łamAga Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 [quote name='M&S']Bardzo Ci współczuję, biedna jesteś z tymi przypadłościami....[/QUOTE] cała jestem jedna wielka przypadłością , alergie , choroba lokomocyjna itd byc moze to wina tego ze jestem wczesniakiem , urodziłam sie w 8 miesiacu , niby w najgorszym i teraz mam .... Quote
Kaaasia Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 [quote name='M&S']Masz blisko do lasu, wystarczy wsiąść do autobusu....;) [/QUOTE] Za dużo z tym roboty ;) Dzisiaj sobie pospacerowaliśmy prawie przy lesie ;). Od razu inne powietrze ale z grzybków to tylko muchomory :lol: Quote
M&S Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 [quote name='dOgLoV']cała jestem jedna wielka przypadłością , alergie , choroba lokomocyjna itd byc moze to wina tego ze jestem wczesniakiem , urodziłam sie w 8 miesiacu , niby w najgorszym i teraz mam ....[/QUOTE] Może coś w tym jest.....ale trzeba sobie z tym radzić. Quote
M&S Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 [quote name='Kaaasia']Za dużo z tym roboty ;) Dzisiaj sobie pospacerowaliśmy prawie przy lesie ;). Od razu inne powietrze ale z grzybków to tylko muchomory :lol:[/QUOTE] Oj tam, oj tam....;) Ja odróżniam tylko muchomory, reszta to czarna magia:) Quote
Izabela124. Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 [quote name='M&S'] Ja odróżniam tylko muchomory, reszta to czarna magia:)[/QUOTE]To tak samo jak ja :D No jeszcze papierzaki :diabloti: Quote
kalyna Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 [URL]http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/ResizeofDSC02891.jpg[/URL] kopiuj-wklej :) aż ciężko odróżnić, który to który :lol: A ja uwielbiam zbierać i jeść grzywki :loveu: Quote
M&S Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 [quote name='Izabela124.']To tak samo jak ja :D No jeszcze papierzaki :diabloti:[/QUOTE] Od razu mi lepiej;):) [quote name='kalyna'][URL]http://i1160.photobucket.com/albums/q492/Kulkowska/ResizeofDSC02891.jpg[/URL] kopiuj-wklej :) aż ciężko odróżnić, który to który :lol: A ja uwielbiam zbierać i jeść grzywki :loveu:[/QUOTE] Łatwo rozpoznać, z prawej z podniesioną głową to Slash, jest większy od Aika i ma więcej futra, bo go nikt nie trymuje:evil_lol: Zbierać jest co, ale nie z moją znajomoscią tematu. Chodzą grzybiarze i całe kosze mają grzybów..... Quote
kalyna Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 [quote name='M&S']Łatwo rozpoznać, z prawej z podniesioną głową to Slash, jest większy od Aika i ma więcej futra, bo go nikt nie trymuje:evil_lol: Zbierać jest co, ale nie z moją znajomoscią tematu. Chodzą grzybiarze i całe kosze mają grzybów.....[/QUOTE] ja Ty je ogarniasz :mdleje: pewnie na żywo jest o wiele łatwiej niż na zdjęciach.. ja ogólnie zbieram takie, które mama mi karze :D no i nawet sporo uzbierałyśmy w tym roku :loveu: Quote
M&S Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 [quote name='kalyna']ja Ty je ogarniasz :mdleje: pewnie na żywo jest o wiele łatwiej niż na zdjęciach.. ja ogólnie zbieram takie, które mama mi karze :D no i nawet sporo uzbierałyśmy w tym roku :loveu:[/QUOTE] Naprawdę się różnią:) Dobre grzybki nie są złe;) Quote
jamnicze Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Jakbym była z wami na spacerze w lesie, aż mi igliwiem zapachniało :) Quote
tulasy Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Zdjęcia - świetne, 2 szpicole, jesienny las i grzyby. Zaczęłam ich już odróżniać - Slash ma ciemniejszą głowę i faktycznie jest bardziej ofutrzony. Aniu wieść niesie że Aiko uczęszcza do fryzjera a Ty piszesz coś o trymowaniu !! A po co to ??? U nas tez jest pełno opieniek,.Jak Rysiek wraca z psami z lasu to ciagle przynosi mi całe torby opieniek,Juz mam zamrożone, w occie i zaczynam mieć ich dosyć. Nawet na pieńku po sośnie przed domem wyrosły mi opieńki Basia Quote
Tekla64 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 liscie leca na potegge ale tak spokojnie bez porywow pazdziernik mamy naprawde piekny, klimatyczny, kolorowy i cieply choc od dwoch dni u nas nie ma slonca Quote
Buszki Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 U nas od poniedziałku ciemno,mokro i ośliźle.Ale liście też ładnie spadają,tylko mokre są. Quote
Tekla64 Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 hej hej u nas jesien , taka jeszcze kolorowa ale jednak mglista i wilgotnawa a ponoc ma do nas pierwszych przyjs zimno, mroz i snieg zobaczymy Quote
Asiaczek Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Nie znam sie na grzybach, ale na fotkach to niektóre z nich chyba jadalne, co? pzdr. Quote
Tekla64 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 hej hej wilczaste u nas dzis zimnowato za to cudnie jest od raniutka czyste powietrze i slonce jak marzenie Quote
xyzxyz Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 hej Wilczki :) Oooo widzę, że temat grzybobrania :) Quote
Recommended Posts