Atrisko Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Się zamelduję że zaległe tyły wyczytałam.... no i dowiedziałam się że Aiko jest.....-to gratulacje, że Ania ma....-to życzenia szybkiego pozbycia się (swoją drogą coś w tym jest-moje Małżenśtwo tydzień chodziło z katarem i nijak skończyć nie mógł...aż "oddał"to co miał i jemu jak ręką odjął a ja... zaczynam się męczyć... na pocieszenie ja tylko 7 dni... że Żaba wariuje...to fakt i do szału mnie doprowadza tym logowaniem, a potem to niby co... głupia żaba...ale doczytałam też o nowym hostingu i tam spróbuję...więc warto czytać...hihihi... Aaaa Aniu a co byś powiedziała jak bym się z moją sunią podstawiła do Aika...hihihi...jesteśmy w "jego typie"....hihihi no muszę Cię trochę "podenerwować" żeby Ci krew szybciej krążyła i żeby organizm zarazki zwalczył....jakoś musisz dotrwać do końca tego tygodnia...a tu śniegiem ma sypnąć, że hej...eee tam...kłamią.... Quote
M&S Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Cześć Jolu:) dziękujemy:) Jolu, nie wierzę że chcesz bawić się w szczeniaczki:evil_lol: A katar przejdzie...kiedyś;) Quote
Atrisko Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='M&S']Cześć Jolu:) dziękujemy:) Jolu, nie wierzę że chcesz bawić się w szczeniaczki:evil_lol: A katar przejdzie...kiedyś;)[/QUOTE] Szczeniaczki:loveu:....Aniu z największą przyjemnością...ale nie u mnie :eviltong: i nie z tym futrem:mad:...hihihi ...a katar oddaj po dobroci temu kto się nawinie...bez skrupułów:diabloti:...czy to w domu czy w pracy. Eeech jak patrzę na takie słodkie kluseczki to bardzo mi się chce :evil_lol:,ale już dawno decyzję podjęłam....tyle że na starość człowiek dziwaczeje hihihi:cool3: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Dzień dobry :) miłego dnia w ten śnieżny poranek życzę;) Quote
M&S Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 [quote name='Atrisko']Szczeniaczki:loveu:....Aniu z największą przyjemnością...ale nie u mnie :eviltong: i nie z tym futrem:mad:...hihihi ...a katar oddaj po dobroci temu kto się nawinie...bez skrupułów:diabloti:...czy to w domu czy w pracy. Eeech jak patrzę na takie słodkie kluseczki to bardzo mi się chce :evil_lol:,ale już dawno decyzję podjęłam....tyle że na starość człowiek dziwaczeje hihihi:cool3:[/QUOTE] Wiem moja droga:razz:i dlatego ja miałam i mam facetów:eviltong: katar odstąpię, ale chętnych brak:evil_lol::evil_lol: Szczeniaczki są słodkie, zgadzam się:loveu: [quote name='Chiquita&DeeDee']Dzień dobry :) miłego dnia w ten śnieżny poranek życzę;)[/QUOTE] doberek :multi:, zasypie nas to białe.....:mad: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Zaraz będę wychodzić z domu.. chyba wezmę parasolkę:D heheheh Quote
taxelina Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 a pisali wczoraj w fakcie o tym :razz: [URL]http://www.fakt.pl/Alarm-pogodowy-nadchodza-zamiecie-sniezne-,artykuly,145848,1.html[/URL] Tak Milka nasladuje rzeczy dlatego starczy Sherry poprosic o cos co umie i milka tez robi :D Quote
M&S Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Zaraz będę wychodzić z domu.. chyba wezmę parasolkę:D heheheh[/QUOTE] Mysle, że jedna to mało...:razz: [quote name='deer_1987']a pisali wczoraj w fakcie o tym :razz: [URL]http://www.fakt.pl/Alarm-pogodowy-nadchodza-zamiecie-sniezne-,artykuly,145848,1.html[/URL] Tak Milka nasladuje rzeczy dlatego starczy Sherry poprosic o cos co umie i milka tez robi :D[/QUOTE] Tak mówili już od kilku dni.... Sherry jest dobrą nauczycielką:lol::lol: [quote name='gosiaja']spokojnego poniedziałku[/QUOTE] ...ale dziś jest sroda:evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Tak, tylko jeszcze zeby Milke nauczyla ze nie wolno plakac/jeczec jak ja wychodze.... :mad: Quote
