić?Kiedyś się muszę nauczyć!
Ale rzeczywiście konieczny kontakt z kimś kompetentnym!

mozesz zrobic i daj od razu tutaj linka - teraz musze wyjsc, ale wroce kolo 20-stej to sie zabiore za ogloszenia (i jesli pozwolisz skopiuje tekst ktory tam napiszesz :) )

Posted

[quote name='zuzlikowa']No i nareszcie!
Zrobiłam najpierw na krakowskim!!

Nr referencyjny ogłoszenia 2 letni bernardyn PUSIA-postawna i łagodna_PILNIE_SZUKA_DOMU na : 97184365

...i na katowickim
2 letni bernardyn PUSIA-postawna i łagodna_PILNIE_SZUKA_DOMU - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Katowice

Och...trochę mi to wolno idzie!:oops: Ale spróbuję dalej!

dzieki - wczoraj juz spałam o tej porze bo jakies choróbsko mnie bierze.....teraz musze wyskoczyc do sklepu i zabiore sie za ogłoszonka !!

Posted

W ogłoszeniach podawajcie nr do schroniska, bo Alicja mówi że nieraz nie mozę podjechać do schronu ciodziennie i mozę nie mieć świerzych informacji o psie