Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ziutka']Martusiu co u Was ? :)
Miałaś zadzwonić!!![/QUOTE]
Wiem, przepraszam, ale wszystko się u mnie tak sypie... Nie mam na nic siły ani nadziei... :(

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted (edited)

:iloveyou::iloveyou::iloveyou:Zeberenko dzis odnalazlam wateczek , na wateczku Kajtuniowym, zagladam i zaraz czytam , pozdrawiamy sercem:thumbs::iloveyou:jak dziewunieczki sie czuja ciotenko? trzymamy mocniutko kciuki kochana!Zeberenko wyczytalam taka cudna wiesc z tamtego czasu , kiedy Gwiazdenku u ciebie na dt byla: ,,[INDENT][B]Dom już jest. Na zawsze. U mnie.:oops::oops::oops:
Kocham to bydlę i nie wyobrażam sobie, by teraz Gwiazdka była zmuszona znowu zmienić otoczenie. Ona tak bardzo mi ufa, potrzebuje poczucia bezpieczeństwa, ciepła i miłości. Ma zapewnioną ludzką opiekę i psie+ludzkie towarzystwo. Przeważnie pracuję w domu, więc mam możliwość kontroli i opieki w ciągu dnia. Będę jedynie potrzebować odrobiny wsparcia finansowego "na rozruch", oczywiście jeśli się zgodzicie na takie rozwiązanie, i - rzecz jasna- jeśli spełniam wymogi potencjalnego właściciela.[/B] ,,
[FONT=arial black][COLOR=#800080]wyczytalam wateczek i powiem ze uryczalam sie ze wzruszenia , jak to po kawalenku po dywaniczku chodzila Gwiazdenka:loveu::loveu::loveu:i jak sie tulila do rudzienki cudnej ach! Masz zeberenko skarbenki cudne , my mocniutko sciskamy kciuki za zdrowenko panieneczek i za calunia Zebrzatkowa rodzinke:thumbs::bye::buzi:to juz ponad 4 latka![URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images37.fotosik.pl/81/30d590b20bacc891med.jpg[/IMG][/URL]wszelkuskiego zdrowenka dla Hollynki i Noelci:iloveyou:[/COLOR][/FONT][/INDENT]

Edited by ewa gonzales
  • 2 months later...
Posted

[quote name='ewa gonzales']:iloveyou::iloveyou::iloveyou:Zeberenko dzis odnalazlam wateczek , na wateczku Kajtuniowym, zagladam i zaraz czytam , pozdrawiamy sercem:thumbs::iloveyou:jak dziewunieczki sie czuja ciotenko? trzymamy mocniutko kciuki kochana!Zeberenko wyczytalam taka cudna wiesc z tamtego czasu , kiedy Gwiazdenku u ciebie na dt byla: ,,[INDENT][B]Dom już jest. Na zawsze. U mnie.:oops::oops::oops:
Kocham to bydlę i nie wyobrażam sobie, by teraz Gwiazdka była zmuszona znowu zmienić otoczenie. Ona tak bardzo mi ufa, potrzebuje poczucia bezpieczeństwa, ciepła i miłości. Ma zapewnioną ludzką opiekę i psie+ludzkie towarzystwo. Przeważnie pracuję w domu, więc mam możliwość kontroli i opieki w ciągu dnia. Będę jedynie potrzebować odrobiny wsparcia finansowego "na rozruch", oczywiście jeśli się zgodzicie na takie rozwiązanie, i - rzecz jasna- jeśli spełniam wymogi potencjalnego właściciela.[/B] ,,
[FONT=arial black][COLOR=#800080]wyczytalam wateczek i powiem ze uryczalam sie ze wzruszenia , jak to po kawalenku po dywaniczku chodzila Gwiazdenka:loveu::loveu::loveu:i jak sie tulila do rudzienki cudnej ach! Masz zeberenko skarbenki cudne , my mocniutko sciskamy kciuki za zdrowenko panieneczek i za calunia Zebrzatkowa rodzinke:thumbs::bye::buzi:to juz ponad 4 latka![URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images37.fotosik.pl/81/30d590b20bacc891med.jpg[/IMG][/URL]wszelkuskiego zdrowenka dla Hollynki i Noelci:iloveyou:[/COLOR][/FONT][/INDENT]
[/QUOTE]

ewciu, dziękujemy :)