Tekla64 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 mowilas ze u was biale daje znieba a u nas wieje jak dzikie Quote
taxelina Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='M&S']A zostawiasz jakieś smakołyki?[/QUOTE] Tak ale je porzuca i placze :( Quote
M&S Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 No trudno, musi się przyzwyczaić..... Quote
taxelina Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='M&S']No trudno, musi się przyzwyczaić.....[/QUOTE] No musi, wczesniej bylo okej zostawala spokojnie cicho, a teraz jak pon-wtorek mnie nie bedzie min 5h to zaczyna plakac.. :mad: Nic do poniedzialku mamy czas zeby troche ja przyuczyc do zostawania. Quote
M&S Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Myślę, że powoli, powoli przyzwyczai się do zostawania. Quote
Asiaczek Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='Atrisko']Się zamelduję że zaległe tyły wyczytałam.... no i dowiedziałam się że Aiko jest.....-to gratulacje, że Ania ma....-to życzenia szybkiego pozbycia się (swoją drogą coś w tym jest-moje Małżenśtwo tydzień chodziło z katarem i nijak skończyć nie mógł...aż "oddał"to co miał i jemu jak ręką odjął a ja... zaczynam się męczyć... na pocieszenie ja tylko 7 dni... że Żaba wariuje...to fakt i do szału mnie doprowadza tym logowaniem, a potem to niby co... głupia żaba...ale doczytałam też o nowym hostingu i tam spróbuję...więc warto czytać...hihihi... Aaaa Aniu a co byś powiedziała jak bym się z moją sunią podstawiła do Aika...hihihi...jesteśmy w "jego typie"....hihihi no muszę Cię trochę "podenerwować" żeby Ci krew szybciej krążyła i żeby organizm zarazki zwalczył....jakoś musisz dotrwać do końca tego tygodnia...a tu śniegiem ma sypnąć, że hej...eee tam...kłamią....[/QUOTE] Atrisko, a gdzie przecinki, kropki i in. znaki interpunkcyjne...? Kurcze, ja tego nawet przeczytac nie umiem.... Pzdr. Quote
M&S Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 [quote name='Asiaczek']Atrisko, a gdzie przecinki, kropki i in. znaki interpunkcyjne...? Kurcze, ja tego nawet przeczytac nie umiem.... Pzdr.[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='M&S']Myślę, że powoli, powoli przyzwyczai się do zostawania.[/QUOTE] Tez tak mysle :loveu: Quote
tulasy Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Ale naczytałam się ...... Aniu gratulujemy Tobie i Aiko. Może podstawię Aikowi kiedyś Almę ? Jest przebadana i juz sprawdzona!! Kuruj się intensywnie. U nas dzis śnieży cały dzień Basia Quote
M&S Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 [quote name='tulasy']Ale naczytałam się ...... Aniu gratulujemy Tobie i Aiko. Może podstawię Aikowi kiedyś Almę ? Jest przebadana i juz sprawdzona!! Kuruj się intensywnie. U nas dzis śnieży cały dzień Basia[/QUOTE] Cześć Basiu:) Dzięki, u nas też sypie i sypie.........kuruję się ile wlezie;) Quote
M&S Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 [quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko:)[/QUOTE] Dzień dobry:) Quote
Błyskotka Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 U mnie też sypie i sypie .......... Quote
Recommended Posts