Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak to bywa z miłością wszyscy wiedzą i dlatego Kropka musiała wręcz natychmiast iść do swojego domu:loveu: Nowa młoda pani Kropci obiecała się tu pojawić, więc wieści z nowego domku będą. Kropcia zamieszka w bloku na białostoczku, dołączy do rodziny z dużym dorosłym synem i kilkunastoletnią córcią, która będzie jej opiekunką. Wszystkiego dobrego Kropciu:loveu:

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Wiedziałam, że to ona :multi:

Dziś przejeżdzałam obok lodowiska i szły dwie osoby, Pani trzymała małą czarną kulkę na rękach i tak sobie pomyślałam: a może to Kropcia?? ale nie raczej to niemożliwe ale kurcze dlaczego może ktoś zadzwonił, przyjechał i wziął

Miałam chyba przeczucie o ile to była ona.

Świetne wiadomości :multi:
oby tylko wszystko było OK i Kropcia została u nich na stałe

Guest monia3a
Posted

Aniu zmień tytuł to admini przeniosą ją do działu w nowych domach :multi:

Spisałaś z Pania umowę??

Mamy promocyjne ceny na chipy tylko 30 zł w niektórych lecznicach może warto aby skorzystali.

• 2 weeks later...
Posted

Jestem wstępnie umówiona na wizytę poadopcyjną z nową panią Kropki, ups teraz Kiki na następną sobotę. Domek z pieska zadowolony, sunia już się oswoiła i dokazuje. Cieszę się że wszystko jest w porządku:loveu:

Guest monia3a
Posted

Napewno jest dobrze :)
Weź ze sobą aparacik aby uwiecznić jej szczęście w nowym domku :multi:

Posted

monia3a napisał(a):
Napewno jest dobrze :)
Weź ze sobą aparacik aby uwiecznić jej szczęście w nowym domku :multi:

hihih...koniecznie.................:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

• 2 weeks later...
Posted

Wizyta poadopcyjna się odbyła i niestety Kika do nas nie wraca:evil_lol: Co prawda zachowywała się bardzo dziwnie, a może normalnie:cool1: Strasznie nas obszczekiwała i warczała długi czas, pewnie się bała że przyszłam ją zabrać:evil_lol: Domek ma wspaniały, wszyscy ją tam kochają i rozpieszczają. Pies zostaje mimo podejrzenia alergii u pani, która będzie się leczyć:lol: Okazało się, że grzeczna, spokojna Kropka odeszła w niebyt, teraz jest niesforna, rozbrykana, radosna - Kika:loveu:

Dziś w trakcie wizyty była podobno niezwykle grzeczna, na codzień jest szalona:lol:

Poznajecie nietoperka:evil_lol:

Mam nadzieję, że młodziutka pani Kiki zdoła się zalogować na forum, bo bardzo się o to stara i wtedy będą wieści z pierwszej ręki.

Posted

pięknie Kropeczka_Kika wyglada.....lsniaca sierść...ten błysk w oku ;);););) widzać, że czuje sie jak u siebie................bo jest już u siebie........gratulacje mała :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Guest monia3a
Posted

No proszę Kropka jest szczęściarą :multi:

może jeszcze poszukamy jej innego domku ??

Posted

O nie :shake: teraz to już jej Julka nie wypuści z rąk, żebyście wiedzieli ile ja się od niej nasłuchałam:crazyeye: Kropka zostaje u nas jako osobisty pies Julki;) w sumie to nawet nie żałuję, że tak wyszło:evil_lol: