Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='M@d']Są gorsi debile ...
[url=http://www.eioba.pl/a90745/uczuciowosc_zwierzeca]Uczuciowość zwierzęca[/url] :angryy:[/QUOTE]:crazyeye::crazyeye:Przeciez to chore.....

Posted

Dziwię się, że w ogóle odważyła się podpisać pod tym "cennikiem" :roll: Antyedukacja, że tak się wyrażę :diabloti: Może ją wyleją ? :diabloti: Popatrzcie tylko na komentarze, prawie w większości negatywne, pewnie Dogomaniacy się wpisali :cool3:

Posted

[quote name='M@d']Są gorsi debile ...
[URL="http://www.eioba.pl/a90745/uczuciowosc_zwierzeca"]Uczuciowość zwierzęca[/URL] :angryy:[/quote]

Grafomani i do netu niestety dopadli.

Posted

Ten człowiek to pewnie "dobry ojciec i katolik" - tak się postrzega ...
A zwierzę to rzecz, którą można zniszczyć dla kaprysu, bo moje ...
Horror! :crazyeye:

Posted

Można by pomyśleć, że to jakaś prowokacja. To niepojęte, że ten "człowiek" potrafi tak starannie argumentować, zadać sobie tyle trudu, aby udowadniać coś tak niedorzecznego i nieludzkiego! :shake:

Już miałam nadzieję, że jednak z autorem nie jest tak bardzo źle, po przeczytaniu tego zdania: [I]"[/I][I]Oczywiście, nie należy dręczyć zwierząt dla zabawy."
[/I]
Jednak już kolejne uświadomiło mi, że "nadzieja matką głupich":[I]:flaming:[/I]
[I] "Nie ze względu na samo zwierzę, ale z powodu szkód, jakie człowiek wyrządza sam sobie i postronnym obserwatorom."

[/I]

Posted

Tak...a przez takich jak pani redaktor ludzie bezmyślnie kupują "przedmiot" w postaci psa pod choinkę. Jest zaledwie kilka dni po świętach a ja już słyszałam o pewnej kobiecie, która spacerując po lesie znalazła szczeniaka przywiązanego za łapki do drzewa :shake::shake::mad: Całe szczęście zwierzak nie był tam długo i przeżył :multi: gdyby w moje ręce wpadła taka bezmyślna mamusia kupująca dziecku psa jako zabawkę a potem wyrzucająca go na pewną śmierć to :mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Bamboo ®']Można by pomyśleć, że to jakaś prowokacja. To niepojęte, że ten "człowiek" potrafi tak starannie argumentować, zadać sobie tyle trudu, aby udowadniać coś tak niedorzecznego i nieludzkiego! :shake:

Już miałam nadzieję, że jednak z autorem nie jest tak bardzo źle, po przeczytaniu tego zdania: [I]"[/I][I]Oczywiście, nie należy dręczyć zwierząt dla zabawy."
[/I]
Jednak już kolejne uświadomiło mi, że "nadzieja matką głupich":[I]:flaming:[/I]
[I] "Nie ze względu na samo zwierzę, ale z powodu szkód, jakie człowiek wyrządza sam sobie i postronnym obserwatorom."

[/I][/quote]
Nie do wiary , ciekawe tylko , że ten wierzący i powołujący się na duszę ,jako coś co dostaliśmy od Boga w momencie kiedy stwarzał człowieka - czyli opcja stworzenie życia , w przypadku zwierząt mówi o ewolucji :razz: taki troszkę niespójny obraz życia . Cytuje biblijne określenia - to niech zobaczy skąd się wzięło prawo o niewprzęganiu w jedno jarzmo dwóch rodzajów zwierząt np.osła i woła . Miało to zapobiegać nadmiernej pracy i cierpieniu jednego z nich . Jednym słowem PALANT:evil_lol: