demi Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 no to chwała Bogu dzieki :loveu: dziś robie Ci przelew na jedzonko :roll: Quote
MagYa^^ Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Figa_77']... skad wy wrzucacie zdjecia ?? :eviltong:[/quote] [URL="http://imageshack.us/"]ImageShack® - Image Hosting[/URL] mnie na fotce tez ostatnio zablokowali, musialam zaplacic 1,50 od kazdego nastepnego GB -ale u mnie ruch duzy na serwerze, bo ja mam banerki, podlinkowane.. Quote
Figa_77 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 a tu widze cicho sza .... fotki beda w przyszlym tygodniu bo póki co do soboty musze siedziec we wrocławiu... Demi mówila ze jakas Pani byla zainteresowana miskiem i demi dala Pani moj numer kom, ale odzewu jak dotad nie bylo wiec raczej spalone:shake: Quote
Figa_77 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 A jednak Pani sie odezwala wiec Misiek znalazl chyba nowy domek:loveu: sprawa wyjasni sie ostatecznie do konca tygodnia Quote
giselle4 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [quote name='demi']a która to Pani? Bo jedną chate sprawdziliśmy i mamy małe zastrzeżenia, oby niesłuszne... :roll: Przepraszam, że nie odbieram, ale mój telefon jest na wykończeniu... musze szybko kupić sobie nowy bo przecież kontaktu z ludzmi prawie zero:roll:[/quote] demi niech juz Mysiasty znajdzie domek troche będziesz miała lzej..... u mnie tez ciezko 5 amstaffeczek jak ja im znajdę domy..... za chole....ę nie wiem:shake: Quote
demi Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='Figa_77']A jednak Pani sie odezwala wiec Misiek znalazl chyba nowy domek:loveu: sprawa wyjasni sie ostatecznie do konca tygodnia[/quote] a która to Pani? Bo jedną chate sprawdziliśmy i mamy małe zastrzeżenia, oby niesłuszne... :roll: Przepraszam, że nie odbieram, ale mój telefon jest na wykończeniu... musze szybko kupić sobie nowy bo przecież kontaktu z ludzmi prawie zero:roll: Quote
Figa_77 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 wiesz co nie wiem która bo odywala sie tylko jedna Szczerze mówiąc wydala mi sie nieco dziwna.... poopowiadalam jej potłumaczylam. Nazywa sie Asia wiem ze teraz prace ma miec .. wiem ze jej tz dal jej warunek ze moze wziasc psa jak znajdzie prace, no i wiem ze dzien wczesniej byla u niej Ewa... szczerze mówiąc wydalo mi sie to dziwne.... Quote
MagYa^^ Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ...oby nie żucić się na "surowe mięso" - wszystko trzeba przemyśleć i oddać Mysiastego w najlepsze dla niego ręce. Ale co ja tam piszę, przecież same o tym wiecie ;) A czy ta Pani miala juz pieska? Quote
Figa_77 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 [IMG]http://img504.imageshack.us/img504/9640/p1010362.jpg[/IMG] Królewicz na łożu :lol: [IMG]http://img166.imageshack.us/img166/4807/p1010375.jpg[/IMG] [IMG]http://img504.imageshack.us/img504/5899/p1010383.jpg[/IMG] no i oczywiscie zabawy z Cysiem ( niewyraźne bo chłopaki lubią szalec :cool3:) [IMG]http://img166.imageshack.us/img166/8263/p1010376.jpg[/IMG] Jeszcze na spacerku zrobimy pare zdjec ale to na koniec przyszlego tygodnia bo wrocław ( a raczej uczelnia) póki co mnie goni :shake: Podziękowanie dla MagYa za linka na hosting zdjęc ;) :laola: Quote
Figa_77 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 A czy ta Pani miala juz pieska? Nie wiem bo rozmowa z Panią przez telefon była dosc chaotyczna :eviltong: w kazdym razie umówie sie z pania na rozmowe "twarza w twarz" i zobaczymy.... narazie nie robie sobie nadziei na domek dla Misia bo to musi byc ktos kto ma doswiadczenie z psami itd... jednak Misiek jest po przejsciach i jeszcze wiele musi sie chlopak nauczyc .... Quote
NaamahsChild Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Noo Królewicz, z Ciebie to facet pełną parą:cool3: Baśka, co tam z nim Krzyś robi? Już się bać zaczynam:eviltong: Quote
giselle4 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 ...Tak dobrze to nie miałeś nigdy Mysiasty...masz suuuper gosciu:multi::evil_lol: Quote
MagYa^^ Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='Figa_77']A czy ta Pani miala juz pieska? Nie wiem bo rozmowa z Panią przez telefon była dosc chaotyczna :eviltong: w kazdym razie umówie sie z pania na rozmowe "twarza w twarz" i zobaczymy.... narazie nie robie sobie nadziei na domek dla Misia bo to musi byc ktos kto ma doswiadczenie z psami itd... jednak Misiek jest po przejsciach i jeszcze wiele musi sie chlopak nauczyc ....[/quote] hmmm.... dziwna sytuacja.. Dodam od siebie, że 1,5 tyg. temu została adoptowana ze schronu w czyjeś ręce Misia z mojego podpisu. Po kilku dniach została oddana bo (ponoć) Pani dostała pracę, czy zmieniła pracę... I tym samym pies trafił po kilku dobach spowrotem do schroniska.. Przykra sprawa.. (Miśka znowu adoptowana została tym razem mam nadzieję szczęśliwie) Nie chciałabym osobiście aby z Miśkiem było podobnie.. Sytuacja brzmi podobnie.. Quote
MagYa^^ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [IMG]http://img504.imageshack.us/img504/5899/p1010383.jpg[/IMG] kocham takie pyski :loveu: Quote
Figa_77 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 kurcz ale puuuustki !!!!! pisac cos !!! bo miska juz w ogóle na dogo nie widac !!!! Quote
MagYa^^ Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ja w miarę możliwości pilnuję Miśka... a reszta ciotek olała sprawuchę :mad: Quote
Asiaczek Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Nieeee, nikt nie olał sprawy, tylko wszyscy sa w pracy. Albo prawie wszyscy...:lol: Pzdr. Quote
giselle4 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 ...nie olałam :shake: zwłaszcza ze moralnie zle sie czuje bo bida z mojego terenu:-( Teraz mam na głowie Gabi i Kaje...oraz 4 inne amstaffy ale pamietam demi pamieta....cholera mam dola bo nie mogę wszystkiego pozalatwiac a doszło mi 5 kotow na działce cuuudowne zrobie fotki ,no.... nie uwierzycie...kolory jak z palety barw;) Quote
MagYa^^ Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 No wystarczyło po "żołniersku" nazwać sprawę i odrazu się ciociunie pojawiły :evil_lol: [B]Misiek nie może spadać, nie można i nim zapominać, ogłaszać.. rozgłaszać.. rozchwalać.. promować..[/B] Quote
giselle4 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 ....Mysiasty pokaz pyszczak i do domku:evil_lol::oops: Quote
Recommended Posts