puli Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='M@d']Są gorsi debile ... [url=http://www.eioba.pl/a90745/uczuciowosc_zwierzeca]Uczuciowość zwierzęca[/url] :angryy:[/QUOTE]:crazyeye::crazyeye:Przeciez to chore..... Quote
anndzia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Dziwię się, że w ogóle odważyła się podpisać pod tym "cennikiem" :roll: Antyedukacja, że tak się wyrażę :diabloti: Może ją wyleją ? :diabloti: Popatrzcie tylko na komentarze, prawie w większości negatywne, pewnie Dogomaniacy się wpisali :cool3: Quote
karjo2 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='M@d']Są gorsi debile ... [URL="http://www.eioba.pl/a90745/uczuciowosc_zwierzeca"]Uczuciowość zwierzęca[/URL] :angryy:[/quote] Grafomani i do netu niestety dopadli. Quote
M@d Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Ten człowiek to pewnie "dobry ojciec i katolik" - tak się postrzega ... A zwierzę to rzecz, którą można zniszczyć dla kaprysu, bo moje ... Horror! :crazyeye: Quote
Bamboo ® Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Można by pomyśleć, że to jakaś prowokacja. To niepojęte, że ten "człowiek" potrafi tak starannie argumentować, zadać sobie tyle trudu, aby udowadniać coś tak niedorzecznego i nieludzkiego! :shake: Już miałam nadzieję, że jednak z autorem nie jest tak bardzo źle, po przeczytaniu tego zdania: [I]"[/I][I]Oczywiście, nie należy dręczyć zwierząt dla zabawy." [/I] Jednak już kolejne uświadomiło mi, że "nadzieja matką głupich":[I]:flaming:[/I] [I] "Nie ze względu na samo zwierzę, ale z powodu szkód, jakie człowiek wyrządza sam sobie i postronnym obserwatorom." [/I] Quote
grendka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Tak...a przez takich jak pani redaktor ludzie bezmyślnie kupują "przedmiot" w postaci psa pod choinkę. Jest zaledwie kilka dni po świętach a ja już słyszałam o pewnej kobiecie, która spacerując po lesie znalazła szczeniaka przywiązanego za łapki do drzewa :shake::shake::mad: Całe szczęście zwierzak nie był tam długo i przeżył :multi: gdyby w moje ręce wpadła taka bezmyślna mamusia kupująca dziecku psa jako zabawkę a potem wyrzucająca go na pewną śmierć to :mad::mad::mad: Quote
dorota w-l Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Bamboo ®']Można by pomyśleć, że to jakaś prowokacja. To niepojęte, że ten "człowiek" potrafi tak starannie argumentować, zadać sobie tyle trudu, aby udowadniać coś tak niedorzecznego i nieludzkiego! :shake: Już miałam nadzieję, że jednak z autorem nie jest tak bardzo źle, po przeczytaniu tego zdania: [I]"[/I][I]Oczywiście, nie należy dręczyć zwierząt dla zabawy." [/I] Jednak już kolejne uświadomiło mi, że "nadzieja matką głupich":[I]:flaming:[/I] [I] "Nie ze względu na samo zwierzę, ale z powodu szkód, jakie człowiek wyrządza sam sobie i postronnym obserwatorom." [/I][/quote] Nie do wiary , ciekawe tylko , że ten wierzący i powołujący się na duszę ,jako coś co dostaliśmy od Boga w momencie kiedy stwarzał człowieka - czyli opcja stworzenie życia , w przypadku zwierząt mówi o ewolucji :razz: taki troszkę niespójny obraz życia . Cytuje biblijne określenia - to niech zobaczy skąd się wzięło prawo o niewprzęganiu w jedno jarzmo dwóch rodzajów zwierząt np.osła i woła . Miało to zapobiegać nadmiernej pracy i cierpieniu jednego z nich . Jednym słowem PALANT:evil_lol: Quote
mam psa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 szczyt bezmyslnosci uprawianie takiego "dziennikarstwa" ...:mad: Quote
Recommended Posts