Jump to content
Dogomania

PASZCZUR^^- czyli Luna Rogonia (bc) = kiepskie fotki marysia i nie lepsze foty Jess.

Recommended Posts

Posted

HEY:diabloti:
Poniższa galeria powstała, aby nie zaśmieć galerii szalonej bv OCHYDNYMI fotami PASZCZURKA(nazywanego też PARSZYWKIEM

tak więc bez zbędnej mowy powitalnej
HEJOO:multi:

parametry pysi :
waga : 15 kg
wysokość: 51-52,5 cm
szerokość: 15cm (na żebrach)
długość: od nosą do zadu:86cm
długośc ogona:56 cm
to wszytko oczywiście podane jest w przybliżeniu

WYGLAD
najkochańszy bezwłosy paszczur o oślim wzroku (a mimo to mądrzejszy od swojej pańci)

Charakter według MNIE:

Spokojna , opanowana, kiedy nic nie robimy śpi , kiedy robimystara się jak może, szybko się uczy??(tak złych nawyków),- lata za samochodami (latała) lubi mandarynki ze skórką i banany, troche leniwa,

Charakter według JESS:

Żywiołowa,szalona,psychiczna ADHD, wysoko skacze

przypominam ze mówimy o tym samym psie

Charakterystyka PANCI
waga: ekhem waga się zepsuła
wysokość:162-163
szerokość: ------
dłogość:-----
Ogon: brak
owłosienie- na głowie kępki włosów

koniec

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/14108458/1/other/std/e315917165.jpeg[/IMG]

[IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/14108458/4/other/std/d87fd0845b.jpeg[/IMG]

[IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/14108458/5/other/std/f1698046af.jpeg[/IMG]

KAROLINA Z PYŚ --
[IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/14108458/7/main/80eb8930a3.jpeg[/IMG]
[IMG]http://photos.nasza-klasa.pl/14108458/6/other/std/fb250fe594.jpeg[/IMG]

Posted

:lol: :lol: :lol:
Mi Tam pasuje! :D :loveu:
Widzisz, dobrze ci doradzałam z tą galeryją ... :diabloti:

A co by o Pysi ... skomentuje jej ogon (taki pomysł pewnej dziewczyny :) )
[B]Kiedyś[/B] Pysia miała taki ogon super puszaty i zawsze mówione było "Pysiu oddaj troszkę Bogusi"
A [B]teraz[/B] "Bogusia oddaj Pysi może troszkę?"
A wogóle super się zmieniła ! Kiedyś była takim wzorcowym bc na wystawy, teraz taki wzorcowy 'worek' fajny. :cool3: Pięknaa ... :loveu:

Posted

Teraz Pyś ma juz ladny ogon ;):) i szczerze zazdraszczam Ci Marianoo ty moja tego Pyski wzrostu! jak ja sie naucze wstawiac te zarabane zdjecia, to zrobie galeryje Zu i bedziesz miala konkurencje! :diabloti::eviltong: (zart)

Posted

[quote name='sonia123']jak ja sie naucze wstawiac te zarabane zdjecia, to zrobie galeryje Zu i bedziesz miala konkurencje! :diabloti::eviltong: (zart)[/quote]
Marysia ma "najbrzydsze" zdjęcia na dogo, więc żadna konkurencja. :eviltong:
A tak poważnie to rób! Będzie kolejny wątek do zaoffowania. :cool3: No i chciała bym zobaczyć jaka już Zuzu duża... :)

Posted

ona tojest taka duza....łoooo, ze normalnie rzadzi :evil_lol: 44 cm fajnie co ? jeden zarabany cm, i bylaby w medium :angryy: no ale coż.... uciekala ostatnio przed Ballą i sama z siebie skoczyla larga, ,bez zwalenia tyczki, takze nie mam obaw co do tego, ze nie bedzie w stanie skakac ;)

wiesz...gdybym jeszcze umiala zdjecia wstawiac... to ta galeria Zu maial by sens! :roll: ;)

Posted

no co 56 cm
ale nie że kręgi tylko włosy
a dokładnie od nasady ogona do dajdłuższego włosa i jest 56 cm w
ale dla pewności zmierzyłąm jeszcze raz i wyszło 55 cm
:oops::evil_lol:
Sonia jasne że rób galerie bo ja tak offuje że odminika już ze mną wytrzymać nie może a jak to się rozłowży po kilku galeriach to będzie o wiele lepiej

Elwira
zuzu waży około 12 kg
i ,ma 44 cm 45 ??? :PP :loveu::lol::evil_lol::roll::eviltong::cool3: (musiałam dąc tyle buziek poniewąz tylko taka ilość potrafi odzwierciedlić moje emocje :P

Posted

[quote name='sonia123']ona tojest taka duza....łoooo, ze normalnie rzadzi :evil_lol: 44 cm fajnie co ? jeden zarabany cm, i bylaby w medium :angryy: no ale coż.... [/quote]

Znam ten ból :shake:

A co do zdjęć to gdześ tu na dogo jest instrukcja :eviltong:

Posted

:-o nie wazy 12 kilo! :crazyeye: :-o :-o :shake: wazy niecale 10 !!;) i wez marianna nie przesadzaj! ;p ma 44 cm, ale jest dobrze! ;) nie boj zaby :evil_lol:

chcialabym podkreslic, ze nie mam obaw co do tego, ze Zu nigdy nie bedzie psem do sportu, bo bez problemu skacze larga, a poza tym jeszcze ciut podrosnie, i sie zmieni! a szybka jest bardzo wiec wystarczy duzo pracowac nad dokladnoscia ;) i juz.

Agnieszka
uwierz mi... ja znam ten ból podwojnie bo Vigo tez jest largem jednak, i ma wiekszy problem ze skakaniem niz ZU ;) nie narzekam, bo wiem ze dla Zuzy larg-to nie problem ! ;)

Posted

i Vigo wcale nie jest taki woooolny ;)zreszta sa filmiki z pokazow, itp. ja youtube wiec mozna zobaczyc.Na zawodach mial borderowe czasy :razz: :razz: (raz w zyciu, ale co tam...)

Posted

Sonia zaśmiecja jak najbardziej ...
ja się urodziłam jako dziecko brudu. czyli
jest brud jest zabawa
nie ma brudu nie ma zabawy:DD:evil_lol::evil_lol:
a nie waż mi się mówić nic złego na VIGORA Agnieszko :**
w ogóle hey:P