Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majuska']
Nie wiem czy wiecie, że Ritek ma w tylnych łapkach po jednym pazurku więcej? Taka jest oryginalna, a co?:eviltong:[/quote]

no to zmieniamy na Wilkorita.....:evil_lol:....takiego imienia na dogo jeszcze nie ma...:eviltong:

Posted

[quote name='figa33']co tam Rituś u Ciebie?[/quote]

dobrze będzie figuniu .....:calus:....wygląda ze Rita świetnie trafiła....:loveu:
Czekamy aż jej Pani odezwie sie na wątku....

Posted

Jak ci słonko noc minęła ? Pewnie siedzisz przerażona wciśnieta w jakis kącik ale poczekaj jeszcze trochę - upewnisz sie że jesteś bezpieczna i otworzysz na świat....:loveu:

Posted

Dzwoniłam do Ritowego domku i wszystko w najlepszym porządku. Powoli zaprzyjażnia sie z sunią domowniczką / Rzabką -przez rz :eviltong:/,ma apetyt, zwiedza wszystkie kąty ale najlepiej czuje sie pod piecem bądż kredensem....:evil_lol:
Nie chce wychodzic jeszcze na zewnatrz, siuśki i Qpa w domu ale nikt nie robi z tego problemu póki co. Na razie sie oswaja, potem na nauki przyjdzie czas...
Pani Ela przemiła, bardzo ciepło i z uczuciem mówi o suniach , a nam tylko cieszyc się że trafiła do świetnego domku..:multi: Została Ritą. Niedługo będą zdjęcia i bezposrednie wiadomości z nowego domku....:loveu:

Posted

Huuurra ! Takie wiadomości można czytać cały czas. :loveu:
Mam nadzieję ,że Rita oswoi się szybko i wszystko się ułoży.
Pewnie bardzo przeżywa każdą zmianę
Rituś będzie dobrze , nie martw się , to Twój kochany domek!

Posted

Ritek, wyłaż spod tego pieca!
Przesyłam Ci pozdrowienia od Twojego towarzysza podróży Leopolda, Ty tak szczęśliwie zamieszkałaś a on został biedak oszukany:-(
Wyślij mu jakieś pozytywne wibracje Waszym psim językiem, może się uda....

Posted

Zapewniam wszystkich kochanych forumowiczów i forumowiczki, że Rita ma jak najlepsze warunki i duuuużo miłości. No i koleżankę Rzabkę.Jej stałe miejsce jest pod piecem albo pod kredensem, ale stale ją stamtąd wywabiamy różnymi smakołykami. Coraz częściej wychodzi też sama, zwiedzając cały parter. Jak Rzabka szczeka, to i Rita. Jak Rzabka wita kogoś, to i Rita(a potem szybko zmyka).Na spacerki już chodzi, ale dziwne jest dla niej, że do obroży jest coś przymocowane, a na końcu- człowiek? Powoli zaczyna ją to cieszyć. Załatwia się na razie w domu, ale to nie jets duży problem. Nie mamy dywanów, hihihihi...
Bardzo dziękuję Majusce za przywiezienie Rity.Bardzo.My tu wszyscy bardzo się nią cieszymy.
Pozdrowionka od obu suczek dla Leopolda.Oby znalazł dom.

Posted

Witaj *bila....:multi:...nie wkleiłam zdjec Rity które przysłałas mi wczoraj na komórkę bo nie umiem przerzucić na komputer.....:oops:
Taki to juz głąb jestem...:oops::eviltong:

Posted

witaj Bila!! :loveu:
cieszę się ,że Rituś znalazła taki wspaniały domek!:loveu:
jeszcze troszkę , jeszcze chwilkę i dopiero się otworzy na świat ta nasza orzechowska piękność.
Bardzo się cieszę!!:multi::multi::multi:

Posted

A tu czekoladowy pyszczek jeszcze u Majuski :p

[URL=http://img6.imageshack.us/my.php?image=ritaileopold025.jpg][IMG]http://img6.imageshack.us/img6/632/ritaileopold025.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Rituś jest domowym psem całą gębusią. Wiecie, że ma duży temperament, lubi biegać i skakać? Tak jest! Lubi pieszczotki, głaskanie po brzuszku, skacze przez małe płotki. Robi kupkę i siku na dworze, bo uczy się od Rzabki. Ta próbuje dominować nad młodszą sunią, ale coraz częściej Rita się odgryza, a raczej odszczypuje, hihihi...
Obie lubią bawić się i biegać razem. Rita reaguje na gwizdanie i wołanie po imieniu, chociaż jest trochę onieśmielona- jak się ją woła, to przybiega, a potem zawraca.
Kiedy chce być sama, wchodzi pod kredens.Początkowo zastawiałam to miejsce pudełkami po butach, ale stwierdziłam, że ma prawo czasem się chować.Jak każdy,czasem chce być sama, prawda?Bo wiecie, pod kredensem Rzaba się nie mieści...
[IMG]http://img6.imageshack.us/img6/706/ritapodkredensem.jpg[/IMG]

Posted

uwielbiam czytać o Ricie i jej cudownym teraz życiu!!:loveu::loveu:
dziękuje bardzo za te informacje:lol:
Rituś się rozwija , pewnie , to kochana dziewczynka, będzie dobrze , będzie bardzo dobrze , fajnie ,że ma koleżankę , to na pewno ją ośmiela i jak widać uczy wielu pożytecznych rzeczy:cool3:
pozdrowienia dla całej kochanej Rodzinki Rity:Rose:

ps. a ja dziś zobaczyłam Ritę-Czekoladkę na stronie schroniska do adopcji i serce mi zamarło...:shocked!:

Posted

Oczywiście, to nie jest prima- aprilis. A zdjęcia jeszcze stare, bo Rita tak biega, że jak próbowałam jej zrobić zdjęcie na spacerze, to wszystkie były rozmazane!!!;)