• 1 month later...
Posted

[quote name='zebrazebra']Wczoraj było trochę nerwowo. Usuwałyśmy kamień nazębny. Noel obudziła się szybko, była tylko na "głupim jasiu". Teraz ma hollywoodzki uśmiech :)[/QUOTE]
Martusia, dawaj fotkę tego uśmiechu :)

Posted

[quote name='Ziutka']Martusia, dawaj fotkę tego uśmiechu :)[/QUOTE]
A będzie, tyle że aparat jak zwykle ledwo dyszy.
Ziutka, wstyd mi że się nie odzywam, ale posypało się mi na całego - już nawet pracy nie mam....

Posted

[quote name='zebrazebra']Ziutka, wstyd mi że się nie odzywam, ale posypało się mi na całego - już nawet pracy nie mam....[/QUOTE]
Chyba numer zmieniłaś, bo dzwoniłam jakiś czas temu kilka razy i doopa...
Podaj na PW to zadzwonie

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dziękuję za odwiedzenie Wacusia i ciepłe słowa .

Noel piękna i rzeczywiście szczęściara , przeleciałam wątek i rzeczywiście wyglądało to strasznie a niuńka stanęła na łapki .Wacuś ma wytartą główkę kości udowej i czekamy z nadzieją że wytworzy się staw rzekomy .20 października jedziemy do Torunia na konsultację i wtedy wszystko się okaże .
Buziole dla sunieczek

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='sonia1974']Dziękuję za odwiedzenie Wacusia i ciepłe słowa .

Noel piękna i rzeczywiście szczęściara , przeleciałam wątek i rzeczywiście wyglądało to strasznie a niuńka stanęła na łapki .Wacuś ma wytartą główkę kości udowej i czekamy z nadzieją że wytworzy się staw rzekomy .20 października jedziemy do Torunia na konsultację i wtedy wszystko się okaże .
Buziole dla sunieczek[/QUOTE]

Dziękujemy za buziaki, życzymy zdrowia Wacusiowi :)

• 1 year later...
Posted

[quote name='zebrazebra'][URL="http://naforum.zapodaj.net/48f8ae0948c1.jpg.html"][IMG]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/48f8ae0948c1.jpg[/IMG][/URL] :)[/QUOTE]
Maleństas mój Kochany :loveu:

• 10 months later...
Posted

Małe wredne.......ale jakie kochane :) :P

Noo, kochane, kochane :)  Dzięki Tobie Ziutka :)

Ciekawe czy w końcu kiedyś poznam wredoctwo...? ;)

Zeberko, wiesz pewnie, do czego się przyczepię...? :angry:

Poznać może kiedyś poznasz, ale do czego się przyczepisz - nie wiem...

Posted

A nadal wredota ? :P

Poważnie rzecz biorąc - to zależy w stosunku do kogo. Te osoby, które zaakceptowała, nie mają się czego bać :P[attachment=9817:noel holly snow.JPG]

Posted

Poznać może kiedyś poznasz, ale do czego się przyczepisz - nie wiem...

Ale już wiesz, że atletyczność wzięłam za grubaśność i już się pokajałam. :wacko:

Poważnie rzecz biorąc - to zależy w stosunku do kogo. Te osoby, które zaakceptowała, nie mają się czego bać :Pattachicon.gifnoel holly snow.JPG

Mina Noelki - bezcenna! :wacko: :wub:

Posted

To kiedy do nas wpadasz ze zwierzyńcem ? :P

Z tymi dwoma smokami sama w pociągu?  Nie da rady :( :P

Ale już wiesz, że atletyczność wzięłam za grubaśność i już się pokajałam. :wacko:

Mina Noelki - bezcenna! :wacko: :wub:

A pewnie że bezcenna :P  Noel już Ci wspaniałomyślnie wybaczyła, rozmawiałyśmy o tym ;)