taxelina Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']To dlaczego masz tyko 1?;) jest taki samotny...[/QUOTE] Miala dwojkami :( Ale Maksa nie ma, Sparka tez nie :( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Wiem:-(, ale dlaczego teraz nie ma dwójki? Czas pomyśleć o przyjacielu;) Sama wiesz jaka Sherry była smutna.. Quote
taxelina Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Wiem:-(, ale dlaczego teraz nie ma dwójki? Czas pomyśleć o przyjacielu;) Sama wiesz jaka Sherry była smutna..[/QUOTE] Ja wiem ze ona mysli :loveu: ale to nie takie proste zawsze jak sie ma okreslony typ psiaka :loveu: Quote
M&S Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Wiem:-(, ale dlaczego teraz nie ma dwójki? Czas pomyśleć o przyjacielu;) Sama wiesz jaka Sherry była smutna..[/QUOTE] Już wiesz wszystko....;) Quote
Tekla64 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 hej hej u nas dzis piekny wiosenno-zimowy dzionek widzialas co dzis latalo na moim niebie? ja ..... nigdy jakos nie wpadlam na pomysl z podkladami do normalnego sikania zamist spaceru , za to dla Gustawa tak Quote
M&S Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='Tekla64']hej hej u nas dzis piekny wiosenno-zimowy dzionek widzialas co dzis latalo na moim niebie? ja ..... nigdy jakos nie wpadlam na pomysl z podkladami do normalnego sikania zamist spaceru , za to dla Gustawa tak[/QUOTE] hej, hej:multi: A u nas przed chwilą sypał snieg..... Tak, byłam u Ciebie i widziałam foty:lol: Quote
taxelina Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 U nas +1 i deszcz ze sniegiem :( nic fajnego wyjsc :( Quote
Asiaczek Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='stokrotka.af']mnie już chyba nic nie zdziwi w kwestii zachowania właścicieli psów, mam przykład u szwagra jest York- no i oni nie wychodzą z nim na spacery tylko mała załatwia się na balkonie :crazyeye: :oops:[/QUOTE] Fuj... I co, te siki zpływaja na nizszy balkon...? Byłam u Tytuska; może w marcu parę złotych uda mi się dla niego przelac... biedactwo... pzdr. Quote
M&S Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='Asiaczek'] Byłam u Tytuska; może w marcu parę złotych uda mi się dla niego przelac... biedactwo... pzdr.[/QUOTE] Widziałam Asiu, dzięki wielkie. Wypatrzyłam go chodząc po dogo....straszne to wszystko:shake::-( Quote
stokrotka.af Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 cioteczki niestety w kwestii szwagra i jego Yorka to prawda :shake: sama widziałam :crazyeye: jeszcze się tłumaczy ta jego kobieta (co to wczesniej niby owczarka niemieckiego miała :razz: ), że przecież York ma dopiero 5 miesięcy i na dworzu zimno :shake: ja się na Yorkach nie znam, ale czy one nie potrzebują normalnych spacerów, wybiegu ? :mad: zaraz zajrzę do małej bidulki... ja w schronisku byłam 2 razy w życiu, raz u siebie w Radomiu, raz w Fallenicy "Pod Psim Aniołem" (jak szukałam psiaka dla siebie po stracie Boreckiego) i wiem na 100%, że nie dałabym rady zostać wolontariuszką bo bym non stop ryczała i lipa by była, dlatego strasznie podziwiam tych wszystkich ludzi...pomagam inaczej a kiedyś się nawet zastanawiałam nad DT, ale to chyba jak będę miała swój domek....chociaż mogłoby się tak skończyć jak pisały cioteczki, że te psiaki finalnie zostały by jednak ze mną :evil_lol: a tak w ogóle to witanko wieczorne futrzaki :multi: Quote
M&S Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Witaj stokrotka:) York to pies, nie kot, ani królik!!!! I jak pies powinien wychodzić na spacer. Dzięki za pomoc:) Quote
Tekla64 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 ja znam ino jednego normalego spiego yorka i strazliwe ubowlewam ze je tak traktuja ale ile trzeba samozaparcia coby sprawic se psa i nie chodzic z nim na spacer?! Quote
taxelina Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Niestety to yorki czesto sa niewychowane i sikaja to kuwety.. :roll: Quote
M&S Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='Tekla64']ja znam ino jednego normalego spiego yorka i strazliwe ubowlewam ze je tak traktuja ale ile trzeba samozaparcia coby sprawic se psa i nie chodzic z nim na spacer?![/QUOTE] ja też nie rozumiem dlaczego z tych psów robią....zabawki? Trzeba być kretynem zwyczjnie!!!! Quote
M&S Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='deer_1987']Niestety to yorki czesto sa niewychowane i sikaja to kuwety.. :roll:[/QUOTE] ... a wszystkiemu winni są ludzie!!! Quote
stokrotka.af Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 ja słyszałam takie wytłumaczenie braku spacerów: -że mała kupka i małe siku z takiego psiaka :shake: -że taki mały to go inne psy zjedzą :shake: a prawda taka,że ja mam u siebie na osiedlu kilka Yorków i one wychodzą najdalej za furtkę koło chodnika, ani na łące za ulica ani tym bardziej w lesie tych psów nigdy nie widziałam :shake: no i co fakt to małe rozszczekane i czepliwe, drażnią Rufola :evil_lol: Quote
M&S Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 O ile wiem, to są teriery, a że dla zysku hodowcy robią z nich mikro pieski, to już jest inna sprawa. A nabywcy nie zastanawiaja się co kryje się pod hasłem terier.... Quote
taxelina Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='M&S']... a wszystkiemu winni są ludzie!!![/QUOTE] tak dokladnie :roll: znajoma puszcza te swoje chociaz uciekaja, nic nie umieja ja nie mowie o przywolaniu ale siad lezec itp to nie tak trudno nauczyc Quote
taxelina Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='M&S']Ale masz wymagania;)[/QUOTE] Haha, to podstawa :razz: z mila uczymy sie siad i przywolania jak na razie :) Quote
M&S Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='deer_1987']Haha, to podstawa :razz: z mila uczymy sie siad i przywolania jak na razie :)[/QUOTE] Ale będą mądre:) Quote
taxelina Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='M&S']Ale będą mądre:)[/QUOTE] Sherry juz jest, ale ona to kocha klicker :loveu: chcialam z milka tez na klicker ale zrezygnowalam bo sherry tak jest w nim zakochana ze by sie mogla wyciszyc na jego dzwiek jakby slyszala i nie dostawala nagrody... Quote
M&S Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Milka bedzie nasladować Sherry i uczyć się od niej:) Quote
Recommended Posts