Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do schroniska w Iławie kilka miesięcy temu trafił mieszaniec ON-ka. Bingo ( imię widniało na obróżce, gdy pracownicy złapali go błąkającego się na jednej z iławskich ulic ) ma około 7-8 lat. Jest kochanym, wychowanym psiakiem. Wiele ma z owczarka; jego postawa, charakter, jednak troszkę się różni, ale na moje oko minimalnie. Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie jego oczka... Bingo ma zaćmę. Nie jestem specjalistą w tej dziedzinie, ale wydaje mi się, że jest już to zaawansowane. Mimo to dzielnie sobie z tym radzi, bardzo ładnie chodzi na smyczy, nie ciągnie. Jest uważny i skupiony.
Dogaduję się z suczkami, na psy lubi poszczekać. Akceptuje dzieci.
Może tu znajdę dla niego ratunek...

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Bingo... kochanie. Wszyscy będziemy za Tobą tęsknić. Przez te kilka miesięcy bardzo się z Tobą zżyłam. Chodziliśmy na spacerki, przytulaliśmy się. zawsze dostawałeś największą kiełbasę do jedzonka. Chciałam dla Ciebie jak najlepiej. Szukałam Ci domku. Niestety, nie udało się nam wszystkim. Każdemu tutaj na Tobie zależało... Teraz kiedy od nas odszedłeś wszystko się zmieniło. Siedzę i płaczę. Mam nadzieję, że teraz Ci dobrze, że biegasz sobie i się bawisz.
Wszyscy będziemy tęsknić. Pamiętaj, że byłeś, jesteś i będziesz w moim sercu...

:placz::placz:

Posted

Także się z nim strasznie zżyłam :placz: Będę Cię Bingo pamiętać . Zawsze byłeś, jesteś i będziesz dla mnie i w moim sercu . Bardzo Cię kochałam, kocham i będę kochać . !

• [SIZE=2]Bingo załatwiał się krwią, nie z krwią a krwią :placz: Niestety nie znam pełnego powodu tej strasznej sytuacji. Może Kamila wie więcej .
    :placz::placz::placz:

Posted

Bardzo smutna wiadomość :-(
    Tak bardzo mi przykro, że nie udało się pieskowi znaleźć własnego domu.
    Nie rozpaczajcie cioteczki, teraz Bingo biega za TM po zielonych łąkach i jest na pewno bardzo szczęśliwy.

Do zobaczenia piesku:-(

• 1 year later...