Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Buszki']Właśnie ,że się poznała :cool3:.Stwierdziła że za duży i za kudłaty,nie da Mu rady :evil_lol:.Wolała cziłkę zamęczać :diabloti:.[/QUOTE]

Oj tam, 0oj tam ;)

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Buszki']Witamy w wiatrodzień ;)[/QUOTE]

I my witamy się,zapizgani:evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']hejka ;)[/QUOTE]

Hello :)

[quote name='Buszki']Witamy w wiatrodzień ;)[/QUOTE]

Witanko w deszczowiatrodzień ;)

[quote name='marta.k9080']I my witamy się,zapizgani:evil_lol:[/QUOTE]

Dzień dobry.

Posted

[quote name='dOgLoV']dzien dobry ;)[/QUOTE]

[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl6.glitter-graphics.net/pub/1427/1427056qmw5rx26wh.gif[/img][/url]
Dzień dobry

Posted

[quote name='Błyskotka']A jeśli chodzi o "numery" pani sędziny to u nas oceniała chow chowy na stole ;)[/QUOTE]

:crazyeye: bez komentarza...

Posted

[quote name='dOgLoV']co za babsko , gdzie ona tam wlazła :evil_lol:[/QUOTE]

:niewiem::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='M&S']:niewiem::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE]

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: nie mogłam sie powstrzymać :oops:

Posted

[quote name='dOgLoV']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: nie mogłam sie powstrzymać :oops:[/QUOTE]

I słusznie, poprawiłaś mi humor :)

Posted

[quote name='M&S']I słusznie, poprawiłaś mi humor :)[/QUOTE]

cieszy mnie to bardzo :multi::lol:

mnie sędziowie chyba nigdy nie przestaną zadziwiać , pamiętam jeden sędzia był ubrany w białe spodnie i miał stringi na sobie :lol: w ogóle wygladał jak kobieta , miał nawet kapelusz na głowie i takie dłuższe włosy ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']cieszy mnie to bardzo :multi::lol:

mnie sędziowie chyba nigdy nie przestaną zadziwiać , pamiętam jeden sędzia był ubrany w białe spodnie i miał stringi na sobie :lol: w ogóle wygladał jak kobieta , miał nawet kapelusz na głowie i takie dłuższe włosy ;)[/QUOTE]

:):):)

Takiego stjla miał ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']cieszy mnie to bardzo :multi::lol:

mnie sędziowie chyba nigdy nie przestaną zadziwiać , pamiętam jeden sędzia był ubrany w białe spodnie i miał stringi na sobie :lol: w ogóle wygladał jak kobieta , miał nawet kapelusz na głowie i takie dłuższe włosy ;)[/QUOTE]

A może to była kobieta,tylko jak facet wyglądała :evil_lol:.

Posted

[quote name='tulasy']Czuje sie wywołana do tablicy
Kimi jest po naszym Jankesie i Multance Mag Force. Jako szczeniak miała malutki krawacik (poszukam zdjęć i wstawię) Poszła do Szczecina ale nikt nie mówił że będzie wystawiana.
Dopiero na zdjęciach z Głogowa zobaczyłam jak wygląda (przerzucę zdjęcia z forum) i faktycznie ma duży biały pas. czyli powinna byc zdyskawlifikowana. - i sędzia nie zna wzorca i ocenia na "oko" Odbiór miotu p Krystyna Jasielska - fachowiec znajacy rasę (ale jak mówię w szczenięcym wieku nie miała takiego ogromego przrbarwienie
Właściciele wybieraja sie do Łodzi na wystawe więc sama obejrze sukę i porozmawiam z właścicielami
Basia[/QUOTE]
To czekamy na fotki:)

Pzdr.

Posted

[quote name='jamnicze']hej :)

Niestety, praca oddziałów zostawia wiele do życzenia. Czasami mam wrażenie, że w ZK chodzi głównie o kasę, a psy ...? To tylko psy i robią za dodatek.[/QUOTE]

Hej :)

Czasami też mam takie wrażenie.

[quote name='Buszki']A może to była kobieta,tylko jak facet wyglądała :evil_lol:.[/QUOTE]

A to ciekawe;)

Posted

[quote name='dOgLoV']

Chyba trans to był ;)