jaanna019 Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Strasznie ciężko zrobić dobre zdjęcie Kropce, nieśmiała jest i unika obiektywu, w przeciwieństwie do pozostałych, które pchają się jak tylko mogą. Ale troszkę się udało: Quote
Guest monia3a Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 http://images32.fotosik.pl/425/b5278000a7e37b1d.jpg Świetne :loveu: zaraz wstawię do allegro :loveu: Aniu może już czas pomyśleć o sterylce, co?? Jakbyś się zdecydowała i uznasz, że mała jest gotowa to daj znać a zaczniemy szykować :) Quote
jaanna019 Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Udało sie umówić Kropkę na sterylkę jeszcze w tym roku, czyli dziś:multi: wieczorem idziemy na zabieg. Trzymanie kciuków wskazane:oops: Quote
wlodek1703 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 jaanna019 napisał(a):Udało sie umówić Kropkę na sterylkę jeszcze w tym roku, czyli dziś:multi: wieczorem idziemy na zabieg. Trzymanie kciuków wskazane:oops: Trzymamy;) Ja lewego bardziej, prawego też troszkę:eviltong: Quote
jaanna019 Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 nie płacz włodziu, zagoi się:calus: wyobraźcie sobie, że ta sterylka to z nieba spadla :multi: Kropcia nosiła w sobie ok. trzytygodniowe fasolki. Biedna musiała załapać tuż przed wypadkiem. Szczęście w nieszczęściu miała ta sunia. Zabieg udany Kropcia już w domu:loveu: Quote
Guest monia3a Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 no ładne kwiatki :evil_lol: w sumie mieliśmy jeszcze troszkę czasu tak ze trzy tyg ;) ale tak przynajmniej szybciej dojdzie do siebie :) Quote
jaanna019 Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Kropcia już czuje się dobrze. Była dziś u weta na kontroli i podaniu antybiotyku. Szwy wyglądają dobrze. Maleńka jest taka słodka, cicha i kochana. Na spacerach strasznie pilnuje się nóg i nawet chodzi pięknie bez smyczy:loveu: Maleńki niekłopotliwy psiaczek. Na sylwestrowe petardy zupełnie nie reagowała, spała sobie i tyle. Quote
betka-sp Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 aaaa....tu kropeczko jesteś...jak się mała czuje??? hopamy w góre po domek :razz: Quote
jaanna019 Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Kropka odżywa, jest bardziej ruchliwa i zaczyna zachowywać się jak normalny psiaczek, czasem jeszcze płacze ale już sporadycznie. Ładnie sie cieszy na człowieka, a te jej poranne świergotanie:loveu: słowik w psim ciałku. Szwy goja się dobrze. Najmniejsza z całego mojego stadka ale też najbardziej czujna, pilnuje domu jak pies obronny:evil_lol: Moja Julcia ją uwielbia i z wzajemnością, tylko u niej na kolanach suni puszcza "sztywność" ciała i odważnie w czasie snu wywala brzuszek. Quote
betka-sp Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 jejku...super, że sie tak malutka rozpręża.......że komus juz ufa do tego stopnia.......:multi::multi: Quote
jaanna019 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Za trzy dni idziemy na zdjęcie szwów:lol: Kropeczka to psiaczek nakolankowy, sama się wpycha bezczelna:evil_lol: i jeszcze dla pozoru ogonkiem merda:loveu: Quote
betka-sp Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 to kropeczko wędrujemy na poszukiwanie domku :multi: Quote
Guest monia3a Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Wysłałam ją do Porannego, będzie w sobotę. Miejmy nadzieję, że ktoś zadzwoni i ją weźmie :roll: Quote
jaanna019 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Dzięki monia. Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś właściwy. Quote
wlodek1703 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Trzymamy kciuki za małą "tirówkę" - Kropkę:loveu: Quote
jaanna019 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 kropka "normalnieje" tzn. budzi mnie w środku nocy jazgotem, bo ktoś idzie po schodach na klatce:diabloti: na spacerach chodzi bez smyczy, pilnuje się i wraca na wołanie, obszczekuje wszystkie psy - 5kg obrońcy:evil_lol: w domu już jej sie nie zdarza załatwić. Biedna w ten mróz to tak szybciutko za.. na tych krótkich łapkach żeby jej nie przymarzły, że tylko jej dupeczka podskakuje. Szybkie siu i qu i leci pierwsza do domu:evil_lol: Quote
betka-sp Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 mądra Kropeczka :razz::razz::razz::razz: hopka po domek........ Quote
betka-sp Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Kropeczko...śniadanko zjedzone??? :cool3::cool3::cool3: to idziemy na spacerek w górę...szukać domku :lol: Quote
jaanna019 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Jutro idziemy na zdjęcie szwów:multi: Wreszcie pozbędziemy się kubraczka :multi: Quote
betka-sp Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 jaanna019 napisał(a):Jutro idziemy na zdjęcie szwów:multi: Wreszcie pozbędziemy się kubraczka :multi: super...:multi:.. to hopamy w górę........... Quote
betka-sp Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 tia..dziewczyny poszły sie pozbyć kubraczka...i zniknęły :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kropeczka w górę......:multi::multi: Quote
Guest monia3a Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Aniu ukazało się ogłoszenie Kropki w Pupilach w Porannym, powiem szczerze, że jeszcze nie doszłam do sklepu po gazetę więc nie wiem ;) Quote
Recommended Posts