Błyskotka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Gratuluję nowego domownika :). Fajnie mieć znowu szczeniaczka w domu prawda ;) ? Quote
M&S Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 [quote name='Tekla64']no wisz na razie jest grzeczny bo nowy jak sie oswoi jak deczko podrosnie i sil mu deczko przybedzie to dopiero bedzie polka ale fajna polka bo super jest obserwowac takiego brzdaca jak rosnie jak bedzie nasladowal duzego , jak bedzie z kociskiem sie targal oj jak one dwa sie zaczna naprawde ze soba bawic to ci chyba nawet deczko wspolczowam ale nie ma piekniejszych scen jak zabawa prawdziwa dzika zabawa psa z kotem hihihi ale ale opwoiedz troche co i jak podczas pordozy jak zareagowal na domownikow i jak domownicy na niego? no i mam nadzieje ze zdjec teraz bedzie duuuzoooo wiecej?! hihih[/QUOTE] On juz z kotami szaleje:evil_lol: i z Aikiem. mają swoje "małpie" godziny. Podróż była daleka. prawie 1000 Km, ale pojechałyśmy razem z Aikiem, więc stres trochę mniejszy. W podróży na wstępie okrutnie rozpaczał, a głosik ma donosny.... On nie boi się w zasadzie niczego. Koty olał. Zero reakcji. Zachowuje się tak jakby był u nas od zawsze:) [quote name='dOgLoV']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa drugi szpicuś :loveu::loveu::loveu::loveu: słodziasty :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] No tak, nie miała baba kłopotu:evil_lol: [quote name='Buszki']Śliczny słodziaczek :loveu:.Gratulacje :).I widzę,że Aiko nawet zadowolony :).[/QUOTE] Dzięki, Aiko jest zadowolony do momentu, gdy nie ma małych szpileczek w swoim ciele:razz: [quote name='tulasy']Superaśny ten maluch., zgrabniutki, ogonek zawiniety, uszki prawie stoją. Będzie ładny wilczek Basia[/QUOTE] Dzięki Basiu, zobaczymy co z niego wyrośnie... [quote name='Błyskotka']Gratuluję nowego domownika :). Fajnie mieć znowu szczeniaczka w domu prawda ;) ?[/QUOTE] Dziekować:) Taaa, gdyby nie to sikanie i inne:roll:, ale damy radę. Quote
Błyskotka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 U mnie cisza i spokój bo szczeniaczków na razie brak . Quote
M&S Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 [quote name='Błyskotka']U mnie cisza i spokój bo szczeniaczków na razie brak .[/QUOTE] Czytałam u Ciebie:p Quote
stokrotka.af Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 ło matko jaka słodka kuleczka :loveu: Aiko szczęśliwy :multi: chyba się do Was podkradnę i małego zajumam :evil_lol: umaszczenie takie samo jak Aiko :crazyeye: im więcej na Twoje puchacze patrzę tym bardziej mi sie podobają :loveu: może kiedyś sobie sprawię takiego psiaka :cool3: ciekawe jak cenowo za szczeniaka wychodzi no i czy ja w ogóle sobie dam radę z tą rasą :razz: wymiziaj ode mnie futra :loveu: Quote
M&S Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Dzięki:) Zapraszamy!!! Jakie będzie miał umaszczenie, to dopiero się okaże....pewnie będzie ciemny. mam nadzieję, że nie za ciemny;) Zależy, czy kupujesz w Polsce, czy w innym kraju.... Wymiziam!!! Quote
Asiaczek Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Jak dobrze, że juz jestescie:) Widze piekne małe puchate Maleństwo:) [url]http://img853.imageshack.us/img853/7547/resizeofdsc00716.jpg[/url] I widze, że aiko zadowolony pelnym pyskiem!!! Pzdr. Quote
Aleksa. Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 jaki słodziak !:lol: chce go poznać :loveu: :D Quote
M&S Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 [quote name='Asiaczek']Jak dobrze, że juz jestescie:) Widze piekne małe puchate Maleństwo:) [URL]http://img853.imageshack.us/img853/7547/resizeofdsc00716.jpg[/URL] I widze, że aiko zadowolony pelnym pyskiem!!! Pzdr.[/QUOTE] Ja też się cieszę:) Tak, Aiko jest zadowolony. [quote name='deer_1987']Aiko ma wreszcie drugiego psiaka! :multi:[/QUOTE] Tak:lol: [quote name='Aleksandra95']jaki słodziak !:lol: chce go poznać :loveu: :D[/QUOTE] Dzięki, wpadaj:p Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Ale piękny:loveu::loveu::loveu: Znaczy oba piękne, Aiko i jego mini klonik:loveu::loveu: Gratuluję nowego lokatora:Rose: To teraz będziecie mieć wesoło w domciu:iloveyou: A swoją drogą jesteś nieźle tajemnicza:evil_lol: nic nie dałaś po sobie poznać:diabloti: Ja to od razu bym się wygadała:lol: Quote
