_Tosia_ Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 szajbus napisał(a):Odnowione allegro Owczarek niemiecki po wypadku czeka na dom (521616167) - Aukcje internetowe Allegro dziękuję Szajbus Quote
szajbus Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ty mnie nie dziekuj, bo ciebie nie ogłaszam :loveu::lol::evil_lol: tylko faceta i to na dodatek z lwia grzywą. Domku jak się nie znajdziesz to :mad: Quote
_Tosia_ Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 szajbus napisał(a):Ty mnie nie dziekuj, bo ciebie nie ogłaszam :loveu::lol::evil_lol: tylko faceta i to na dodatek z lwia grzywą. Domku jak się nie znajdziesz to :mad: dobra, nie bede dziękowac:p a domek NA PEWNO sie znajdzie!! jutro jade pogadać, czy mozna mu już jajka obcinac. Quote
szajbus Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Odjajczyć koniecznie, wtedy będzie gwarancja, ze nie pójdzie na zarobek ale do kochania Quote
_Tosia_ Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 szajbus napisał(a):Odjajczyć koniecznie, wtedy będzie gwarancja, ze nie pójdzie na zarobek ale do kochania nie dam na zarobek. sama jajka urżne, a nie dam. przez moje pazury nie przelezie pies nieodjajczony. Quote
_Tosia_ Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 kastrancja Maksia w poniedziałek rano. naciesz się chłopie.. Quote
_Tosia_ Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 ciotki, Maksio jest super. bez problemu wsiadł do samochodu, całkiem ładnie chodzi na smyczy, jest spokojny, opanowany i naprawdę bardzo grzeczny. siedząc w boksie, duzo szczeka, myslałam, ze on taki szczekuś bedzie cały czas, ale on nawet nie pisnął. wąchał się tylko grzecznie z psami u weta i tyle. jak po niego wrócilismy i już wybudzał się z narkozy, to jeszcze zamachał ogonem na nasz widok. aha i jeszcze jedno. miał wczoraj robiony rtg łapki. okazało sie, ze on nie dlatego nie podpiera sie na łapie, bo mu sie nie chce, tylko drut jest za długi, uwiera go i sprawia mu ból!! za 2 tyg jedziemy na wyciąganie tego drutu, powienien juz chodzić normalnie. tam , gdzie mu tą łape drutowali pwiedzieli podobno, ze to drut na stałe :cool1::shake: polecam Maksia do adopcji, to wspaniałay pies!!!! Quote
szajbus Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Super wieści. Czyli ten drut go uwiera? Ufffffffff!!!!!!! Asia jakbyś dała rade cyknąć mu więcej fotek to byłoby super, dodałabym do ogłuszeń Quote
_Tosia_ Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 szajbus napisał(a):Super wieści. Czyli ten drut go uwiera? Ufffffffff!!!!!!! Asia jakbyś dała rade cyknąć mu więcej fotek to byłoby super, dodałabym do ogłuszeń jasne, ogłuszenia jak najbardziej wskazane :evil_lol: porobie nowe foty. Maksio jest już w boksie z Bączkiem, czuje się dobrze no i czeka na dom!!! Quote
_Tosia_ Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 dostałam wiadmość od pani Iwonki, która przygarnęła Alaskę z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f85/lamia-alaska-cudownej-urody-biszkoptowa-sunia-labka-znalazla-dom-110227/index13.html . Iwonka chce przygranąć naszego Maksia!!! Quote
szajbus Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 To może ta pani jest obserwatorem Maxa na allegro? Ciesze się, że jest perspektywa domku dla psiaka. Asiu jakby co to daj znać. Quote
_Tosia_ Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 rozmawiałam wczoraj z p. Iwoną, jest zdecydowana. musimy teraz zaczekać jakies 3-4 tyg - przez mniej więcej 2-3 tyg. Maksiu musi mieć jeszcze drut w łapce. poźniej Maksio jedzie do Piotrkowa. trzymajmy zatem kciuki, żeby wszystko poszło gładko i zgodnie z planem Quote
szajbus Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Tosia jak Maksio? Wyszło coś z tej adopcji? Quote
Recommended Posts