Nadziejka Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 Sciskam tulam lapucinki Zebro i kolejne pieniazki dzis poslalam z kramku Quote
inka33 Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 Może jakiś uroczy Noelko-warkocik...? Albo pochrapek chociaż jakowyś...? Czy też ząbek wyszczerzujony...? 😉 Dobranoc! 😄 1 Quote
Nadziejka Posted December 17, 2022 Posted December 17, 2022 Dnia 7.12.2022 o 18:16, Nadziejka napisał: Niechaj moc bedzie z Wami a pierwsze pieniazki juz dzis poslalam z bazarciku spokojnosci spokojnosci wszelkiej zasylam Zebro wszelkiego najnaj naj dla Was z serca rozliczam jeszcze kramik jeszcze dwie wplaty będa Quote
Nadziejka Posted December 17, 2022 Posted December 17, 2022 Podzielmy Się Czlowieczeństwem Czesć Druga 29.12 zapraszam zapraszam ogromnie na kramik kolejny Quote
zebrazebra Posted December 18, 2022 Posted December 18, 2022 Dziękuję wszystkim za wielką pomoc💔💔💔 Wczoraj przeżyliśmy chwile grozy Na spacerze Noel zachowywała się normalnie, załatwiła się, podbiegła kawalek i nagle zwinęła się jakoś dziwnie i upadła na śneg, Natychmiast do niej podbiegłam, zemdlała, przelewała mi się przez ręce, Na szczęcie spotałam super Sąsiadkę, która widząc co się dzieje zoaferowała natychmiastową podwózkę do Canfelisu. W samochodzie Noel trochę się krztusiła, ale najgorszy stan nieprzytomości przeszedł. U weta natychmiast dostała pomoc, leżała pod tlenem, dostala zastrzyk na bazie opiatów, po którym zachowywałą się jak po narkozie. Dostała fówniież zastrzyk z Furosemidu i lek na poprawę mikrokrążenia. Zbadano jesz szybko krew, wszystkie wyniki okazały się w normie. USG takie na szybko też nie wykazało nic niepokojącego, tylko dotykowo brzuch był dość bólowy. To była taka jakaś zapaść udarowa prawdopodobnie, zdeberwowałąn się bardzo, bo wydawało mi się że Noel mi narękach po prostu odchodzi...Dziś rano jest już lepiej, zjadła, wody nie chce na razie pić. Uroki podeszłago wieku, muszę ją obserwować, qw styczniu badanie serca i Usg całego psa. W czorajnmnie skasowali na 300 zł, ale nie ma rady, zrobię dla Noelika wszystko! Uff, to tyle o wczorajszych przejściach, dziśoszczędzamy się i obserwujemy. Kciuki tradycyjnie potrzebne! Quote
Nadziejka Posted December 18, 2022 Posted December 18, 2022 Modlitwę sercem przekazujemy z Nadziejkowa Quote
dwbem Posted December 18, 2022 Posted December 18, 2022 Trzymam kciuki, żeby wszystko wróciło do normy. Quote
zebrazebra Posted December 18, 2022 Posted December 18, 2022 Dnia 18.12.2022 o 10:03, Nadziejka napisał: Modlitwę sercem przekazujemy z Nadziejkowa Dnia 18.12.2022 o 13:36, dwbem napisał: Trzymam kciuki, żeby wszystko wróciło do normy. Dziękujemy pięknie! ❣️ Noel dziś cały dzień przespała, mam wrażenie że czuje się odrobinę lepiej, oby tak było... Quote
Nadziejka Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 Martusiu wszelkie modlitwy posylam dla Was Wyslalam jeszcze kolejne pieniazki z bazarku pierwszego i juz mamy rozliczony 302 zl razem A kramcik drugi rozliczam i jeszcze kolejny dzis poczaruje Quote
zebrazebra Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 Dnia 29.12.2022 o 08:12, inka33 napisał: Mikroby paszli won! 🤠 Idą, tylko powolutku, już jest trochę lepiej, dziękuję❣️ Dnia 29.12.2022 o 19:15, Nadziejka napisał: Martusiu wszelkie modlitwy posylam dla Was Wyslalam jeszcze kolejne pieniazki z bazarku pierwszego i juz mamy rozliczony 302 zl razem A kramcik drugi rozliczam i jeszcze kolejny dzis poczaruje Nadziejko, nie wiem jak dziękować, wszystko rozliczone, dotarło, jesteś wielka! 😍 Ale bardzo proszę, i to poważnie: zrób bazarek, ale dla jakiejś najbardziej potrzebującej bidy, już nie dla mnie, ja dam jakoś radę, a teraz taki ciężki czas dla zwierzaków. Proszę, dobrze? Bardzo mi na tym zależy, niech teraz jakaś inna psina skorzysta!!! ❤️❤️❤️ Quote
Nadziejka Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 Dnia 29.12.2022 o 20:27, zebrazebra napisał: Idą, tylko powolutku, już jest trochę lepiej, dziękuję❣️ Nadziejko, nie wiem jak dziękować, wszystko rozliczone, dotarło, jesteś wielka! 😍 Ale bardzo proszę, i to poważnie: zrób bazarek, ale dla jakiejś najbardziej potrzebującej bidy, już nie dla mnie, ja dam jakoś radę, a teraz taki ciężki czas dla zwierzaków. Proszę, dobrze? Bardzo mi na tym zależy, niech teraz jakaś inna psina skorzysta!!! ❤️❤️❤️ Martusiu dla lapuniek bidusnych robie czaruje calenki czas ale dla Was zaraz bedzie nowiuski jeszcze za dni kilka rozlicze kramcik drugi spokojnosci wszelkiej spokojnosci ciepla zasylam Quote
zebrazebra Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 Nadziejko, i jak ja mam się odwdzięczyć? Niepoprawna dziewczyno, dziękujemy! 🥰 Już ja coś wymyślę.... 😜 2 Quote
Nadziejka Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 Cudna cudna przecuuudna psinunia Zdrowka spokoju wielkiego i szczescia codziennego Wam zasylam Quote
zebrazebra Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 Dnia 30.12.2022 o 09:21, Nadziejka napisał: Cudna cudna przecuuudna psinunia Zdrowka spokoju wielkiego i szczescia codziennego Wam zasylam I nawzajem, Ndziejko, dziekujemy! 🥰 Quote
zebrazebra Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 Już powoli wracam do zdrowia, Noel ok, Szczęśliwego Nowego Roku dla Wszystkich! 🥰 1 Quote
Nadziejka Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 Dnia 18.12.2022 o 00:47, Nadziejka napisał: Rozliczony czesciowo.Podzielmy Się Czlowieczeństwem Czesć Druga 29.12 zapraszam zapraszam ogromnie na kramik kolejny Martusiu z drugiego kramu poslalam na dzis 35 zl , te wplaty ktore milalam na koncie wiec jeszcze pieniazki z drugiego będą Quote
zebrazebra Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 Dnia 2.01.2023 o 22:12, Nadziejka napisał: Martusiu z drugiego kramu poslalam na dzis 35 zl , te wplaty ktore milalam na koncie wiec jeszcze pieniazki z drugiego będą Wielkie dzięki od Noelika!!! 🥰 1 Quote
Nadziejka Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 Dnia 3.01.2023 o 08:54, zebrazebra napisał: Wielkie dzięki od Noelika!!! 🥰 ❤️🍀❤️🍀❤️ Quote
Recommended Posts