Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki za rady techniczne! To się może zaloguje w końcu na Youtube'a i może coś powstawiam :)

Zerduszko - jak dla mnie to zdecydowanie bardziej pudel niż sznaucer - jak go odpowiednio przyciąć to będzie pudel jak ta lala :) Można mu jeszcze sierść obmacać to się wyjaśni ;)

Swoją drogą na jednym z portali adopcyjnych gdzie wstawiono tego psa jest taki opis pudla:
[URL]http://www.adopcje.org/rasa-277-pudel.html[/URL],
zwracam uwagę na ten tekst:
[QUOTE]Ogon osadzony dość wysoko, na linii lędźwi. Powinien być skrócony o 1/3 długości lub do połowy, w przypadku pudli z szatą lokowatą. Jednak długi i prawidłowo noszony ogon nie stanowi wady. Może pozostać naturalnej długości u pudli z szatą sznurową. W ruchu ogon niesiony ukośnie.[/QUOTE]:crazyeye:

Posted

[quote name='zerduszko']Znawczynie, czy to pudelek? [url]http://www.dogomania.pl/threads/13364-Sznaucery-w-schroniskach-aktualizacja-6-2008?p=13806917&viewfull=1#post13806917[/url][/QUOTE]

Zerduszko ja też, tak jak Equus uważam, że to pudel.

Posted

[quote name='GPooLCLD']A z tym ogonem to nie jest stary opis? Ten z przed 2002 roku?[/QUOTE]

Chyba stary, bo teraz powinien być dłuuugi:lol:
Equus, wstawiłaś filmik:cool3:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Oglądnęłam zdjęcia :iloveyou:
Jak Ty je odróżniasz ?:evil_lol:[/QUOTE]

Witaj Paulina_mickey:lol:fajnie, że nas odwiedziłaś:multi:
Przecież każda jest inna:cool3::evil_lol:
Ja odróżniam bez problemu, ale tylko ja:diabloti:nawet mąż i córka czasami się mylą:evil_lol:

Posted

[quote name='Energy']No i co z filmem, czekamy:cool3:[/QUOTE]
[quote name='GPooLCLD']Equus pewnie dalej planuje te wakacje i o filmie zapomniała:mad:[/QUOTE]
Dziewczyny - pamiętam, pamiętam tylko w pracy po świętach tyle roboty, że nawet w domu do nocy nad tym siedziałam więc nawet nie miałam czasu wejść na dogo:smhair2:
Ale dziś juz sobie nawet konto na youtube założyłam więc coś pewnie wstawię (jeśli przyjmie ten format 3GPP). Tylko powiedzcie mi, czy można wstawić film bez głosu? Bo moje komentarze są takie hmmm... pasjonujące, że się nie nadają do publikacji;)

Posted

[quote name='Equus']Dziewczyny - pamiętam, pamiętam tylko w pracy po świętach tyle roboty, że nawet w domu do nocy nad tym siedziałam więc nawet nie miałam czasu wejść na dogo:smhair2:
Ale dziś juz sobie nawet konto na youtube założyłam więc coś pewnie wstawię (jeśli przyjmie ten format 3GPP). Tylko powiedzcie mi, czy można wstawić film bez głosu? Bo moje komentarze są takie hmmm... pasjonujące, że się nie nadają do publikacji;)[/QUOTE]

tam jest taka opcja na youtube, podstaw dźwięk, czy cuś:diabloti: w tym stylu. I sobie muzyczkę wybierasz:lol:

Posted

[quote name='Equus'] Tylko powiedzcie mi, czy można wstawić film bez głosu? Bo moje komentarze są takie hmmm... pasjonujące, że się nie nadają do publikacji;)[/QUOTE]

Ale to może być pasjonujące:diabloti:

Posted

[quote name='GPooLCLD']tam jest taka opcja na youtube, podstaw dźwięk, czy cuś:diabloti: w tym stylu. I sobie muzyczkę wybierasz:lol:[/QUOTE]
hmmm... chyba coś źle robię bo ciągle mam "audio swap in progress" ale jakos tego progresu nie widać :shake:

Posted

[quote name='Equus']hmmm... chyba coś źle robię bo ciągle mam "audio swap in progress" ale jakos tego progresu nie widać :shake:[/QUOTE]

dobrze pewnie robisz, bo długo trzeba czekać , żeby się podmienił głos.

Posted

[quote name='Equus']ponieważ moje inteligentne komentarze nadal słychac to wysłałam Ci link na pw:D[/QUOTE]

Dzięki:lol:filmik bardzo fajny, jak się namyślisz to wstaw na mój wątek:lol: