Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:angel: jakie sliczne te karteczki :D

Przymiarka Piki do doga jest super :ylsuper:

Halucynka nie ma jzu uszy :placz: to za co ja teraz bede ja memlac :placz: :wink:

A wszystkie dozynki sa juz nowych domkach? :)

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesz Monika, przymierzamy się do drugiego samochodu - coś dużego - mini autobus. Nie wiem dokładnie kiedy będzie, ale przy drugim dogu wydaje się niezbędny. wtedy faktcznie 4 dodatkowe dziewczyny nie zrobią różnicy. :D

Co do uchali to ja się cieszę bardzo. :lol: Halucynacja musi wyglądać niesamowicie. Chyba nie daliśmy Wam w końcu tej otulinki.....

poprosimy zdjęcia - KONIECZNIE

I dowiedzieliśmy się, że Hulanka została parkową sąsiadką i będziemy widzieli jak dorasta. tralalala. bardzo się cieszę tylko żeby Caira nie zjadła jak podrośnie. Przecież już chciała żeby został jej kolacyjką. :wink:

Posted

:o Pika sliczne!! Piekne karteczki..

No wiedzialam ze ten dozek znajomy... :wink:

:o ociete ucholkaa?? :angel: :oops: Ja tez nie umiem sie przyzwyczaic do dogusia naturalnego..

Ja chce dogaaa!!!!! Chociaz wymyziac mi dajcie :angel: Korona a jak sie bedzie nazywala??

Mam pytanie wydajecie(miesiecznie) na jedzenie dla dozka?? :roll:

:(

Posted
A wszystkie dozynki sa juz nowych domkach?

Jest jeszcze jedna pasiasta dziewczynka, która będzie odebrana po nowym roku...

Co do uchali to ja się cieszę bardzo. Halucynacja musi wyglądać niesamowicie. Chyba nie daliśmy Wam w końcu tej otulinki.....

poprosimy zdjęcia - KONIECZNIE

Otulinka będzie nam potrzebna dopiero za 2/3 tygodnie. A zdjęć nie ma, bo cyfrówki nie ma :(

I dowiedzieliśmy się, że Hulanka została parkową sąsiadką i będziemy widzieli jak dorasta. tralalala. bardzo się cieszę tylko żeby Caira nie zjadła jak podrośnie. Przecież już chciała żeby został jej kolacyjką.

Hulanka świetnie czuje sie w nowym domku. Mówią na nią Luna, jest małą zołzą, ale w sumie jest bardzo spokojna. Taka poukładana suczka...

Bardzo sie cieszę, że jest blisko. A przede wszystkim dlatego, ze jest u mojej Patrycji :)

Korona a jak sie bedzie nazywala??

Hmmm tu jest problem :roll: Wymyślamy wszelkie wariacje na temat imienia rodowodowego. HALUCYNACJA - Halucypek, Halu, Cypek, Lucypek, Nacja itd :roll:

Mam pytanie wydajecie(miesiecznie) na jedzenie dla dozka??

Hmmm :roll: Na małe dużo, a na duże mało 8)

Posted
Kilka dni temu marudziałam w domu, że ja takich kartek robić nie umiem :(

Choć Tutaj to się nauczysz :wink:

Pika, jaka śliczna karteczka :angel:

ja też chciem taką z Cairusiem

To daj jakies fajne zdjęcie to się coś wymysli :D Bo z tych na forum to Czarusia kiepsko widać :wink:

Mam kilka zdjątek :) Jakość kiepska, ale zawsze to coś...

I ona ma tu cięte uszka? :niewiem:

Posted

Halucynacja ma cięte uszko "po długości", a że jeszcze nie stawiane to mozna się pomylić. Plastrować zaczniemy dopiero za jakieś dwa tygodnie, zeby uszko odpoczeło...

Onna, duży wybór stojaków widziałam w Pabemii. A cairo ma stojak na zamówienie, ale nie wiem gdzie robili.

Idę się uczyć robić pocztówki :-? Czarno to widzę :-?

Posted

Malawaszka no własnie ma uszko klapniete i się pomyliłam, ja myślałam , że cięte to od razu stoją :oops:

Korona ucz się ucz, bo nauka to ... :wink:

hmmm a gdzie ta Pabemia? Nie znam :-(

Pabemia jest przy ulicy Tukana, jadąc Puławska w stronę Piaseczna przed Mysiadłem po lewej stronie :wink:

Posted

Dzięki wielkie :D Może nawet jutro ruszę swe ociężałe po świętach 4 litery.

Moje "maleństwo" czasami z lenistwa na siedząco jada. Muszę go kiedyś w tej pozie pstryknąć. Jest prześmiszny :lol:

Posted

Korona ostatnia fotka jest swietna! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mnie tez oklapniete uszka zmylily :oops: Ale pozniej (zanim przeczytalam Was :P ) zorientowalam sie ze one jeszczee nie stoja! :lol:

Posted

Witam Was w nowym roku serdecznie

:angel: Halucypek jest prześliczny w nowym wydaniu (w pozycji wiszącej również :D )

A jak maleństwa przeżyły swojego pierwszego w życiu Sylwestra?

W Pabemii wybór jest spory ale stojaki jak wszędzie..... za niskie dla podrośniętych już dogów. Warto zajrzeć może coś się zmieniło w tej kwestii :)

Posted

Właśnie wybierałam się do Pabemii ale oświecił mnie znajomy, że do końca tygodnia większość hurtowni ma remanent :((

Dobrze, że się nie wybrałam.

A tak swoją drogą na jakiej wysokości powinna być dozia micha? Nie chodzi mi o centymetry. Przecież każde psisko jest inne, ale powiedzmy czy to ma być np. na wysokości kolan, klatki piersiowej? Jakoś wcześniej nad tym się nie zastanawiałam.

Korona, może Ty nas oświecisz? I gdzie są nowe zdjęcia Huncfotka-Halucynacji :-)))

Pozdrawiam

Posted

Monika jak narazie ma ograniczony dostęp do komputera.

Co do wysokości misek są podzielone zdania i co chwila pojawiają się nowe pomysły. Moja Kalina ma miski na ziemi ( '' nowa moda'', która ma zapobiec skrętowi)

Pozdrawiam Sylwia