Asiaczek Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 No to ostatnia deska ratunku: zasada otwartych okienek. Znasz tę zasade? pzdr. Quote
M&S Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 [quote name='Asiaczek']No to ostatnia deska ratunku: zasada otwartych okienek. Znasz tę zasade? pzdr.[/QUOTE] Chyba nie...... Quote
Asiaczek Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 No to jak komp nawala, otwiera się okno w pokoju, a właściwie wszystkie okna w pokoju (czy okienka) i.... wyp...la się kompa za okno. I tak własnie działa "zasada otwartych okienek":) pzdr. Quote
M&S Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 [quote name='Asiaczek']No to jak komp nawala, otwiera się okno w pokoju, a właściwie wszystkie okna w pokoju (czy okienka) i.... wyp...la się kompa za okno. I tak własnie działa "zasada otwartych okienek":) pzdr.[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt: Dooobre, szkoda, że nie mogę tak zrobić.... Quote
jamnicze Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Ale zanik go za te okienka ..., to najpierw postaraj się o jego zastępcę :) Quote
tulasy Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 No ale sie naoglądałam, nadrobiłam zaległości !!!! Córcia Sparka ładnie wyglada jak postawi uszy.. Wystawa w Lublinie - fajna i pogoda też Wam dopisała. Aiko bardzo ładnie się prezentuje a maluch jest superowy Nie wiedziałam Aniu ,że tak u Ciebie wykwitło na kolorowo , widać że psiakom też się podoba. A kociambry boskie - mój ulubieniec Tygrysek jest cudny. Aniu czemu nie zgłosiłaś do Łodzi ??? Basia Quote
stokrotka.af Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 wiatnko w piątek, miłego weekendu dla futer i mnóstwo głasków i mizianek :) Quote
Błyskotka Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Hejka :) Gdzie się teraz wybieracie na wystawę ? Quote
M&S Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 [quote name='unikatowydiament']witamy się w deszczowy piątek;)[/QUOTE] [quote name='dOgLoV']Witamy popoludniuowo ;)[/QUOTE] [quote name='Chiquita&DeeDee']Witamy się deszczowo;)[/QUOTE] Witanko wieczorowe:) U nas też pada sobie;) [quote name='Błyskotka']Hejka :) Gdzie się teraz wybieracie na wystawę ?[/QUOTE] Hello:) Wybieramy się do Salzburga:p [quote name='stokrotka.af']wiatnko w piątek, miłego weekendu dla futer i mnóstwo głasków i mizianek :)[/QUOTE] Witanko, dzieki i wzajemnie!!!! [quote name='tulasy']No ale sie naoglądałam, nadrobiłam zaległości !!!! Córcia Sparka ładnie wyglada jak postawi uszy.. Wystawa w Lublinie - fajna i pogoda też Wam dopisała. Aiko bardzo ładnie się prezentuje a maluch jest superowy Nie wiedziałam Aniu ,że tak u Ciebie wykwitło na kolorowo , widać że psiakom też się podoba. A kociambry boskie - mój ulubieniec Tygrysek jest cudny. Aniu czemu nie zgłosiłaś do Łodzi ??? Basia[/QUOTE] Cześć Basiu, dawno Cię u nas nie było.... W tym roku nie miałyśmy w planach Łodzi, tak jakoś wyszło. Dopiero przyszedł rodowód gnojka i trzeba go u nas zarejestrować, a to troszkę potrwa:cool3: [quote name='jamnicze']Ale zanik go za te okienka ..., to najpierw postaraj się o jego zastępcę :)[/QUOTE] Taaa, ciekawe, kiedy będą robione przetargi... Quote
Buszki Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Ufff, nadrabiania miałam,ale się uporałam....i pozdrawiam :). Quote
M&S Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 [quote name='michal_unga']To ja Magda Bajkowa wzieła dziś grupę![/QUOTE] Hej Magda:) Wiem. [quote name='Buszki']Ufff, nadrabiania miałam,ale się uporałam....i pozdrawiam :).[/QUOTE] Witaj Buszki:):) Quote
Tekla64 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 to ja sie witam w rozpadana niedziele i bardzo zimna zaleglosci nadrobie jak sie obrobie Quote
łamAga Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 My również witamy deszczowo :roll: nie podobie mi sie taka pogoda :shake: Quote
Błyskotka Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 [quote name='M&S'] Wybieramy się do Salzburga:p [/QUOTE] Oooo super :) Ja musiałam sobie odpuścić ze względów finansowych ale w sumie i tak nie mam młodej do pokazania bo łysa ;) Quote
Asiaczek Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Witamy się i my. Pogoda jeszcze się trzyma, ale .... Wyściskaj Manię od nas:) Pzdr. Quote
stokrotka.af Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 a u nas nawet spoko z pogodą, witanko niedzielne :) Quote
Buszki Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 A ja cały czas czekam na te obiecane w prognozie 15 st.Bo jak na razie,to mamy 6 :(. Quote
Ptysiak Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Troszkę późno ale witamy się w wieczorną, słoneczna lecz chłodną niedzielę :) Buziaki w słodkie noski :loveu: Quote
M&S Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 [quote name='Tekla64']to ja sie witam w rozpadana niedziele i bardzo zimna zaleglosci nadrobie jak sie obrobie[/QUOTE] W my w deszczowy poniedziałek.... [quote name='dOgLoV']My również witamy deszczowo :roll: nie podobie mi sie taka pogoda :shake:[/QUOTE] Nam też się nie podobuje.....;) [quote name='Błyskotka']Oooo super :) Ja musiałam sobie odpuścić ze względów finansowych ale w sumie i tak nie mam młodej do pokazania bo łysa ;)[/QUOTE] My jedziemy głównie spotkać się ze znajomymi i może uda się zobaczyć nasze dzieci. A Aiko też jak ogryzek wygląda:roll:.....taka mała pirania go skubie i skubie :diabloti::mad: [quote name='Asiaczek']Witamy się i my. Pogoda jeszcze się trzyma, ale .... Wyściskaj Manię od nas:) Pzdr.[/QUOTE] Już się nie trzyma.....:placz: Mania wyściskana :lol: [quote name='stokrotka.af']a u nas nawet spoko z pogodą, witanko niedzielne :)[/QUOTE] Hello:multi: [quote name='Buszki']A ja cały czas czekam na te obiecane w prognozie 15 st.Bo jak na razie,to mamy 6 :(.[/QUOTE] Tak gorąco, czyli plus 6 jest u nas:diabloti: [quote name='Ptysiak']Troszkę późno ale witamy się w wieczorną, słoneczna lecz chłodną niedzielę :) Buziaki w słodkie noski :loveu:[/QUOTE] A my popołudniem:p Dzięki:) Quote
łamAga Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Hejka ;) u nas dzisiaj pochmurnie i zimno :roll: ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło , w pracy bede miała chłodniej :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Witanko:) u Nas zimno i deszczowo,nawet Oscar nie chce iść na spacerek,bo mu w chudą dupe zimno:roll: Quote
Recommended Posts