Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 592
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

EDIT:
Beluli sie urywają telefony: z różnych miast, gdańsk, poznań, ruda śląska. jeden fajny z wawy, belula chce jechać na wizyte w piątek wieczorem, na mokotowie. prośba: kto pojedzie z belulą? ja nie mogę.
belula zbiera inne rozsądne kontakty dla innych piesków.
mru, dobra robota!

Posted

ojezu ja bym poszła!!!! ale jestem chora na zwolnieniu :(:(:(:( od dziś...

właśnie zastanawiałam sie czy by nie uprzedzić Beluli hihi, że mogą się tel urywać ;)
ale za późno :eviltong:

Posted

Ilośc telefonów przekroczyła wszelkie oczekiwania.

Pewna pani z Krakowa szuka małego pieska. Kto wie o takim?
Sama nie będzie szukać, mam jej tel. Dorosła psinka dla Pani z Krakowa --- raz!!!

Rekinek jest poumawiany już :)
Więcej info wieczorkiem.
Mru --- pobiłaś rekordy :Cool!:

Posted

Moze Benio?

Benio ma obecnie 3 lata do schroniska trafił po smierci właściciela.
Jest niewielkim psiakiem na niskich łapkach o mocnej budowie
jak rasowy Lancashire Heeler.

Wyraznie był bardzo mocno przywiazany do własciciela.
Na poczatku schroniskowego zycia wiekszosc czasu spedził w lezac w budzie, z czasem stał sie odważniejszy.

=====================================

Czador?

Czador - ma około 6 lat, jest psiakiem o naprawdę przemiłej naturze. Czeka na człowieka, na kontakt, odrobine uwagi. Jak wiele psów patrzy przez schroniskowe kraty i w jego oczach nie ma mniej smutku niz w oczach pozostałych, jednak potrafi przykuć uwagę, zatrzymać ... Nigdy nie udało mu sie to na tyle skutecznie aby zatrzymać człowieka na tyle długo aby zdecydował się dać mu dom.

=====================================

Arbuz?

Arbuz - ok. 4 letni pies, który przybłąkał się do gospodarstwa i został odprowadzony do schroniska, jest bojaźliwy i potrzebuje czasu by zaaklimatyzować się w nowym miejscu. Obecnie juz odnalazł sie w schroniskowej rzeczywistości jest bardzo fajnym psem :)

===============================

Niurek

Młody około roczny pies, miły, spokojny, bardzo smutny

===========================
Amor

Amor- 4 letni pies o ślicznym jasno biszkoptowym umaszczeniu, lubi wylegiwać się na budzie i grzać do słońca, akceptuje inne psy ale bywa zazdrosny. Powoli traci nadzieje na lepsze jutro.

================================

Lobo

Lobo- 8 miesięczny delikatny piesek wyrzucony z auta, niezbyt dobrze radzi sobie ze schroniskowym życiem, jest nieprzystosowany i bardzo zagubiony, potrzebuje człowieka na już bo tylko przy nim czuje się bezpiecznie. Mimo młodego wieku jest bardzo spokojny, tylko by sie miział :)

=======================

Jeszcze paru kandydatow by sie znalazło ;)

Posted

mru napisał(a):
ojej ale tak telefonicznie to ciężko jej będzie przedstawić, niech zapoda maila :)

a do ilu kg?

Rekinku, życzę najlepszego domku...

To trochę starsza Pani, chyba nie używa internetu. Trzeba do niej zadzwonić. Tyle dałyście Tu biedaków... Pani chce malutkiego, chętnie dam numer telefonu, ale chyba raczej na pw. Piszcie, to odpowiem.

Co do Rekinka, to wieczorem dostałam maila, że Pani, do której miałam jechać, sprawdzić domek, z przykrością musi zrezygnować, tak więc sprawa nadal jest otwarta.
Mam zapisane kilka telefonów, od osób, które dzwoniły, jest fajna Pani z Podkowy Leśnej, która czeka jutro na telefon ode mnie.
Czy ktoś jest z Podkowy tutaj??

Posted

orpha napisał(a):
moge jechac z Belula jakby co , wbiłam sie w trybiki wizyt a i doswiadczenie mi sie przyda

Dzięki, że możesz jechać. Ale na razie Mokotów odpadł..
Mam Podkowę Leśną albo jeszcze inne miejsca, dobrze, że telefony pozapisywałam.

Posted

a widzisz, a taka niby fajna była... pewnie rodzice tak naprawde nie chcieli...
tyle było telefonw, na pewno cos sie wybierze.

podkowa leśna, hmmm. w okolicy jest abrakadabra, mieszka jakoś w tych rejonach, ale dawno jej nie widziałam na dogo....

Posted

Rozmawiałam z następna Panią z Wierzbna, to chyba też należy do Mokotowa, Pani jest samotna, bardzo chce towarzysza, poprzedni niestety już odszedł za TM... Umówiłam się, że zadzwonię i jutro wizyta!