lunarmermaid Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Wpadłam na kolację do domku i już odpisuję. Jak na razie Spajek ma się calkiem dobrze w domku,ucieka z polka jak tylko drzwi się otworzą i nie ma zamiaru czasem wychodzić....muszę go na siłę ciągnąć,żeby wylazł się załatwić.Polubił domek,co w jego przypadku rokuje dobrze jeżeli chodzi o adopcję. Myślę,że na razie chyba lepiej dla niego zrobić mu ogłoszenia. Choć będzie mi bardzo smutno,jak odejdzie do swojego domku....:-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albiemu Posted November 9, 2009 Author Share Posted November 9, 2009 [quote name='lunarmermaid']Wpadłam na kolację do domku i już odpisuję. Jak na razie Spajek ma się calkiem dobrze w domku,ucieka z polka jak tylko drzwi się otworzą i nie ma zamiaru czasem wychodzić....muszę go na siłę ciągnąć,żeby wylazł się załatwić.Polubił domek,co w jego przypadku rokuje dobrze jeżeli chodzi o adopcję. Myślę,że na razie chyba lepiej dla niego zrobić mu ogłoszenia. Choć będzie mi bardzo smutno,jak odejdzie do swojego domku....:-([/QUOTE] dobrze więc, umawiamy się, że za zebraną z bazarku kwotę zrobimy ogłoszenia płatne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albiemu Posted November 11, 2009 Author Share Posted November 11, 2009 Bazarek dla Spajkusia :) [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13485000#post13485000]po drugiej stronie lustra widzę swój dom, czyli bazarek dla Spajkiego do 27.11.09 - Dogomania Forum[/url] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 W goreeee.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majuska Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 I jeszcze jeden bazaros dla Spajkeros: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/super-pierscionek-torebki-inne-gadzety-na-orzeszki-do-29-11-a-173802/[/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunarmermaid Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 A ja nareszcie mam chwilkę czasu,żeby spokojnie usiąść - po szpitalu i po potwornej mej grypie... Bardzo dziękujemy ze Spajuniem za bazarki. Mój TZ mówi na Spajka żołądek,bo co tylko wychodzi się z domu z czymś w dłoni to Spaky od razu myśli,że to jedzonko... i ostatnio zjadłby mojemu TZowi popierosa. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 A to palacz :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunarmermaid Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 Cichutko u Spajunia.... A Spajunio też cichutko. Ostatnio zrobił mi niespodziankę.Zostawiłam go na polku razem z Kudłatkiem.Przychodzę a tu nic nie biega koło bramki.Ani Spajek ani Kudzio.Dopiero jak trzasnęła bramka to wylazły dwa zaspańce z budy....Chyba nie chciało im się tak długo na mnie czekać to poszły sobie spać,bo zimno było.Razem w jednej budzie!!! Chyba się polubiły... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Spajus ma kolege ale domku nadal nie:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albiemu Posted November 29, 2009 Author Share Posted November 29, 2009 bazarek zamknięty - mamy z niego 84,99 zł - pomalutku ale do przodu :) Ukochaj Sajkiego, wszystko będzie dobrze. Jutro podpytam o ogłoszenie w Moim Psie - jaki koszt i kiedy jakieś promocje. Damy radę! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majuska Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Ja własnie też zakończyłam bazarek na orzeszki ,z przeznaczeniem głównie na Spajkiego jest z niego 121 zł. Dajcie cynk dziewczyny ile potrzebujecie, jak ja pozbieram przelewy to przeleję na wskazane konto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunarmermaid Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Domek też się znajdzie.Jak na razie Spajek jest szczęśliwy i zadowolony.Więcej nie potrzeba. Ja też się cieszę,że mieszka ze mną... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunarmermaid Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Spajuniek pozdrawia cioteczki i domku wypatruje...Chociaż przypuszczam,że ten pomysł nie bardzo by mu się podobał,gdyby o nim wiedział.;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 Pewnie tak............ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZPiLKA23 Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 1........... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunarmermaid Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Spajek,Spajek gdzie twój domek się podziewa??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunarmermaid Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Nowe zdjęcia Spajka w domu na jego miejscu spańkowym i na polku. [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/b5fcf3877b444168.html"][IMG]http://images43.fotosik.pl/238/b5fcf3877b444168med.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/7bb84f59acedc536.html"][IMG]http://images45.fotosik.pl/239/7bb84f59acedc536med.jpg[/IMG][/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunarmermaid Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 I filmik... [URL]http://www.youtube.com/user/lunarmermaid17[/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunarmermaid Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Nikt nas nie odwiedził...:-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majuska Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Ja byłam, Spajki piękny, na filmiku widać jaka błyszcząca sierść, wyglada super i czuje się przy Was super, gdzie ten orzechowski dzikusek??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L/Olka Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 ja też zaglądam. Trafiłam do Was przez bazarek[B] albiemu[/B]. Spajki śliczny - i jak on się fajnie cieszy! Widać na tym filmiku, że wyraża radość całym sobą! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunarmermaid Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Dzikuska już dawno nie ma,teraz to jest kochany,miły,przytulaśny pies. Zwłaszcza moja najmłodsza 2-letnia córcia go lubi,bo to jedyny pies w domu,który daje jej się pogłaskać i poprzytulać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albiemu Posted December 16, 2009 Author Share Posted December 16, 2009 ja jeszcze nie mam wszystkich pieniążków z aukcji, jak będę miała wszystkie wpłaty dam znać co i jak - wygląda na to, że uzbieramy więcej bo kochane dogomaniaczki dodają coś od siebie. Lunamermaid, proszę jeszcze o cierpliwość, mam nadzieję niebawem będę znała dokładną kwotę z bazarku. Ukochaj przystojniaka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunarmermaid Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Przystojniak dzisiaj znowu piszczy z bólu. Na schodach na polku leży trochę śniegu a Spajek po nich za szybko biega...no i znowu uderzył grzbietem lub łapą o filar.Przy każdym ruchu skomle.Jak go Kudłaty dotknął łapą to Spajek go pogryzł...po futrze. Dostał tabletkę przeciwbólową razem z kolacją,mam nadzieję,że do rana mu przejdzie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunarmermaid Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Spajek ma chyba problemy reumatyczne z lewą tylną nóżką. Jak przyszedł do mnie to po pewnym czasie utykał na nią,zreszta pisałam o tym. Mam wrażenie,że jak ja przeciąży bieganiem lub teraz przy zimnie to bardzo go ta noga boli. Najgorszy problem z wchodzeniem po schodach,a tych u mnie sporo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts