Psiara121 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Tak tak oczywiscie tylko dom mu wynagrodzi wszystke przykrosci jakie doswiadczyl w swoim zyciu... Quote
Gdusia Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Miszka jutro z foksi jako pierwszy idzie na spacerek :):Dog_run: Quote
Psiara121 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 No Miszka powinnismy cie wysciskac z Gdusia :):) Dzieki tobie nasza Foksi sie osmielila i wyszla w koncu na spacerek :p:p no i ci tez zapewnie sie podobalo :D:D Miszka na spacerku zjadl wszystkie smakolyki (fakt nie mialysmy ich za duzo ale zawsze cos ;) ) i caly czas sie chcial bawic :p jutro tez Miszka z Foksi pojdzie na spacerek :cool3: Quote
Psiara121 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Tak tak ale samkolyki dostal zasluzenie :):) w koncu pomógl nam osmielic Foksi :p no jeszcze caly czas na spacerku skalal zeby go poglaskac albo zeby sie z nim pobawic :D:D Quote
Gdusia Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Dokladnie tak psara121 musimy go wysciskac:) Gdyby nie on to foksi by nie poszla a tak kladnie szla za min :) Hehe najzabawniej wygladalo to jak chcial tobie zabrac smakolyki :) Quote
supergoga Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Miszka jesteś świetny facet. Jak tylko się uporamy z pracami psimi ofólnymi przywieziemy dla psiaków smakołyki na dalsze zachęty Miszka z kawałkiem od Foksi (nie zjadł jej, nic z tych rzeczy :evil_lol:) Idę na spacerek Pokaż co tam masz, no nie bądź taka, pokaż Na pewno juz nie masz nic? Może jak tak sobie w oczy popatrzę to coś dadzą? Miszka, zasługujesz na dom. Tylko kto ci go da? Quote
Psiara121 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Tak Miszka naprawde zaslugije na domek :) bylby kochajacym i stozujacym psiakiem :) moze jest maly ale domu umial by upilnowac niz nie jeden owczarek ;) Quote
Gdusia Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Oj upilnowal by napewno :) I swoja pania napewno by obronil... Z niego jest dzielny psiak :) Quote
Psiara121 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 No Miszka ma wiecej odwagi niz nie jeden mlodzik :) Mam nadzieje Miszka ze w koncu znajdziesz domek :) Quote
Psiara121 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Jestem tak szczęśliwa :loveu::loveu: w końcu Miszka pojechal do domku :multi::multi: juz nie bedzie musial spedzac zycia za kratami :multi::multi: Quote
Gdusia Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 :multi::multi:Miszka znalazl domek:) Jednak marzenia sie spelniaja :):) Quote
supergoga Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Towarzystwo się nieco przerzedziło. Miszka z Piratem i nową panienką pojechali po swoją szansę na nowe życie. Teraz zostało nam jeszcze co nieco do pracy...Niestety... Quote
Gdusia Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 supergoga napisał(a): Teraz zostało nam jeszcze co nieco do pracy...Niestety... Nie rozumiem .... Quote
supergoga Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Mam zdjęcie Miszki Wiem też, że Pirat i sunia sa już w ostatecznych domkach własnych. Miszka mieszka jeszcze w domu tymczasowym. Quote
Recommended Posts