M&S Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Cześć Buszki:) Deszcz, to nieprzyjemnie....u nas snieg sypie:) Quote
Buszki Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Sama nie wiem czy wolała bym śnieg,czy jednak ten deszcz polubię.Po deszczu nie trzeba chociaż auta szukać na podjeździe ;). Quote
Asiaczek Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 W ciagu dnia pięknie posypalo, a teraz jakaś taka paciaja się porobiła... pzdr. Quote
stokrotka.af Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 witanko :razz: ooooooooooo kluchy na parze uwielbiam, z sosikiem lub z boczusiem mniam :evil_lol: Quote
M&S Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 [quote name='Asiaczek']W ciagu dnia pięknie posypalo, a teraz jakaś taka paciaja się porobiła... pzdr.[/QUOTE] U mnie cały dzień i wieczór sypał snieg.... [quote name='stokrotka.af']witanko :razz: ooooooooooo kluchy na parze uwielbiam, z sosikiem lub z boczusiem mniam :evil_lol:[/QUOTE] Hello, prawda pyszne są:) Quote
Tekla64 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 u nas sie robi przedwiosnie nie ma bialego za to sa kaluze i bloto a patki dra sie calkiem wiosennie witamy ponurym ale nie deszczowym sobotnim porankiem Quote
M&S Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Witanko:) U nas na lekkim plusie, ale nie pada. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Dzień doberek :) Dziś się zaczyna chlapa u nas... a ja chyba pojadę na deskę;) Quote
M&S Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Dzień doberek :) Dziś się zaczyna chlapa u nas... a ja chyba pojadę na deskę;)[/QUOTE] Hej, hej:) Dobrej zabawy!!! Quote
Aleksa. Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 hejka ! miłej soboty ! :) a kiedy fotki ? ;) Quote
M&S Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 [quote name='Aleksandra95']hejka ! miłej soboty ! :) a kiedy fotki ? ;)[/QUOTE] Hejka, dzięki:) nie wiem.....;) Quote
stokrotka.af Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 witanko, w lesie pełno dzieciaków , sanek i bałwanków ;) Quote
Buszki Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 A u nas z powodu braku śniegu,to po osiedlu pełno wózków i rowerków jeździ ;).Wiosna :). Quote
Asiaczek Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Pamiątka z Rzeszowa:) [IMG]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/IMG_3400.jpg[/IMG] [IMG]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/RotationofIMG_3401.jpg[/IMG] Pzdr. Quote
łamAga Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Slodziaczek :loveu::loveu::loveu::loveu: a ja mam do was pytanko , bo Sebastian szukal info o Andrzeju Kazimierskim (mozliwe ze bedzie sedziowal tybetany w Lesznie ) natrafil na jakims forum wasze pytanie jakim jest sędzią , i chcial sie dowiedziec bezposrednio od was czy wystawiliscie wtedy u niego psiaka jeżeli tak to jakie macie wrażenia co do tego pana :) Quote
Asiaczek Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Pan Kazimierski to raczej specjalista od 3 gr. FCI. Tybetany, jak i szpice - to tylko rozszerzenie jego uprawnień. Mnie nigdy nie oceniał, ale ja zawsze z dużym dystansem podchodze do takich rozszerzonych sędziów... Pzsdr. Quote
M&S Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 [quote name='stokrotka.af']witanko, w lesie pełno dzieciaków , sanek i bałwanków ;)[/QUOTE] Hello:) ja za tabunami w lesie nie przepadam...:roll: [quote name='unikatowydiament']hello sobotnio:)[/QUOTE] witanko:p [quote name='Buszki']A u nas z powodu braku śniegu,to po osiedlu pełno wózków i rowerków jeździ ;).Wiosna :).[/QUOTE] A u nas sniegu pod dostatkiem:razz: [quote name='dOgLoV']Slodziaczek :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Raczej sierota.....:evil_lol: [quote name='Asiaczek']Pan Kazimierski to raczej specjalista od 3 gr. FCI. Tybetany, jak i szpice - to tylko rozszerzenie jego uprawnień. Mnie nigdy nie oceniał, ale ja zawsze z dużym dystansem podchodze do takich rozszerzonych sędziów... Pzsdr.[/QUOTE] Dokładnie tak. Asiu dzięki za fotki:lol: [quote name='deer_1987']Witamy sie w sobote:)[/QUOTE] Witanko:lol: Quote
łamAga Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Dziekujemy za info ;) jednak na 100% tybetany bedzie ocenial pan Kaźmierski ;) Quote
M&S Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 To będzie ciekawie....czytałam, że gdzieś będzie szpice sędziował, może się wybiorę;) Quote
łamAga Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 [quote name='M&S']To będzie ciekawie....czytałam, że gdzieś będzie szpice sędziował, może się wybiorę;)[/QUOTE] Za tydzien w niedziele po wystawie napiszemy Wam jakie mamy odczucia co do sedziowania tego pana ;) Quote
M&S Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 [quote name='dOgLoV']Za tydzien w niedziele po wystawie napiszemy Wam jakie mamy odczucia co do sedziowania tego pana ;)[/QUOTE] Super, bardzo jestem ciekawa. Quote
M&S Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 [quote name='dOgLoV']Za tydzien w niedziele po wystawie napiszemy Wam jakie mamy odczucia co do sedziowania tego pana ;)[/QUOTE] Super, bardzo jestem ciekawa. Quote
Recommended Posts