M&S Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 [quote name='Buszki']Właśnie ,że się poznała :cool3:.Stwierdziła że za duży i za kudłaty,nie da Mu rady :evil_lol:.Wolała cziłkę zamęczać :diabloti:.[/QUOTE] Oj tam, 0oj tam ;) Quote
Guest wolfheart Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Buszki']Witamy w wiatrodzień ;)[/QUOTE] I my witamy się,zapizgani:evil_lol: Quote
M&S Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka ;)[/QUOTE] Hello :) [quote name='Buszki']Witamy w wiatrodzień ;)[/QUOTE] Witanko w deszczowiatrodzień ;) [quote name='marta.k9080']I my witamy się,zapizgani:evil_lol:[/QUOTE] Dzień dobry. Quote
M&S Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='dOgLoV']dzien dobry ;)[/QUOTE] [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl6.glitter-graphics.net/pub/1427/1427056qmw5rx26wh.gif[/img][/url] Dzień dobry Quote
Błyskotka Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 A jeśli chodzi o "numery" pani sędziny to u nas oceniała chow chowy na stole ;) Quote
M&S Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='Błyskotka']A jeśli chodzi o "numery" pani sędziny to u nas oceniała chow chowy na stole ;)[/QUOTE] :crazyeye: bez komentarza... Quote
łamAga Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='Błyskotka']A jeśli chodzi o "numery" pani sędziny to u nas oceniała chow chowy na stole ;)[/QUOTE] co za babsko , gdzie ona tam wlazła :evil_lol: Quote
M&S Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='dOgLoV']co za babsko , gdzie ona tam wlazła :evil_lol:[/QUOTE] :niewiem::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
łamAga Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='M&S']:niewiem::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: nie mogłam sie powstrzymać :oops: Quote
M&S Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='dOgLoV']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: nie mogłam sie powstrzymać :oops:[/QUOTE] I słusznie, poprawiłaś mi humor :) Quote
łamAga Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='M&S']I słusznie, poprawiłaś mi humor :)[/QUOTE] cieszy mnie to bardzo :multi::lol: mnie sędziowie chyba nigdy nie przestaną zadziwiać , pamiętam jeden sędzia był ubrany w białe spodnie i miał stringi na sobie :lol: w ogóle wygladał jak kobieta , miał nawet kapelusz na głowie i takie dłuższe włosy ;) Quote
M&S Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='dOgLoV']cieszy mnie to bardzo :multi::lol: mnie sędziowie chyba nigdy nie przestaną zadziwiać , pamiętam jeden sędzia był ubrany w białe spodnie i miał stringi na sobie :lol: w ogóle wygladał jak kobieta , miał nawet kapelusz na głowie i takie dłuższe włosy ;)[/QUOTE] :):):) Takiego stjla miał ;) Quote
jamnicze Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 hej :) Niestety, praca oddziałów zostawia wiele do życzenia. Czasami mam wrażenie, że w ZK chodzi głównie o kasę, a psy ...? To tylko psy i robią za dodatek. Quote
Buszki Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='dOgLoV']cieszy mnie to bardzo :multi::lol: mnie sędziowie chyba nigdy nie przestaną zadziwiać , pamiętam jeden sędzia był ubrany w białe spodnie i miał stringi na sobie :lol: w ogóle wygladał jak kobieta , miał nawet kapelusz na głowie i takie dłuższe włosy ;)[/QUOTE] A może to była kobieta,tylko jak facet wyglądała :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 [quote name='tulasy']Czuje sie wywołana do tablicy Kimi jest po naszym Jankesie i Multance Mag Force. Jako szczeniak miała malutki krawacik (poszukam zdjęć i wstawię) Poszła do Szczecina ale nikt nie mówił że będzie wystawiana. Dopiero na zdjęciach z Głogowa zobaczyłam jak wygląda (przerzucę zdjęcia z forum) i faktycznie ma duży biały pas. czyli powinna byc zdyskawlifikowana. - i sędzia nie zna wzorca i ocenia na "oko" Odbiór miotu p Krystyna Jasielska - fachowiec znajacy rasę (ale jak mówię w szczenięcym wieku nie miała takiego ogromego przrbarwienie Właściciele wybieraja sie do Łodzi na wystawe więc sama obejrze sukę i porozmawiam z właścicielami Basia[/QUOTE] To czekamy na fotki:) Pzdr. Quote
M&S Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='jamnicze']hej :) Niestety, praca oddziałów zostawia wiele do życzenia. Czasami mam wrażenie, że w ZK chodzi głównie o kasę, a psy ...? To tylko psy i robią za dodatek.[/QUOTE] Hej :) Czasami też mam takie wrażenie. [quote name='Buszki']A może to była kobieta,tylko jak facet wyglądała :evil_lol:.[/QUOTE] A to ciekawe;) Quote
Błyskotka Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='dOgLoV'] mnie sędziowie chyba nigdy nie przestaną zadziwiać , pamiętam jeden sędzia był ubrany w białe spodnie i miał stringi na sobie :lol: w ogóle wygladał jak kobieta , miał nawet kapelusz na głowie i takie dłuższe włosy ;)[/QUOTE] Chyba trans to był ;) Quote
łamAga Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Dzień doberek ;) [quote name='Buszki']A może to była kobieta,tylko jak facet wyglądała :evil_lol:.[/QUOTE] Y-y to na pewno był facet , ale wyglądał jak gej :lol: Quote
Buszki Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='dOgLoV'] Y-y to na pewno był facet , ale wyglądał jak gej :lol:[/QUOTE] No to wszystko jasne,gej to nie facet ;). Quote
Asiaczek Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Jedźcie osroznie i wracajcie z usmiechami na twarzy. Ja jutro mocno trzymam i za Was kciuki:) pzdr. Quote
Recommended Posts