jaanna019 Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Jak to bywa z miłością wszyscy wiedzą i dlatego Kropka musiała wręcz natychmiast iść do swojego domu:loveu: Nowa młoda pani Kropci obiecała się tu pojawić, więc wieści z nowego domku będą. Kropcia zamieszka w bloku na białostoczku, dołączy do rodziny z dużym dorosłym synem i kilkunastoletnią córcią, która będzie jej opiekunką. Wszystkiego dobrego Kropciu:loveu: Quote
Guest monia3a Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Wiedziałam, że to ona :multi: Dziś przejeżdzałam obok lodowiska i szły dwie osoby, Pani trzymała małą czarną kulkę na rękach i tak sobie pomyślałam: a może to Kropcia?? ale nie raczej to niemożliwe ale kurcze dlaczego może ktoś zadzwonił, przyjechał i wziął Miałam chyba przeczucie o ile to była ona. Świetne wiadomości :multi: oby tylko wszystko było OK i Kropcia została u nich na stałe Quote
betka-sp Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 jej...super...oby to była miłość nie tylko od pierwszege wejrzenia ale taka na całe życie.... Kropeczko...wszystkiego naj naj........ :laola::laola: Quote
Guest monia3a Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Aniu zmień tytuł to admini przeniosą ją do działu w nowych domach :multi: Spisałaś z Pania umowę?? Mamy promocyjne ceny na chipy tylko 30 zł w niektórych lecznicach może warto aby skorzystali. Quote
jaanna019 Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Oczywiście umowa spisana, o czipie też mówiłam, obiecali zaczipować, tytuł już zmieniam. Quote
Guest monia3a Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Czekam na opowieści z nowego domku :multi: Quote
jaanna019 Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Jeszcze w "starym" domu, Kropka w swoim azylu. Quote
wlodek1703 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Wspaniałe wieści:multi::multi::multi: Najlepszego na nowej drodze życia Kropeczko:loveu: Quote
jaanna019 Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Jestem wstępnie umówiona na wizytę poadopcyjną z nową panią Kropki, ups teraz Kiki na następną sobotę. Domek z pieska zadowolony, sunia już się oswoiła i dokazuje. Cieszę się że wszystko jest w porządku:loveu: Quote
betka-sp Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 my też Aniu....ze znalazłaś swoim dziewczętom takie domki :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Guest monia3a Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Napewno jest dobrze :) Weź ze sobą aparacik aby uwiecznić jej szczęście w nowym domku :multi: Quote
betka-sp Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 monia3a napisał(a):Napewno jest dobrze :) Weź ze sobą aparacik aby uwiecznić jej szczęście w nowym domku :multi: hihih...koniecznie.................:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
jaanna019 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Wizyta została odłożona na przyszły tydzień z powodu choroby panującej w domu Kropci. Quote
jaanna019 Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 W środę o 17 idę zobaczyć się z Kropką. Nie jestem pewna sytuacji, bo chyba coś nie gra, ale może to tylko moje przewrażliwienie:oops: zobaczymy. Quote
betka-sp Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 ojjjjjjjjjjjjjjjjjj Ania.........czemu kraczesz na zapas??? czekamy na relację.........:razz: Quote
jaanna019 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Ja kraczę i się martwię, a Julka zaciera ręce:diabloti: bo jak Kropa wróci to na dobre. Quote
jaanna019 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Wizyta poadopcyjna się odbyła i niestety Kika do nas nie wraca:evil_lol: Co prawda zachowywała się bardzo dziwnie, a może normalnie:cool1: Strasznie nas obszczekiwała i warczała długi czas, pewnie się bała że przyszłam ją zabrać:evil_lol: Domek ma wspaniały, wszyscy ją tam kochają i rozpieszczają. Pies zostaje mimo podejrzenia alergii u pani, która będzie się leczyć:lol: Okazało się, że grzeczna, spokojna Kropka odeszła w niebyt, teraz jest niesforna, rozbrykana, radosna - Kika:loveu: Dziś w trakcie wizyty była podobno niezwykle grzeczna, na codzień jest szalona:lol: Poznajecie nietoperka:evil_lol: Mam nadzieję, że młodziutka pani Kiki zdoła się zalogować na forum, bo bardzo się o to stara i wtedy będą wieści z pierwszej ręki. Quote
betka-sp Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 pięknie Kropeczka_Kika wyglada.....lsniaca sierść...ten błysk w oku ;);););) widzać, że czuje sie jak u siebie................bo jest już u siebie........gratulacje mała :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
wlodek1703 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Świetnie się prezentuje czarne maleństwo w nowym domku:loveu: Quote
jaanna019 Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Kropka wraca do mnie, niestety alergia okazała się silniejsza, zostanie u mnie na stałe, Julka przeszczęśliwa:evil_lol: Quote
Guest monia3a Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 No proszę Kropka jest szczęściarą :multi: może jeszcze poszukamy jej innego domku ?? Quote
jaanna019 Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 O nie :shake: teraz to już jej Julka nie wypuści z rąk, żebyście wiedzieli ile ja się od niej nasłuchałam:crazyeye: Kropka zostaje u nas jako osobisty pies Julki;) w sumie to nawet nie żałuję, że tak wyszło:evil_lol: Quote
Guest monia3a Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 I bardzo dobrze, że zostaje :multi: Quote
Recommended Posts