kamilawa Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Do schroniska w Iławie kilka miesięcy temu trafił mieszaniec ON-ka. Bingo ( imię widniało na obróżce, gdy pracownicy złapali go błąkającego się na jednej z iławskich ulic ) ma około 7-8 lat. Jest kochanym, wychowanym psiakiem. Wiele ma z owczarka; jego postawa, charakter, jednak troszkę się różni, ale na moje oko minimalnie. Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie jego oczka... Bingo ma zaćmę. Nie jestem specjalistą w tej dziedzinie, ale wydaje mi się, że jest już to zaawansowane. Mimo to dzielnie sobie z tym radzi, bardzo ładnie chodzi na smyczy, nie ciągnie. Jest uważny i skupiony. Dogaduję się z suczkami, na psy lubi poszczekać. Akceptuje dzieci. Może tu znajdę dla niego ratunek... Quote
kredka Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 :-( jaki on piękny jest:placz: Taki słodziak,i trafił do schroniska :-(:placz::placz::placz::placz: Quote
kamilawa Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Ktoś mógłby go przygarnąć ? :-( On jest taki kochany... :loveu: Quote
kredka Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Kamilko ja z chęcią bym go wzieła :-( ale wiesz że nie mogę :placz: Quote
kamilawa Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Bingo nadal czeka... :-( Przypominam słodziaka ! :loveu: Kredziu, ja wiem... ale może w końcu ktoś go przygarnie... :oops: Quote
terra Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Proszę o więcej zdjęć do ogłoszeń. I kontakt ;) Quote
kamilawa Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Kontakt do schroniska : 605121211 Więcej zdjęć na razie nie mam. Popytam się innych wolontariuszek. Quote
nika28 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Na pierwszą Bingo !!! Porobić mu jakieś ogłoszenia ? :roll: Quote
agailawa Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Jeśli możesz to oczywiście ! Jesteś wspaniała ! :loveu::loveu::loveu: pozdrawiam. kamilawa :p Quote
nika28 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 agailawa napisał(a):Jesteś wspaniała ! :loveu::loveu::loveu: Oj tam :oops: To tylko kilka ogłoszeń ;) Quote
kamilawa Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Bingo... kochanie. Wszyscy będziemy za Tobą tęsknić. Przez te kilka miesięcy bardzo się z Tobą zżyłam. Chodziliśmy na spacerki, przytulaliśmy się. zawsze dostawałeś największą kiełbasę do jedzonka. Chciałam dla Ciebie jak najlepiej. Szukałam Ci domku. Niestety, nie udało się nam wszystkim. Każdemu tutaj na Tobie zależało... Teraz kiedy od nas odszedłeś wszystko się zmieniło. Siedzę i płaczę. Mam nadzieję, że teraz Ci dobrze, że biegasz sobie i się bawisz. Wszyscy będziemy tęsknić. Pamiętaj, że byłeś, jesteś i będziesz w moim sercu... :placz::placz: Quote
agailawa Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Także się z nim strasznie zżyłam :placz: Będę Cię Bingo pamiętać . Zawsze byłeś, jesteś i będziesz dla mnie i w moim sercu . Bardzo Cię kochałam, kocham i będę kochać . ! [SIZE=2]Bingo załatwiał się krwią, nie z krwią a krwią :placz: Niestety nie znam pełnego powodu tej strasznej sytuacji. Może Kamila wie więcej . :placz::placz::placz: Quote
terra Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Bardzo smutna wiadomość :-( Tak bardzo mi przykro, że nie udało się pieskowi znaleźć własnego domu. Nie rozpaczajcie cioteczki, teraz Bingo biega za TM po zielonych łąkach i jest na pewno bardzo szczęśliwy. Do zobaczenia piesku:-( Quote
kamilawa Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Binguś, pamiętamy kochany... [*] Quote
Recommended Posts