supergoga Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Ot, stary pies to i upada nisko i nie siły przebicia na górę. Mały Misza, duzo mniejszy niż na zdjęciu - chce mieć człowieka i go kochać. Quote
ocelot Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 To i z rana niech Miszka się na górę przebije. Quote
Gdusia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Misze a wlasciwie miska (tak byl nazwany) znam od bardzo dawna ...To naprawde kochany piesek. Pare lat temu przyblakal sie po palacyk mojej babci i pewna pani, ktora kocha zwierzeta zaczela go dokarmiac. Misko strasznie sie do niej przyzwyczail a ona do niego. Zawsze i wszystko robil z pania Ania ale niestety nie mogla go wziasc do domku i piesiek mieszkal na korytarzu. Na poczatku nikomu nie przeszkadzal ale po pewnym czasie tak po prostu niektorzy mieszkancy chcieli go sie pozbyc :angryy: i zaczeli bic psa. Moja babcia i pni Ania bronily go ale dwie osoby to za malo. Piesek pewnego razu przyszedl do palacyku strasznie pobity i okrwawiony. Babcia i pani Ania myslaly ze to koniec ale na szczescie Misko przyszedl do siebie. Przyzwyczaij sie tak do pani Ani ze zaczal jej bronic i nie chcial do palacyku wpuszczac obcych osob, zdarzylo mu sie ugryz.Dlatego tez trafil do schroniska,nie bylo latwo go oddawac ale w schronisku ma teraz lepsze zycie zdecydowanie lepsze, nikt go nie bije. Ale nie oto chodzi zeby tam caly czas byl Miskowi nalezy sie prawdziwy dom i rodzina.Rodzina ktora go pokocha na zawsze. Quote
Psiara121 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Miszka to naprawde super psisko jest...Miszke znam juz troche czasu i wiem ze jak pokocha swojego czlowieka to bedzie sie w niego wpatrywal jak w obrazek i to on dla niego bedzie calym swiatem :):) Miszka nie jest konflktowy jesli chodzi o psiaki... Mam nadzieje ze Miszka (michu) znajdzie wkoncu szczesliwy domek :lol::lol::lol: Quote
Gdusia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Psiara121 no az taki konfliktowy nie jest ale sama powiedz ze uwielbia sei zaczynac w barego i spaniela... Chyba ich nie lubi Ale za to jak polubil foksi :):D Quote
Psiara121 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Przecież Misza wogole konfliktowy nie jest (jesli chodzi o suczki) a teraz juz sie nie zaczyna wogole ani w Barego ani w Ediego (spaniela). A no widac ze Foksi strasznie polubil :D:D przynajmiej Foksi znowu ma przyjaciela :):) Quote
Gdusia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 No w suczki sie nie zaczyna ale w psiaki tak :P No bo jej przyjaciolka Azja juz dawno do nowego domku poszla a foksi czeka Quote
Psiara121 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 No nie gadaj Miszka juz sie nie zaczyna az tak w psy ma swoja milosc wiec jej pilnuje :cool3: a mam nadzieje ze jutro pomoze nam w sprawie Foksi :D:D a i przy okazji on pojdzie na spacerek bo dawno chloptas nie byl a mu sie przyda :D:D Quote
Gdusia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 No obowiaskowo musi isc :) Tej a z ta miloscia nie przesadzasz...Heheh foksi niezle zobie ulozyla miska :) Dobrze dziewczynka robi :lol: Quote
Gdusia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Misza specerek dopiero za tydzien... Wynagrodzimy ci to czekanie dluuugim spacerkiem :) Quote
Psiara121 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 No niestety Miszka spacerek dopiero za tydzien :(:( dzis nie moglysmy isc do schrona :( ale za tydzien bedziesz mial dlugi spacerek bo juz dawno nie wychodziles i czas to zmienic :) Quote
Gdusia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Niestety ni zawsze damy rade aby kazdy szedl za malo czasu... Ale niech zrobi sie cieplej to weekendy sa wasze :) Quote
Psiara121 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 No nie zawsze wszystkie psiaki pojda bo zazwyczaj nie ma tyle czasu :(:(a kochana jak bedzie cieplo to jeszcze bardziej bedzie chcialo mi sie przyjezdzac do schroniska :):) A Miaszka maz zagwarantowane ze na przyszly tydzien idziesz :D:D Quote
Gdusia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 W tedy tylko wsiadamy na rowerek i szybciutko do psiakow :) Ale jeszcze trzeba poczekac na ciepla pogode .... Quote
Psiara121 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 No mam nadzieję ze pogoda przyjdzie juz niedługo :):) bo nie moge czasami wytrzymac kiedy pojdziemy do naszych skarbów :cool3::cool3: a warto do nich przychodzic :D:D no Miszka a u ciebie cichutko a przeciesz jestes taki wyjatkowy... Quote
Gdusia Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 No ta pogoda jest czasem dobijajaca ;/ Ale juz wiosna sie zbliza :) czuje to w kosciach:D Quote
Psiara121 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 No mam nadzieje ze bedzie cieplo :) no a kolega musi nam pomoc na spacerze z Foksi mam nadzieje chlopie ze dasz rade :D:D wierze w ciebie :cool3::cool3: Quote
Gdusia Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Oj napewno da rade :):) Misza jest madrym pieskiem i napewno namowi foksi na spacerek Quote
Psiara121 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Tak tak ja to doskonale wiem :D:D Miszka to bardzo madre psisko :cool3: Quote
Gdusia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Nie zapomne jak przychodzilam do babci a on szczesliwy wybiegal z kotytarza i mnie wital :) Hehe albo jak przychodzilam z Fifi lub Tina to w nie sie zaczynal a ja nie moglam utrzymac Figi bo chciala do niego isc Quote
Psiara121 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 No pamietam tez to jak przychodzilam do twojej babci bawilysmy i glaskalysmy Miszke :p jak mu sie wtedy to podobalo :) Quote
Gdusia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 No ale niestey niektorym osoba sie nie spodobal :angryy:.... Quote
Psiara121 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Co Miszka u ciebie tak cichutko :-( Trzeba cie podniesc w gore zeby ktos cie chlpie zauwazyl :cool3: Quote
Gdusia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Hehe ale na szczescie juz jest bezpieczny i nikt go nie bije :) Quote
Recommended Posts