Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Strasznie ciężko zrobić dobre zdjęcie Kropce, nieśmiała jest i unika obiektywu, w przeciwieństwie do pozostałych, które pchają się jak tylko mogą. Ale troszkę się udało:

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jaanna019 napisał(a):
Udało sie umówić Kropkę na sterylkę jeszcze w tym roku, czyli dziś:multi: wieczorem idziemy na zabieg. Trzymanie kciuków wskazane:oops:

Trzymamy;) Ja lewego bardziej, prawego też troszkę:eviltong:

Posted

nie płacz włodziu, zagoi się:calus: wyobraźcie sobie, że ta sterylka to z nieba spadla :multi: Kropcia nosiła w sobie ok. trzytygodniowe fasolki. Biedna musiała załapać tuż przed wypadkiem. Szczęście w nieszczęściu miała ta sunia. Zabieg udany Kropcia już w domu:loveu:

Guest monia3a
Posted

no ładne kwiatki :evil_lol: w sumie mieliśmy jeszcze troszkę czasu tak ze trzy tyg ;) ale tak przynajmniej szybciej dojdzie do siebie :)

Posted

Kropcia już czuje się dobrze. Była dziś u weta na kontroli i podaniu antybiotyku. Szwy wyglądają dobrze. Maleńka jest taka słodka, cicha i kochana. Na spacerach strasznie pilnuje się nóg i nawet chodzi pięknie bez smyczy:loveu: Maleńki niekłopotliwy psiaczek. Na sylwestrowe petardy zupełnie nie reagowała, spała sobie i tyle.

Posted

Kropka odżywa, jest bardziej ruchliwa i zaczyna zachowywać się jak normalny psiaczek, czasem jeszcze płacze ale już sporadycznie. Ładnie sie cieszy na człowieka, a te jej poranne świergotanie:loveu: słowik w psim ciałku. Szwy goja się dobrze. Najmniejsza z całego mojego stadka ale też najbardziej czujna, pilnuje domu jak pies obronny:evil_lol: Moja Julcia ją uwielbia i z wzajemnością, tylko u niej na kolanach suni puszcza "sztywność" ciała i odważnie w czasie snu wywala brzuszek.

Guest monia3a
Posted

Wysłałam ją do Porannego, będzie w sobotę. Miejmy nadzieję, że ktoś zadzwoni i ją weźmie :roll:

Posted

kropka "normalnieje" tzn. budzi mnie w środku nocy jazgotem, bo ktoś idzie po schodach na klatce:diabloti: na spacerach chodzi bez smyczy, pilnuje się i wraca na wołanie, obszczekuje wszystkie psy - 5kg obrońcy:evil_lol: w domu już jej sie nie zdarza załatwić. Biedna w ten mróz to tak szybciutko za.. na tych krótkich łapkach żeby jej nie przymarzły, że tylko jej dupeczka podskakuje. Szybkie siu i qu i leci pierwsza do domu:evil_lol:

Guest monia3a
Posted

Aniu ukazało się ogłoszenie Kropki w Pupilach w Porannym, powiem szczerze, że jeszcze nie doszłam do sklepu po gazetę więc nie wiem ;)