M&S Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Dziękujemy:) Wesoło to już jest...;) Nie chciałam zapeszyć, choć przesądna nie jestem..... Quote
Asiaczek Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Zapowiada się dzisiaj piękny dzień,pewnie wylądujecie w lesie na spacerku,co?:) pzdr. Quote
Tekla64 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 no z sikaniem se poradzicie syzbciutko zwlaszcza przy Aiko i bo idzie cieplo wiosna wiec wiecej na zewnatrz bedziecie siedziec a zabaw to wam troche i zazdroszcze i niekoniecznie hihihi bo wiem jakie szalenstwa beda a nie zawsze sa na reke fajnie macie ..... szczylki to piekna sprawa Quote
taxelina Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [quote name='Asiaczek']Zapowiada się dzisiaj piękny dzień,pewnie wylądujecie w lesie na spacerku,co?:) pzdr.[/QUOTE] Gdzie ten piekny? buro deszcz siapi :( Quote
M&S Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 [quote name='Asiaczek']Zapowiada się dzisiaj piękny dzień,pewnie wylądujecie w lesie na spacerku,co?:) pzdr.[/QUOTE] My już po pierwszym lesnym spacerku;) [quote name='dOgLoV']Witamy porannie :lol:[/QUOTE] Hello:multi: [quote name='Buszki']Dzień doberek :).[/QUOTE] Dzień doberek:lol: [quote name='Tekla64']no z sikaniem se poradzicie syzbciutko zwlaszcza przy Aiko i bo idzie cieplo wiosna wiec wiecej na zewnatrz bedziecie siedziec a zabaw to wam troche i zazdroszcze i niekoniecznie hihihi bo wiem jakie szalenstwa beda a nie zawsze sa na reke fajnie macie ..... szczylki to piekna sprawa[/QUOTE] Maluch siusia i kupka na spacerkach, ale w domu tyż....:roll: Szaleństwa juz są....aż strach pomyśleć, co bedzie jak waga i wzrost sie wyrówna:evil_lol: [quote name='deer_1987']Gdzie ten piekny? buro deszcz siapi :([/QUOTE] U nas:eviltong: Quote
stokrotka.af Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 witamy śliczne miziaki :) utulić koniecznie od nas :) Quote
Wanilka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Ooo! Mały szczoch już jest:lol: Fajny maluch w jeszcze fajniejszym wieku:lol: Mówicie ,że grzeczny jest? Laser też na początku był grzeczny:diabloti: i Niunio też był grzeczny he he :evil_lol: Generalnie BYŁY kiedyś grzeczne:)))) Czego i Wam życzę:))) Quote
jamnicze Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Jaka fajna puchata niespodzianka :) A kim są rodzice i skąd? Quote
M&S Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 [quote name='stokrotka.af']witamy śliczne miziaki :) utulić koniecznie od nas :)[/QUOTE] Hello:multi: utulimy, wymiziamy... [quote name='Wanilka']Ooo! Mały szczoch już jest:lol: Fajny maluch w jeszcze fajniejszym wieku:lol: Mówicie ,że grzeczny jest? Laser też na początku był grzeczny:diabloti: i Niunio też był grzeczny he he :evil_lol: Generalnie BYŁY kiedyś grzeczne:)))) Czego i Wam życzę:)))[/QUOTE] Witaj Wanilko:multi::multi: Juz jest, szczoch jeden:evil_lol:. Grzeczny jest głównie jak śpi...ale ogólnie może być;) [quote name='jamnicze']Jaka fajna puchata niespodzianka :) A kim są rodzice i skąd?[/QUOTE] Slash jest Niemcem. mamusia Vicki vom Albuch, a tata Imo vom Taubengarten. Quote
łamAga Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Witamy ;) Jak tam życie z maluszkiem pod jednym dachem ?? :loveu: Quote
M&S Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Doberek:) A dziękuję, jest trochę zamieszania, ale ogólnie dobrze. Quote
łamAga Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='M&S']Doberek:) A dziękuję, jest trochę zamieszania, ale ogólnie dobrze.[/QUOTE] Zazdroszcze wam tego zamieszania :loveu: Quote
Recommended Posts