Tekla64 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 po deszczu mokro i przyjemnie bo na to mokre swieci slonce milego weekendu Quote
Buszki Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 I my się witamy już bez deszczu :multi:. Quote
stokrotka.af Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 leje, slońca nie ma buuuuuuuuuuuuuuuu idę się wtulić w Aiko i Slasha a co :) Quote
M&S Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 [quote name='Tekla64']po deszczu mokro i przyjemnie bo na to mokre swieci slonce milego weekendu[/QUOTE] U nas nie padało, ale słońca specjalnie też nie było. [quote name='dOgLoV']Dzień dobry ;)[/QUOTE] [quote name='Buszki']I my się witamy już bez deszczu :multi:.[/QUOTE] Doberek:):) [quote name='stokrotka.af']leje, slońca nie ma buuuuuuuuuuuuuuuu idę się wtulić w Aiko i Slasha a co :)[/QUOTE] A wtuaj się na zdrowie...;) [quote name='Ptysiak']Dzień dobry :)[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']witanko w sobotę:)[/QUOTE] Doberek w niedzielę:lol::lol: Quote
Tekla64 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 no to kolejny tydzien za nami i kolejny przed milego niedzielnego wieczora Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 I wrzesień nastał... oby był tak piękny jak w zeszłym roku:) Quote
tulasy Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Ale naoglądałam się zdjęć.!!!! Mój kochany Tygrysek świetnie wygląda - wspaniałe z niego kocisko. Jak tam Zuzia ?? Wiesz Aniu dokładnie oglądałam zdjęcia Aiko i Slasha i powiem Ci szczerze że Slash będzie ładniejszy od Aiko. Slash ma piękną głowę i bardzo ładnie osadzone uszy. Jest ciemny i duży , jak już dostanie dorosłą szatę to będzie piękny i chyba większy niż Aiko, . Naprawdę bardzo mi się podoba. Mam nadzieje,że w przyszłym roku zobaczymy go na ringach. Dla Aika gratulacje za championat Głaskanko dla wszystkich Basia Quote
M&S Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 [quote name='Aleksandra95']i my się przywitamy.:)[/QUOTE] [quote name='stokrotka.af']doberek słodziaki :)[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']dzień dobry ;)[/QUOTE] Witamy się pięknie:lol: [quote name='Tekla64']no to kolejny tydzien za nami i kolejny przed milego niedzielnego wieczora[/QUOTE] Tak, kolejny za nami.... [quote name='Chiquita&DeeDee']I wrzesień nastał... oby był tak piękny jak w zeszłym roku:)[/QUOTE] I co zrobić, lato się kończy....szkoda. [quote name='Kaaasia']Doberek poniedziałkowy :smile:[/QUOTE] [quote name='stokrotka.af']doberek wilcze ;)[/QUOTE] Dobry poniedziałkowy wieczór:) [quote name='tulasy']Ale naoglądałam się zdjęć.!!!! Mój kochany Tygrysek świetnie wygląda - wspaniałe z niego kocisko. Jak tam Zuzia ?? Wiesz Aniu dokładnie oglądałam zdjęcia Aiko i Slasha i powiem Ci szczerze że Slash będzie ładniejszy od Aiko. Slash ma piękną głowę i bardzo ładnie osadzone uszy. Jest ciemny i duży , jak już dostanie dorosłą szatę to będzie piękny i chyba większy niż Aiko, . Naprawdę bardzo mi się podoba. Mam nadzieje,że w przyszłym roku zobaczymy go na ringach. Dla Aika gratulacje za championat Głaskanko dla wszystkich Basia[/QUOTE] Witaj Basiu:) Tak, Tygrys wygląda całkiem dobrze:evil_lol: a Zuzuia też ma się dobrze. Slash jest ładniejszy i większy od Aika...mam nadzieję, że nie przerośnie;) Aiko teraz zbrzydł, cały czas się zmienia, zobaczymy jaki będzie jak wreszcie dorośnie... [quote name='unikatowydiament']witamy się:)[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']hejka ;-)[/QUOTE] [quote name='Aleksandra95']pozdrawiamy.::):)[/QUOTE] Hej, hej:multi: Quote
M&S Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 [quote name='Izabela124.']Witam się :)[/QUOTE] Cześć, cześć:) Quote
stokrotka.af Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 noooooooooooo tylko się tak witać będziemy;) Quote
Asiaczek Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 No to ja napisze cos innego: mam nadzieję zobaczyc się i pogadac z M&S w sobote na wystawie:) pzdr. Quote
Recommended Posts