Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Się zamelduję że zaległe tyły wyczytałam.... no i dowiedziałam się że Aiko jest.....-to gratulacje, że Ania ma....-to życzenia szybkiego pozbycia się (swoją drogą coś w tym jest-moje Małżenśtwo tydzień chodziło z katarem i nijak skończyć nie mógł...aż "oddał"to co miał i jemu jak ręką odjął a ja... zaczynam się męczyć... na pocieszenie ja tylko 7 dni... że Żaba wariuje...to fakt i do szału mnie doprowadza tym logowaniem, a potem to niby co... głupia żaba...ale doczytałam też o nowym hostingu i tam spróbuję...więc warto czytać...hihihi...
Aaaa Aniu a co byś powiedziała jak bym się z moją sunią podstawiła do Aika...hihihi...jesteśmy w "jego typie"....hihihi no muszę Cię trochę "podenerwować" żeby Ci krew szybciej krążyła i żeby organizm zarazki zwalczył....jakoś musisz dotrwać do końca tego tygodnia...a tu śniegiem ma sypnąć, że hej...eee tam...kłamią....

• Replies 15.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• M&S

6316

• taxelina

1209

• Asiaczek

1089

• łamAga

573

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='M&S']Cześć Jolu:)
dziękujemy:)

Jolu, nie wierzę że chcesz bawić się w szczeniaczki:evil_lol:

A katar przejdzie...kiedyś;)[/QUOTE]
Szczeniaczki:loveu:....Aniu z największą przyjemnością...ale nie u mnie :eviltong: i nie z tym futrem:mad:...hihihi ...a katar oddaj po dobroci temu kto się nawinie...bez skrupułów:diabloti:...czy to w domu czy w pracy. Eeech jak patrzę na takie słodkie kluseczki to bardzo mi się chce :evil_lol:,ale już dawno decyzję podjęłam....tyle że na starość człowiek dziwaczeje hihihi:cool3:

Posted

[quote name='Atrisko']Szczeniaczki:loveu:....Aniu z największą przyjemnością...ale nie u mnie :eviltong: i nie z tym futrem:mad:...hihihi ...a katar oddaj po dobroci temu kto się nawinie...bez skrupułów:diabloti:...czy to w domu czy w pracy. Eeech jak patrzę na takie słodkie kluseczki to bardzo mi się chce :evil_lol:,ale już dawno decyzję podjęłam....tyle że na starość człowiek dziwaczeje hihihi:cool3:[/QUOTE]

Wiem moja droga:razz:i dlatego ja miałam i mam facetów:eviltong: katar odstąpię, ale chętnych brak:evil_lol::evil_lol:
Szczeniaczki są słodkie, zgadzam się:loveu:

[quote name='Chiquita&DeeDee']Dzień dobry :) miłego dnia w ten śnieżny poranek życzę;)[/QUOTE]

doberek :multi:, zasypie nas to białe.....:mad:

Posted

a pisali wczoraj w fakcie o tym :razz:
[URL]http://www.fakt.pl/Alarm-pogodowy-nadchodza-zamiecie-sniezne-,artykuly,145848,1.html[/URL]

Tak Milka nasladuje rzeczy dlatego starczy Sherry poprosic o cos co umie i milka tez robi :D

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Zaraz będę wychodzić z domu.. chyba wezmę parasolkę:D heheheh[/QUOTE]

Mysle, że jedna to mało...:razz:

[quote name='deer_1987']a pisali wczoraj w fakcie o tym :razz:
[URL]http://www.fakt.pl/Alarm-pogodowy-nadchodza-zamiecie-sniezne-,artykuly,145848,1.html[/URL]

Tak Milka nasladuje rzeczy dlatego starczy Sherry poprosic o cos co umie i milka tez robi :D[/QUOTE]

Tak mówili już od kilku dni....
Sherry jest dobrą nauczycielką:lol::lol:

[quote name='gosiaja']spokojnego poniedziałku[/QUOTE]

...ale dziś jest sroda:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='M&S']No trudno, musi się przyzwyczaić.....[/QUOTE]
No musi, wczesniej bylo okej zostawala spokojnie cicho, a teraz jak pon-wtorek mnie nie bedzie min 5h to zaczyna plakac.. :mad: Nic do poniedzialku mamy czas zeby troche ja przyuczyc do zostawania.

Posted

[quote name='Atrisko']Się zamelduję że zaległe tyły wyczytałam.... no i dowiedziałam się że Aiko jest.....-to gratulacje, że Ania ma....-to życzenia szybkiego pozbycia się (swoją drogą coś w tym jest-moje Małżenśtwo tydzień chodziło z katarem i nijak skończyć nie mógł...aż "oddał"to co miał i jemu jak ręką odjął a ja... zaczynam się męczyć... na pocieszenie ja tylko 7 dni... że Żaba wariuje...to fakt i do szału mnie doprowadza tym logowaniem, a potem to niby co... głupia żaba...ale doczytałam też o nowym hostingu i tam spróbuję...więc warto czytać...hihihi...
Aaaa Aniu a co byś powiedziała jak bym się z moją sunią podstawiła do Aika...hihihi...jesteśmy w "jego typie"....hihihi no muszę Cię trochę "podenerwować" żeby Ci krew szybciej krążyła i żeby organizm zarazki zwalczył....jakoś musisz dotrwać do końca tego tygodnia...a tu śniegiem ma sypnąć, że hej...eee tam...kłamią....[/QUOTE]
Atrisko, a gdzie przecinki, kropki i in. znaki interpunkcyjne...?
Kurcze, ja tego nawet przeczytac nie umiem....

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Atrisko, a gdzie przecinki, kropki i in. znaki interpunkcyjne...?
Kurcze, ja tego nawet przeczytac nie umiem....

Pzdr.[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ale naczytałam się ...... Aniu gratulujemy Tobie i Aiko. Może podstawię Aikowi kiedyś Almę ? Jest przebadana i juz sprawdzona!!
Kuruj się intensywnie. U nas dzis śnieży cały dzień
Basia

Posted

[quote name='tulasy']Ale naczytałam się ...... Aniu gratulujemy Tobie i Aiko. Może podstawię Aikowi kiedyś Almę ? Jest przebadana i juz sprawdzona!!
Kuruj się intensywnie. U nas dzis śnieży cały dzień
Basia[/QUOTE]

Cześć Basiu:)

Dzięki, u nas też sypie i sypie.........kuruję się ile wlezie;)