Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

iwop napisał(a):

Tak, małe zostaną uśpione. Niestety:shake:

Wszystkie?
kurcza zawsze mam opory żeby suczce zabierać wszystkie szczeniaki :(

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cekonka ja tez zawsze tak robię... Ale jak bedzie teraz to nie wiem... Nie dam rady z tyloma psami.

Jutro wraca jeden z zaadoptowanych szczniaków ... Jest ponoc za duży:oops: Jak go brali pare dni temu to mniejszy nie był... Piep... Ostrowiec:angryy:

Wraca ta ciemniejsza:

Posted

Nie chcę się wtrącać, bo muszę czekać do nowego roku z deklaracjami, ale może warto teraz szybko skonsultować się z wetem, czy nie da się aborcyjnej sterylizacji przeprowadzić. Albo chociaż jednego malucha zostawić..
to jest takie niesprawiedliwe...:-(
Ja dopiero po nowym roku będę wiedzieć, czy będę w stanie dać kolejnemu psiakowi DT :roll:

Posted

Soema ja jestem sama... Nie dam rady zajmowac się kilkoma zwierzakami na raz... Dzisiaj oprócz małej z parwo musiałm zdejmować kotce szwy po operacji, więc nie dałam rady...I tak mało jestem w domu ze swoimi zwierzakami...:oops:, które tez najmłodsze i najzdrowsze nie są...

W dodatku rano przed wizyte Nero (jeden z tymczasów rzucił się na Kubę i chciał go zagryźć :-( i ugryzł p. Wieśka, gdy próbował go odciągnąć...

Posted

Ja już mam jej zdjęcie na kompie.. nie dam rady jej wziąć, bo chyba nie zaopiekuję się nią należycie.:-( nie mam warunków..
Iwop, a p. Wieśka bardzo ugryzł?:roll:

Posted

Aa to ja panikuję :oops: podaj mi proszę na pw numer konta, nic na razie nie obiecuję, bo nie wiem ile leczenie Nancy wyniesie..:roll:
jakbyś miała szczeniaczka bez DT to bym mogła pomóc, ale musi być zdrowy :oops: chyba, że Nancy znajdzie super dom.

Posted

soema dziekuję brdzo, ale może lepiej zostaw sobie fundusze na leczenie nancy... Ciotki z dogo juz zrobiły przelewy to na razie nie bedzie problemów finansowych:oops:

Posted

Witam witam jestem z labradorów.info i uzytkownicy od nas chcieliby wspomoc tą mordkę pieniążkami z konta Labkow w potrzebie, w celu uzgodnienia szczegolow prroosze niech ktos 'zamieszany w sprawe' sie zarejestruje na labradorach.info to wszystko uzgodnicie;)) pozdrawiam