Tekla64 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 u nas -9 ale od wczoraj znowu jezdzimy na rowerach i psy sa szczesliwe znaczy sezon rowerowy otwarty!!!!! w lesie cudnie spokojnie , mroznie ale slonce robi swoje i zaczynaja sie wiosenne , no moze przedwiosenne niesmiale spiewy w lesnych czelusciach!!!! cudny jest swiat jak swieci slonce milego dnia Quote
sunshine Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Zawsze mnie przerażały te maski a zarazem zachwycały:D Ostatnio czytałam książkę w tle XIX wiecznej Wenecji własnie;) Quote
M&S Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 [quote name='Buszki']U nas dzisiaj nadal słoneczko :multi:.[/QUOTE] U nas też:multi: [quote name='Chiquita&DeeDee']Dzień dobry:)[/QUOTE] Dobry wieczór:p [quote name='Tekla64']u nas -9 ale od wczoraj znowu jezdzimy na rowerach i psy sa szczesliwe znaczy sezon rowerowy otwarty!!!!! w lesie cudnie spokojnie , mroznie ale slonce robi swoje i zaczynaja sie wiosenne , no moze przedwiosenne niesmiale spiewy w lesnych czelusciach!!!! cudny jest swiat jak swieci slonce milego dnia[/QUOTE] Ja jeszcze nie mam odwagi do jazdy rowerowej....a w lesie cuuudnie:loveu: [quote name='deer_1987']Tak sloneczko jest :)[/QUOTE] Było:razz: [quote name='sunshine']Zawsze mnie przerażały te maski a zarazem zachwycały:D Ostatnio czytałam książkę w tle XIX wiecznej Wenecji własnie;)[/QUOTE] Piękne są maski, mamy nawet kilka....:) [quote name='unikatowydiament']witanko popołudniowe:)[/QUOTE] Witanko wieczorowe:lol: [quote name='stokrotka.af']witanko kudłacze :)[/QUOTE] Cześc Rufi:multi: [quote name='Patka & Alan']Witamy serdecznie :)[/QUOTE] Doberek:p [quote name='Błyskotka']Hejka :) :)[/QUOTE] Cześć Aniu!!! Quote
M&S Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 [quote name='papillonek']Motylek również wita :loveu:[/QUOTE] Cześć motylku:) Quote
Buszki Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 To żeby nie było tak nudno z tym słoneczkiem,my dzisiaj witamy się śnieżnie ;). W nocy trochę przyprószyło,ale teraz pada ambitnie i zaczyna mnie to lekko irytować... Quote
Tekla64 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 no wlasnie sloneczko sie wzielo i zmylo za to pada .... cos niby gradzik niby sniezek niby deszcz no pada niestety ale czekamy lepszych dni i tyla no moje mlode juz musialy se polatac a i mnie trza wiecej ruchu hihihi Quote
taxelina Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Tak bylo slonce a dzis snieg lezy i pada :mad: Quote
Buszki Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Jak miło,że nie tylko ja muszę się zmagać ze śniegiem ;). Quote
stokrotka.af Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 a u nas śniegu niet :) za to las prawdziwie wiosenno-jesienny, szkoda,że jeszcze tak zimno :( Quote
M&S Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Witanko wieczorne:) U nas było pięknie. w lesie dzięcioły dawały koncert, nawet jeden dał na siebie popatrzeć;) Nie będzie mnie czas jakiś na dogo. Pozdrawiam:lol: Quote
taxelina Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Dobrze ze informujesz ze Cie nie bedzie, to nie bedziemy sie musieli martwic co sie stalo :( Quote
jamnicze Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 A ja nawet nie zauważyłam jaka dzisiaj pogoda. ... Ale wpadłam się przywitać :) Quote
Buszki Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 My również się witamy,mimo nieobecności witanej ;). Quote
Recommended Posts