Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Misze a wlasciwie miska (tak byl nazwany) znam od bardzo dawna ...To naprawde kochany piesek. Pare lat temu przyblakal sie po palacyk mojej babci i pewna pani, ktora kocha zwierzeta zaczela go dokarmiac. Misko strasznie sie do niej przyzwyczail a ona do niego. Zawsze i wszystko robil z pania Ania ale niestety nie mogla go wziasc do domku i piesiek mieszkal na korytarzu. Na poczatku nikomu nie przeszkadzal ale po pewnym czasie tak po prostu niektorzy mieszkancy chcieli go sie pozbyc :angryy: i zaczeli bic psa. Moja babcia i pni Ania bronily go ale dwie osoby to za malo. Piesek pewnego razu przyszedl do palacyku strasznie pobity i okrwawiony. Babcia i pani Ania myslaly ze to koniec ale na szczescie Misko przyszedl do siebie.
Przyzwyczaij sie tak do pani Ani ze zaczal jej bronic i nie chcial do palacyku wpuszczac obcych osob, zdarzylo mu sie ugryz.Dlatego tez trafil do schroniska,nie bylo latwo go oddawac ale w schronisku ma teraz lepsze zycie zdecydowanie lepsze, nikt go nie bije. Ale nie oto chodzi zeby tam caly czas byl Miskowi nalezy sie prawdziwy dom i rodzina.Rodzina ktora go pokocha na zawsze.

Posted

Miszka to naprawde super psisko jest...Miszke znam juz troche czasu i wiem ze jak pokocha swojego czlowieka to bedzie sie w niego wpatrywal jak w obrazek i to on dla niego bedzie calym swiatem :):) Miszka nie jest konflktowy jesli chodzi o psiaki... Mam nadzieje ze Miszka (michu) znajdzie wkoncu szczesliwy domek :lol::lol::lol:

Posted

Psiara121 no az taki konfliktowy nie jest ale sama powiedz ze uwielbia sei zaczynac w barego i spaniela... Chyba ich nie lubi Ale za to jak polubil foksi :):D

Posted

Przecież Misza wogole konfliktowy nie jest (jesli chodzi o suczki) a teraz juz sie nie zaczyna wogole ani w Barego ani w Ediego (spaniela).
A no widac ze Foksi strasznie polubil :D:D przynajmiej Foksi znowu ma przyjaciela :):)

Posted

No nie gadaj Miszka juz sie nie zaczyna az tak w psy ma swoja milosc wiec jej pilnuje :cool3: a mam nadzieje ze jutro pomoze nam w sprawie Foksi :D:D a i przy okazji on pojdzie na spacerek bo dawno chloptas nie byl a mu sie przyda :D:D

Posted

No niestety Miszka spacerek dopiero za tydzien :(:( dzis nie moglysmy isc do schrona :( ale za tydzien bedziesz mial dlugi spacerek bo juz dawno nie wychodziles i czas to zmienic :)

Posted

No nie zawsze wszystkie psiaki pojda bo zazwyczaj nie ma tyle czasu :(:(a kochana jak bedzie cieplo to jeszcze bardziej bedzie chcialo mi sie przyjezdzac do schroniska :):) A Miaszka maz zagwarantowane ze na przyszly tydzien idziesz :D:D

Posted

No mam nadzieję ze pogoda przyjdzie juz niedługo :):) bo nie moge czasami wytrzymac kiedy pojdziemy do naszych skarbów :cool3::cool3: a warto do nich przychodzic :D:D no Miszka a u ciebie cichutko a przeciesz jestes taki wyjatkowy...

Posted

Nie zapomne jak przychodzilam do babci a on szczesliwy wybiegal z kotytarza i mnie wital :) Hehe albo jak przychodzilam z Fifi lub Tina to w nie sie zaczynal a ja nie moglam utrzymac Figi bo chciala do niego isc