karolciasz28 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [quote name='becia66'][B][SIZE=6][COLOR=Red]Rita jedzie w piątek do nowego domku....[/COLOR][/SIZE][/B]:multi::multi::multi::multi::multi: [COLOR=Indigo][SIZE=3] [/SIZE][/COLOR][/quote] :laola::Cool!: Riciu niech Ci się wjedzie w nowym domku :multi: Quote
Becia66 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [quote name='figa33'] beciu66 dzięki...:Rose::Rose::Rose:[/quote] Podziękowania to sie należą Neczce i Majusce które własnie w tej chwili wiozą Ritę z Leopoldem do Rzeszowa, a w piątek Majuska podwozi ich do domków.....:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::bigcool: Quote
Becia66 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [quote name='Miśka84'] Beciu napisz coś więcej[/quote] Wczoraj wieczorem zadzwoniła do mnie pani bardzo zainteresowana adopcją Rity. Jest psychologiem. Przeprowadzili się niedawno do domku z ogrodkiem i maja sporo miejsca i miłości dla drugiego psa bo maja juz jedną, tez schroniskową sunie. Sunia tez potrzebuje towarzyszkę do zabawy bo pod blokiem miała duzo koleżanek, a tu czuje się samotna. Adopcja ekspresowa bo Rita dołącza do piątkowego transportu Leopolda do Krakowa i potem jedzie jeszcze dalej - do Prudnika na Śląsku . Pani wyjeżdża po nią do Katowic.....:cunao: Majuska nie wiem jak ci dziękować bo gdyby nie ty.......:buzi: :Rose:....ech...te transporty zawsze były kością w gardle.... Quote
Becia66 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Rita wypatrzona na allegro wyróżnionym założonym przez [COLOR=DarkRed]Figę33. :multi: [COLOR=Black]Figuniu jeszcze raz wielkie dzięki.....:buzi: ...wcześniej Funia, teraz Rita....:Rose:[/COLOR] [/COLOR] Quote
figa33 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 a jak Rita sie zachowuje ? troszkę nadzieja w nią wstąpiła?:lol: boszzzzze jaka jestem szczęśliwa!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Becia66 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 [quote name='figa33']a jak Rita sie zachowuje ? troszkę nadzieja w nią wstąpiła?:lol: boszzzzze jaka jestem szczęśliwa!!:loveu::loveu::loveu:[/quote] Rita jest z Leopoldem u Majuski......no i dobrze, niech sie przyzwyczajają do siebie bo podróż przed nimi daleka....:lol: Quote
figa33 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 ale to fajnie , wreszcie w domku , z człowiekiem , napisz koniecznie jak spędziła pierwsza noc poza schroniskiem:lol: Quote
Becia66 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Rita ponoć śmiertelnie przerażona zamieszkala pod łóżkiem....:shake: Quote
figa33 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 ojej , czyli nie wychodzi wcale ?:shake: przełamie się , ona troszkę bojaźliwa , zaraz zobaczy ,że będzie mieć wspaniale Quote
Becia66 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='figa33']ojej , czyli nie wychodzi wcale ?:shake: przełamie się , ona troszkę bojaźliwa , zaraz zobaczy ,że będzie mieć wspaniale[/quote] mam tylko nadzieje że nowa Pania to nie zrazi....:shake:...no ale w końcu jest psychologiem i powinna dać radę.....:eviltong: Quote
figa33 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Rituś ,będzie dobrze , już teraz tylko dobrze.. Quote
SZPiLKA23 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 A ja dzisiaj wyprowadziłam cały były Ritowy boks ;) Quote
majuska Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Przepraszam, że z takim opóźnieniem trafiłam na wątek Rity, ale jeszcze nie ogarniam tego wszystkiego. Widzę ,że wszyscy ciekawi.. juz piszę. Rituś w podróży bardzo grzecznie spała z Leopoldem. Ale w domu strach wygrał, zamieszkało maleństwo pod łóżkiem:-( Co ja się do niej ogadałam, a ile pysznej szyneczki zniknęło w rudej paszczy....:evil_lol::evil_lol: No cóż trzeba być cierpliwym. Dziś już troszkę lepiej, od czasu do czasu wychodzi, pomerda ogonkiem, daje się pogłaskać, ale jednak zaraz pod łóżeczkiem znika. Spacery niestety nie wchodzą w grę, panika przy zapinaniu smyczy i paraliż zupełny ( kupa i siku w domu:angryy: ) Jutro rano wyruszamy do nowego domku. Pani jest przygotowana na przyjęcie Rituśki, ma doświadczenie z takimi nieśmiałymi... Jak na mój gust kilka dni i po przestraszonej Ricie nie będzie śladu. Jutro po powrocie zdam relację. Trzymajcie kciuki za bezproblemową podróż. Quote
Becia66 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='majuska'] Jutro po powrocie zdam relację. Trzymajcie kciuki za bezproblemową podróż.[/quote] Też gadanie...:eviltong:......juz od wczoraj trzymam......:evil_lol::thumbs: Quote
figa33 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 o tak ! kciuki mocna będą trzymane!:lol: i koniecznie napisz jak tam było u nowej Pani:modla: Quote
Becia66 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 no szykuj się mała jutro wielki dzień......:multi: Quote
Becia66 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='figa33']Rita pewnie w drodze...[/quote] od rana o tym myslę.....:lol: Quote
SZPiLKA23 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Mam nadzieje ze wszystko pojdzie gładko :) Quote
Becia66 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Rita już w objęciach nowej Pani !!! :multi::multi::multi:.....wrażenie jak najlepsze...:loveu: Majuska więcej napisze po powrocie z trasy... Quote
majuska Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Rozpisałam się o Poldziu i zapomniałam o Ritce. Spoko , spoko, Rita ma dom marzeń, nie ma sie co denerwować. Riciowa Pańcia ma link do tego wątku i na pewno sie tu do nas odezwie. Póki co wiem, że dojechali do domciu szczęśliwie, Ritek ma apetyt, ale na razie podoba sie jej mieszkanie pod piecem w kuchni ( ale to na razie...), powinno od jutra pójść z górki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie wiem czy wiecie, że Ritek ma w tylnych łapkach po jednym pazurku więcej? Taka jest oryginalna, a co?:eviltong: Quote
Recommended Posts