Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sluchajcie obserwuje go ktos na allegro ?? jest jakis odzew na ogloszenia ?? moze by jeszcze jakies porobic ??
P.S po drugiej dawce linco-spectinu z metronidazolem jest naprawde duza poprawa :cool3:

• Replies 636
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...Figa ,Ty przesadzasz,jak demi mówi ze ma trzy lata...to tak jest hihihihi:loveu:

Demi,Ty napisz ile jeszcze kasy Ci brakuje do tego hoteliku zebyś znowu nie płaciła ze swoich.:crazyeye:

Posted

wieku nie ma co dodawać, trzeba odejmować, pozatym młodziutko wygląda ;)

a co z tą biegunką i piciem? coś wiemy wiecej?

[B]Dziekuje Majgyo!!![/B]

Wszystko elegancko aktualizuje na pierwszej stronie jeśli chodzi o wpłaty- z 2 3 dniowym opóźnieniem :oops:

eh, straszne to wszystko!

Posted

z piciem i sikaniem radykalna poprawa po linco-spectinie ( wiec ewidentnie mial przeziebione drogi moczowe moim zdaniem) a biegunka juz coraz lepiej - jeszcze kupka nie najlepsza ale o wiele lepiej - powoli coraz wiecej jedzienia dostaje , bo w zeszlym tygodniu dostawal minimalnie po pare kulek intestinala.

Posted

czy ktoś może zebrał ogłoszenia i dał na pierwszą stronę?
ja robilam parę, ale musze uaktualnic i zaraz to zrobie, ale czy moze jest wiecej ogloszen, jak bedzie na 1-szej stronie to bedzie wiadomo czy robic i gdzie robic

Posted

[quote name='xmartix']czy ktoś może zebrał ogłoszenia i dał na pierwszą stronę?
ja robilam parę, ale musze uaktualnic i zaraz to zrobie, ale czy moze jest wiecej ogloszen, jak bedzie na 1-szej stronie to bedzie wiadomo czy robic i gdzie robic[/quote]
ja mu robilam niedawno i jest w WW tylko bez zdjecia :roll:

Posted

[quote name='MagYa^^']Ano wlasnie pusto :crazyeye:
Mysiasty pozostawiony Ciotce sam w samopas... i nikogo wiecej..[/quote]

Ja sobie wypraszam :mad: ja tu flaki sobie wypruwam i dziś nawet Miśka "przykleiłam" tu i ówdzie na mieście ;)

Posted

WLASNIE MOZE PLAKATY?
a MOZE TAKIE ULOTKI DO SKRZYNECK POWRZUCAC , ZE ZDJECIA, OPISEM I NR TELEFONU? ZARAZ KSIAZKE NA BAZAREK WYSTAWIE

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/szklo-kontaktowe-szklarze-bez-kitu-dla-szkieleta-onkowego-kup-teraz-do-31-01-a-130364/#post11689954[/URL]

Posted

[quote name='GoskaGoska']WLASNIE MOZE PLAKATY?
a MOZE TAKIE ULOTKI DO SKRZYNECK POWRZUCAC , ZE ZDJECIA, OPISEM I NR TELEFONU? ZARAZ KSIAZKE NA BAZAREK WYSTAWIE

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/szklo-kontaktowe-szklarze-bez-kitu-dla-szkieleta-onkowego-kup-teraz-do-31-01-a-130364/#post11689954[/URL][/quote]

Dziekuje Gosiu i sorry ze Cie tutaj przywlokłam
ale im wiecej główek tym lepiej:eviltong: