Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']W ciagu dnia pięknie posypalo, a teraz jakaś taka paciaja się porobiła...

pzdr.[/QUOTE]

U mnie cały dzień i wieczór sypał snieg....

[quote name='stokrotka.af']witanko :razz:
ooooooooooo kluchy na parze uwielbiam, z sosikiem lub z boczusiem mniam :evil_lol:[/QUOTE]

Hello,
prawda pyszne są:)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Dzień doberek :)
Dziś się zaczyna chlapa u nas... a ja chyba pojadę na deskę;)[/QUOTE]

Hej, hej:)

Dobrej zabawy!!!

Posted

Pamiątka z Rzeszowa:)
[IMG]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/IMG_3400.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1262.photobucket.com/albums/ii614/JoannaGS/RotationofIMG_3401.jpg[/IMG]

Pzdr.

Posted

Slodziaczek :loveu::loveu::loveu::loveu:

a ja mam do was pytanko , bo Sebastian szukal info o Andrzeju Kazimierskim (mozliwe ze bedzie sedziowal tybetany w Lesznie ) natrafil na jakims forum wasze pytanie jakim jest sędzią , i chcial sie dowiedziec bezposrednio od was czy wystawiliscie wtedy u niego psiaka jeżeli tak to jakie macie wrażenia co do tego pana :)

Posted

Pan Kazimierski to raczej specjalista od 3 gr. FCI. Tybetany, jak i szpice - to tylko rozszerzenie jego uprawnień. Mnie nigdy nie oceniał, ale ja zawsze z dużym dystansem podchodze do takich rozszerzonych sędziów...

Pzsdr.

Posted

[quote name='stokrotka.af']witanko, w lesie pełno dzieciaków , sanek i bałwanków ;)[/QUOTE]

Hello:) ja za tabunami w lesie nie przepadam...:roll:

[quote name='unikatowydiament']hello sobotnio:)[/QUOTE]

witanko:p

[quote name='Buszki']A u nas z powodu braku śniegu,to po osiedlu pełno wózków i rowerków jeździ ;).Wiosna :).[/QUOTE]

A u nas sniegu pod dostatkiem:razz:

[quote name='dOgLoV']Slodziaczek :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Raczej sierota.....:evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Pan Kazimierski to raczej specjalista od 3 gr. FCI. Tybetany, jak i szpice - to tylko rozszerzenie jego uprawnień. Mnie nigdy nie oceniał, ale ja zawsze z dużym dystansem podchodze do takich rozszerzonych sędziów...

Pzsdr.[/QUOTE]

Dokładnie tak.
Asiu dzięki za fotki:lol:

[quote name='deer_1987']Witamy sie w sobote:)[/QUOTE]

Witanko:lol:

Posted

[quote name='M&S']To będzie ciekawie....czytałam, że gdzieś będzie szpice sędziował, może się wybiorę;)[/QUOTE]

Za tydzien w niedziele po wystawie napiszemy Wam jakie mamy odczucia co do sedziowania tego pana ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Za tydzien w niedziele po wystawie napiszemy Wam jakie mamy odczucia co do sedziowania tego pana ;)[/QUOTE]

Super, bardzo jestem ciekawa.

Posted

[quote name='dOgLoV']Za tydzien w niedziele po wystawie napiszemy Wam jakie mamy odczucia co do sedziowania tego pana ;)[/QUOTE]

Super, bardzo jestem ciekawa.