łamAga Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 dzien dobry ;) u nas dzisiaj bez opadów :lol: a na przyszły tydzień zapowiadają temperaturę dodatnia , bedzie niezła chlapa :roll: Quote
M&S Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='dOgLoV']dzien dobry ;) u nas dzisiaj bez opadów :lol: a na przyszły tydzień zapowiadają temperaturę dodatnia , bedzie niezła chlapa :roll:[/QUOTE] Dzień dobry:) U nas też przestało padać. Widziałam prognozę, zapowiada się pływanko. Quote
Błyskotka Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 No jak to wszystko będzie topnieć to masakra :shake:. Quote
M&S Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='Błyskotka']No jak to wszystko będzie topnieć to masakra :shake:.[/QUOTE] Niestety miło nie będzie. Quote
Oscar Patric Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 popołudniowe dzień dobry,miłego weekendu:) Quote
stokrotka.af Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 wieczorne witanko własnie piekę szarlotkę ktoś chętny ? ;) Quote
M&S Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='Aleksandra95']Dzień dobry :):):)[/QUOTE] Dzień dobry:) [quote name='unikatowydiament']popołudniowe dzień dobry,miłego weekendu:)[/QUOTE] Hejka, będzie miły (tak myślę;)) [quote name='marta.k9080']mgliste dobry wieczór[/QUOTE] U nas mgły nie ma, doberek. [quote name='stokrotka.af']wieczorne witanko własnie piekę szarlotkę ktoś chętny ? ;)[/QUOTE] Hello, ja, ja jestem chętna:cool3: Quote
Shilomaniak Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='stokrotka.af']wieczorne witanko własnie piekę szarlotkę ktoś chętny ? ;)[/QUOTE] Witam wieczorową porą. To Stokrotko jak będziesz wiozła do M&S ciacho to zajrzyj do nas , my też lubimy, tylko się pospiesz bo nie będzziesz wiozła tylko wiosła :evil_lol: będą potrzebne. Pocieszające jest to że śnieg się rozpuści, a potem przyjdzie mróz i zetnie i będzie lodowisko ,sam nie wiem co gorsze. Quote
M&S Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='Shilomaniak']Witam wieczorową porą. To Stokrotko jak będziesz wiozła do M&S ciacho to zajrzyj do nas , my też lubimy, tylko się pospiesz bo nie będzziesz wiozła tylko wiosła :evil_lol: będą potrzebne. Pocieszające jest to że śnieg się rozpuści, a potem przyjdzie mróz i zetnie i będzie lodowisko ,sam nie wiem co gorsze.[/QUOTE] Cześć:) Nie strasz tym lodem. To będzie masakra. Quote
Shilomaniak Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 No przeca żartowałem z tym lodem, życzę wszystkim słoneczka.:cool1: Życzliwy Quote
M&S Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='Shilomaniak']No przeca żartowałem z tym lodem, życzę wszystkim słoneczka.:cool1: Życzliwy[/QUOTE] Uff, co za ulga;) Quote
Buszki Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Witamy :). U nas dzisiaj jest słoneczko i tak jakby troszkę cieplej :). Quote
łamAga Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Hejka ;) u nas dzisiaj miało być -8 a jest niecałe -4 :cool3: Quote
stokrotka.af Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 doberek, szarlotki nie dowiozę bo TZ wszamał całą ;) moja mama złamała sobie rękę na takiej ślizgawicy ukrytej pod śniegiem :( Quote
jamnicze Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 A u nas dzisiaj mróz i baskom łapusie i dooopelki marzną :shake: Quote
Shilomaniak Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Pozdrowionka z zimnej Warszawy/ minus 15/, ale jak obiecałem tak i słoneczko przyszło, jak pieknie dziś w lesie, biało i słoneczko przebijało sie przez gałęzie. Wiiiiiiiosny! Quote
Buszki Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 To jeszcze się podrażnię ;).My już w domku odpoczywamy przy kominku :diabloti:. Quote
Asiaczek Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [B]M&S[/B] - gratulacje za CAJC'a ze Slashem:) I może jednak szkoda, że nie wręczylas pani sędzi kopii wzorca szpiców wilczych... pzdr. Quote
Recommended Posts