M&S Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 No to trzeba nadrobić te braki.......;) Quote
taxelina Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='M&S']No to trzeba nadrobić te braki.......;)[/QUOTE] Zeby to jeszcze bylo kiedy zajrzec do polski, teraz jak znow sa dwa psiaki :loveu: Quote
M&S Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Dla chcącego nic trudnego:eviltong: Quote
bety Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='deer_1987']Raz sie wygrywa raz przegrywa :razz: tutaj bylam raz na jamniczej wystawie i na swiatowce 2008 ale na swiatowce doslownie chwile, za to nie bylam na pl wystawach to nie moge porownac.[/QUOTE] Ja byłam w różnych krajach na wystawach i wszędzie jest podobnie: są wystawcy i "wystawcy" - zawsze trafiał się jakiś "ambitny":roll: człowieczek.:shake: Pzdr Quote
M&S Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='bety']Ja byłam w różnych krajach na wystawach i wszędzie jest podobnie: są wystawcy i "wystawcy" - zawsze trafiał się jakiś "ambitny":roll: człowieczek.:shake: Pzdr[/QUOTE] Wszystko zależy od człowieka.... Quote
taxelina Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='M&S']Dla chcącego nic trudnego:eviltong:[/QUOTE] :evil_lol: Nie ma z kim zostawic psiakow :( Quote
M&S Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='deer_1987']:evil_lol: Nie ma z kim zostawic psiakow :([/QUOTE] Z psami..... Quote
Asiaczek Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='bety']Ja kiedyś usłyszałam od hodowczyni pomków jak to ona trzyma je w oddzielnym pomieszczeniu (wyłożonym kafelkami). Każdego dnia rano zaczyna dzień od założenia kaloszy, bo inaczej nie da się tam wejść żeby posprzątać. I rozbroiła mnie pytaniem, czy ja też tak muszę przy swoich psach. :evil_lol::crazyeye::evil_lol: Pzdr[/QUOTE] chyba myslimy o tej samej pańci... pzdr. Quote
M&S Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='Asiaczek']chyba myslimy o tej samej pańci... pzdr.[/QUOTE] Znana jest nam;) Quote
taxelina Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='M&S']Z psami.....[/QUOTE] Jak z psami? A kto je bedzie wyprowadzal? :D Quote
M&S Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='deer_1987']Jak z psami? A kto je bedzie wyprowadzal? :D[/QUOTE] No normalnie, jedziecie na urlop z psami i je osobiście będziecie wyprowadzać!!! Quote
taxelina Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='M&S']No normalnie, jedziecie na urlop z psami i je osobiście będziecie wyprowadzać!!![/QUOTE] A masz na mysli ze oboje do Polski jedziemy z psami, to jeszcze nie jest mozliwe, Sherry nie ma paszportu i nie jest szczepiona na wscieklizne :( Quote
taxelina Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='M&S']to trzeba wyrobić paszport;)[/QUOTE] A to z czasem pewnie tak zrobimy, ale ze sie narazie nie wybieramy do polski w te wakacje to nie wyrabiam bo to swoje kosztuje a bez sensu miec i placic jak sie nie bedzie uzywac :) Quote
taxelina Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='M&S']Dobrze, że o tym myślicie:)[/QUOTE] Kiedys na pewno bedzie miala paszport, ale na razie starcza jej te inne szczepionki co dwa lata :diabloti: Na 90% chorobe u Niuni wywowala wlasnie szczepionka, dlatego jestem z tym ostrozna.. Quote
M&S Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='deer_1987']Kiedys na pewno bedzie miala paszport, ale na razie starcza jej te inne szczepionki co dwa lata :diabloti: Na 90% chorobe u Niuni wywowala wlasnie szczepionka, dlatego jestem z tym ostrozna..[/QUOTE] I to jest ważne!!! Quote
bety Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='Asiaczek']chyba myslimy o tej samej pańci... pzdr.[/QUOTE] Dokładnie o TEJ samej :evil_lol::diabloti: Pzdr Quote
M&S Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='bety']Dokładnie o TEJ samej :evil_lol::diabloti: Pzdr[/QUOTE] I wszystko jasne;) Quote
stokrotka.af Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 mnie już chyba nic nie zdziwi w kwestii zachowania właścicieli psów, mam przykład u szwagra jest York- no i oni nie wychodzą z nim na spacery tylko mała załatwia się na balkonie :crazyeye: :oops: Quote
M&S Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 [quote name='stokrotka.af']mnie już chyba nic nie zdziwi w kwestii zachowania właścicieli psów, mam przykład u szwagra jest York- no i oni nie wychodzą z nim na spacery tylko mała załatwia się na balkonie :crazyeye: :oops:[/QUOTE] Żartujesz:crazyeye::crazyeye:przepraszam, ale oni sa sprawni inaczej....:angryy::mad: Quote
M&S Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 mam prośbę, zajrzyjcie do tego malca...... [url]http://www.dogomania.pl/threads/222959-Tytus-10tygodni-%C5%BCycia-parwo-z-intoksykacj%C4%85.Potrzebuje-wsparca-w-leczeniu-Wawa[/url]. Quote
M&S Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Dzień dobry:)[/QUOTE] Dzień dobry:) Quote
taxelina Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='M&S']mam prośbę, zajrzyjcie do tego malca...... [url]http://www.dogomania.pl/threads/222959-Tytus-10tygodni-%C5%BCycia-parwo-z-intoksykacj%C4%85.Potrzebuje-wsparca-w-leczeniu-Wawa[/url].[/QUOTE] Malec jest taki pieknyt :( Quote
Recommended Posts